[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Аз с удоволствие бих дошъл, но няма да имам възможност
.... THIS SHIT !
Пусни тема, дай място и час и да видиме колко желаещи ще има - аЗ съм за.Nemalp написа:Аз по-назад бях пуснал, ама айде пак, че доста хора сигурно не са го видели:
Има ли навити за една среща преди устния ? Най-вероятно на 15 : ) .
ПП: Ако се съберат няколко желаещи, направо викам да пуснем една тема, за да се вижда и да не се ограничаваме само да кандидат-журналистите, ами за всеки, който изявява желание.
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
При мене е същата ситема,нямам идея колко ще сме в София. Разберете се,пък ако се вместя,ще дойда и аз.sunny.v.b написа:Ами аз ще съм на 15ти в София, обаче не знам в колко ще пристигнем, не знам тати кога ще каже, че тръгваме от тук. Иначе съм навита : )
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
-
lora.temelkova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Според вас какво ще се падне на устния изпит?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
споко, дечица, ако не е ФЖМК, друго ще е
не е болка за умиране да не ви приемат точно в този факултет :- )
успех
не е болка за умиране да не ви приемат точно в този факултет :- )
успех
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
А не е....педагогики не ми се учат.Който иска да не умира.
Аз искам там и там ще отида.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
Здравейте, (надявам се) бъдещи колеги 
Искам да ви питам кои според вас са най-наболелите теми в последно време, които са и най-вероятни за устния изпит? Според мен ще е полезно да обменим инфо по този въпрос броени дни преди деня на истината
))
Искам да ви питам кои според вас са най-наболелите теми в последно време, които са и най-вероятни за устния изпит? Според мен ще е полезно да обменим инфо по този въпрос броени дни преди деня на истината
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
оценявам ентусиазма ти, радвайте se на живота, скоро ще разберете, че има и по важни неща от оценката,с която са ви приели във ФЖМКcalifornia написа:А не е....педагогики не ми се учат.Който иска да не умира.
Последно промяна от Borisg на 12 Юли 2012, 20:37, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Теоретически погледнато, мислиш ли, че един сигурен в себе си кандидат ще отговори на такъв въпрос ? Така де, защо му е да го прави ?
Изобщо не съм от най-информираните, нито пък този факултет ми е дестинация номер едно, разбира се, ще ми доставя голямо удоволствие, ако уча Журналистика (то на мен кажи-речи знание от всякакво естество ми носи неимоверно удовлетворение), но в перспектива погледнато, мисля че има по-подходяща реализация за мен и начина, по който се виждам.
Та, обратно на въпроса - какво мислиш ? Просто ми е интересно да видя как разсъждават хората тук в този морален и леко философски въпрос ?
Изобщо не съм от най-информираните, нито пък този факултет ми е дестинация номер едно, разбира се, ще ми доставя голямо удоволствие, ако уча Журналистика (то на мен кажи-речи знание от всякакво естество ми носи неимоверно удовлетворение), но в перспектива погледнато, мисля че има по-подходяща реализация за мен и начина, по който се виждам.
Та, обратно на въпроса - какво мислиш ? Просто ми е интересно да видя как разсъждават хората тук в този морален и леко философски въпрос ?
Ами помислих си го, да, сигурно защото това е форум, а именно това се прави във форумите - обсъждат се конкретни неща... И мисля,че ще е 100 пъти по-полезно за всички ни една такава дискусия и обмяна на мнения и позиции, отколкото 5 страници спор за пропусната запетайка, 'й' в множествено число или нечие засегнато его... 
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Много неща могат да ни питат. Да речем може да има някакъв въпрос за природните бедствия особено след многобройните земетресения по цял свят, наводнението в с. Бисер през зимата, сега наводнението в Русия. Като цяло това е наболяла тема и е възможно да се зададе някакъв извъртян въпрос, свързан с последствията от такива бедствия и дали по някакъв начин правителствата могат да бъдат подготвени в подобни случаи.
Много нашумял стана и случаят с инкасото и как мъжът се предаде, но не казва къде са парите. Не бих се учудил, ако изтряскат един въпрос, свързан с това конкретно събитие.
Абе като цяло възможности за въпроси - всякакви.
Много нашумял стана и случаят с инкасото и как мъжът се предаде, но не казва къде са парите. Не бих се учудил, ако изтряскат един въпрос, свързан с това конкретно събитие.
Абе като цяло възможности за въпроси - всякакви.
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Аз пък все си мисля, че няма да е нищо такова, в смисъл, мисля че ще е по-забъркано.
Въпроси, свързани с бедствията или горите ми се струват прекалено клиширани и общоизвестни, за мъжа пак ми се струва малко вероятно ...
Въпроси, свързани с бедствията или горите ми се струват прекалено клиширани и общоизвестни, за мъжа пак ми се струва малко вероятно ...
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Може и да си прав, но според мен не трябва да изключва подобни възможни въпроси. Всичко може да питат според мен.Nemalp написа:Аз пък все си мисля, че няма да е нищо такова, в смисъл, мисля че ще е по-забъркано.
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
Аз пък не мисля, че ще е завъртяно, гледайки темите от миналите години, които са били от сорта на "България и ЕС", "Интеграция на ромите" (или нещо подобно), "Българо-македонските отношения" и т.н.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day