[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- outlander
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Английски език
Ако се вярва на скалата че до 82.5 е 6.00 а след това всяка точка губиш 8 стотни не виждам шанс да влезна в мечтната скандинавистика...Надеждата умира последна все пак 
Надявам се да е по тази скала. Имай предвид обаче, че дори и да е тази с 3-те грешки интервал за 6,00, на теб не ти трябва непременно пълна шестица. Резултатите на всички ще паднат (евентуално) и ако оценката ти е достатъчно висока, пак си вътре. 
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
outlander написа:Ако се вярва на скалата че до 82.5 е 6.00 а след това всяка точка губиш 8 стотни не виждам шанс да влезна в мечтната скандинавистика...Надеждата умира последна все пак
То ако е тази скала - пак добре...да не е онази с 87 точки за 6 и оттам вече -0,08т на грешка...че се сбогувам с китаистиката :d
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Тите, ти в кое крило беше? Никъде не те видях... 
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
Hachiko написа:Тите, ти в кое крило беше? Никъде не те видях...
Централната част на Ректората...136та зала
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Те по принцип не трябва ли да пуснат някаква скала, по която ще оценяват тазгодишния изпит??!!
Не. Един(ственият) начин да получиш такава информация са подготвителните курсове към СУ.Мими написа:Те по принцип не трябва ли да пуснат някаква скала, по която ще оценяват тазгодишния изпит??!!
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Ясно... Аз бях в южното. Надявам се диктовката при вас да се е чувала. Не знам как е било при 120-те човека, но при нас беше супер - стаята беше миниатюрна.zlatina_dosheva написа:Централната част на Ректората...136та залаи аз не те мернах
Проверяващите си я запазват в тайна.Мими написа:Те по принцип не трябва ли да пуснат някаква скала, по която ще оценяват тазгодишния изпит??!!
Не, от града на 100-те войводи съм - Сливен.Bishop написа:Hachiko, случайно да си от Варна?
-
slunshiney
- В началото бе словото
Случайно някой да е бил в 147 стая в ректората 
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
При нас диктовката беше добре...Дикктуващата също мн се стараеше,даже от пракелено много старание много провлачваше някои думи и отначало се чудех за к'во става дума ама после ставаше яснo 
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
И аз съм много доволна от нашия диктуваш, както и от квесторите като цяло.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
Първо здравейте! Нова съм във форума
И сега по същество - мисля, че намерих нещо полезно относно въпроса с невъ'дълес и фъъдъмор:
... it and leaving the carriages looking more ragged and unpleasant than before. Regardless, hundreds if not thousands of pieces were "buffed" and the ...
И така... мисля, че това беше изречението и вместо "ригардлес" трябваше да изберем от дадените ни опции. Аз лично написах невъдълес... Вие кое мислите, че е правилно?
И сега по същество - мисля, че намерих нещо полезно относно въпроса с невъ'дълес и фъъдъмор:
... it and leaving the carriages looking more ragged and unpleasant than before. Regardless, hundreds if not thousands of pieces were "buffed" and the ...
И така... мисля, че това беше изречението и вместо "ригардлес" трябваше да изберем от дадените ни опции. Аз лично написах невъдълес... Вие кое мислите, че е правилно?
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Отваряш отново спора ;д Тук има два полюса, едните сме за NEVERTHELESS, другите за FURTHERMORE.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
Хаха, препоръчвам ти просто да изчакаш резултатите и да не се терзаеш. Съфорумниците сме на различни мнения... Ако това ще те успокои, аз също съм писала "nevertheless" и смятам, че това е правилното. Но няма да задълбавам отново.ggf написа:Първо здравейте! Нова съм във форума![]()
Последно промяна от Hachiko на 11 Юли 2012, 17:26, променено общо 1 път.