И на мен!!Аз ли съм написа:ооо супер , че exercise го сгреших 100те пъти, в които го казаха ахахасамо като го чух и ми излезе от главата изобщо как се пише ахах
[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Re: [КСК 2012] Английски език
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Аз пък питах жената, която четеше дали две грешки в една дума се смятат за две, или за една, на което тя ми отговори: "на такива въпроси не отговарям, това би предполагало, че човекът изобщо не знае за какво става въпрос", а аз я питах информативно, за всеки случай xD.
Bishop, а дано, защото мен английският ми е златният билет за университета (искам Право, но съм записал АЕ, за да вляза ПА и Политология, ако с другите изпити не успея). По журналистика като видях 3,50 ... Дано всичките ми предстоящи резултати да са поне с две единици нагоре : ) .
Иначе, за въпросът с "clash", да, това е верният отговор, на мен веднага ми излезе в главата фразата "clash of the titans"
Bishop, а дано, защото мен английският ми е златният билет за университета (искам Право, но съм записал АЕ, за да вляза ПА и Политология, ако с другите изпити не успея). По журналистика като видях 3,50 ... Дано всичките ми предстоящи резултати да са поне с две единици нагоре : ) .
Иначе, за въпросът с "clash", да, това е верният отговор, на мен веднага ми излезе в главата фразата "clash of the titans"
- Тединкъъъ
- Пишете, о, братя
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Гледах,че има разногласия относно nevertheless/furthermore. Според мен е nevertheless, защото това изречение имаше противоречие с предното - въпреки че голяма част от надписите са изчезвали бавно, все пак са успели да заличат много от тях...
-
Ер Малка
- Вазов
Някой трябва да ми забрани да чета тази тема, че само се депресирам и вече обмислям харакирито си.
-
Nemalp
- Да живей словото
Присъединявам се към хората, които са се запънали на "exercise", но аз си го поправих после след 2 мин чудене. Аз го бях написал веднъж "еxCercise" и по още един начин, обаче после поправих, дано само съм ги поправил всичките
.
Тединка, nevertheless си беше, и аз това писах, точно заради противоречието от края на предното изречение : ) !
Тединка, nevertheless си беше, и аз това писах, точно заради противоречието от края на предното изречение : ) !
Последно промяна от Nemalp на 11 Юли 2012, 13:23, променено общо 1 път.
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
Това нищо не е, аз писах, че се държат като "hollywood star wannabes"Ер Малка написа:И аз като усетих, че няма да ми стигне времето, запалих химикала, пишейки каквото ми скимне. Май малко прекалих, защото накрая го ударих съвсем на жаргон- писах как абитуриентите "screamed their lungs out counting to twelve" :/kittyondrugz написа:При мен всичко си беше на вкус..както го усещам,защото ме удари паниката,че няма време.
Надявам се проверяващите да не харесват абитуринти
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Me too.Ер Малка написа:Някой трябва да ми забрани да чета тази тема, че само се депресирам и вече обмислям харакирито си.
Психология,първи курс.
-
Nemalp
- Да живей словото
Аз писах за "stuck-up politicians", "we're in some deep shit", щях да напиша и, че на някои хора им е време "to stop bitching around", обаче реших, че ако се падне някоя възрастна, тесногръда леля да ми проверява работата това ще бъде вече последната капка и го замених с "whining". Също писах и че управляващите "blow under our tails", което сега осъзнавам, че е българизъм, но по време на изпита ми звучеше добре.
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
Аз първото exercise го написах exersice, следващите пъти го написах правилно и накрая добре че си спомних да оправя първото.
Иначе на ткриването на грешки....това ми беше най-гадната част. И накрая като се панирах, че половината са ми без отговор и като наслагах това "No error"....
Иначе на ткриването на грешки....това ми беше най-гадната част. И накрая като се панирах, че половината са ми без отговор и като наслагах това "No error"....
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
-
Nemalp
- Да живей словото
А сега представяш ли си наистина да са били всичките "no error" направо ще бъде "so much win" : ) !sunny.v.b написа:Аз първото exercise го написах exersice, следващите пъти го написах правилно и накрая добре че си спомних да оправя първото.
-
Ер Малка
- Вазов
След "deep shit"-а не знам какво точно те е притеснило в "bitching around" 
а скалата за оценяване, последно никой не я знае ?
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
Едва ли чак такъв късмет, но... ;дNemalp написа:А сега представяш ли си наистина да са били всичките "no error" направо ще бъде "so much win" : ) !sunny.v.b написа:Аз първото exercise го написах exersice, следващите пъти го написах правилно и накрая добре че си спомних да оправя първото.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- outlander
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
хмм единствено помня че на 22 и 23 писах ''no error'' не се сещамн къде другаде имаше ;d
Също така писах ''Furthermore'' не видях да има противоречие с другото изречение...
Също така писах ''Furthermore'' не видях да има противоречие с другото изречение...
Последно промяна от outlander на 11 Юли 2012, 13:51, променено общо 1 път.
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология