[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2012] Английски език
Аз също писах mistook, но ако наистина е имало has преди това - трябва да е has mistaken. 
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
По принцип не съм от паметливите, но не мисля, че имаше has. Абе, все сме щели да забележим, ако е имало, прекалено е очевидно. Мисля, че поне там не сме сбъркали.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Не се притеснявайте, моето със сигурност е най-грозното
. Левичар съм, та буквите ми винаги са наклонени надясно, пиша адски грозно и освен това не мога да пиша по права линия на бял лист, и постоянно слизам надолу. : ) Силно се надявам, че ще ми се падне някой печен проверител : ) !
ПП: Нямаше "has",сигурен съм. А и като се замислиш никой няма да напише "mistook", ако има "has" преди думата, просто не звучи добре : ) !
ПП: Нямаше "has",сигурен съм. А и като се замислиш никой няма да напише "mistook", ако има "has" преди думата, просто не звучи добре : ) !
Последно промяна от Nemalp на 11 Юли 2012, 13:08, променено общо 1 път.
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
При мен всичко си беше на вкус..както го усещам,защото ме удари паниката,че няма време.
Психология,първи курс.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Дано да са по-печени от проверяващите на Журналистиката.Nemalp написа:Силно се надявам, че ще ми се падне някой печен проверител : ) !
- Тединкъъъ
- Пишете, о, братя
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Споделям неща, които вчера проверих в гугъл: the general public е вярното (излиза си като израз, ако го напишете); declair a war; each and every
За сблъсъка с правителството мисля,че е clash, но не намерих нито един отговор да върви специално с това.
За онова с opportunities, options, possibilities etc. мисля,че е options, защото ставаше въпрос за техника, а тази дума е единствената, която ми се връзва в този смисъл
За сблъсъка с правителството мисля,че е clash, но не намерих нито един отговор да върви специално с това.
За онова с opportunities, options, possibilities etc. мисля,че е options, защото ставаше въпрос за техника, а тази дума е единствената, която ми се връзва в този смисъл
Последно промяна от Тединкъъъ на 11 Юли 2012, 13:17, променено общо 1 път.
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
-
Ер Малка
- Вазов
И аз като усетих, че няма да ми стигне времето, запалих химикала, пишейки каквото ми скимне. Май малко прекалих, защото накрая го ударих съвсем на жаргон- писах как абитуриентите "screamed their lungs out counting to twelve" :/kittyondrugz написа:При мен всичко си беше на вкус..както го усещам,защото ме удари паниката,че няма време.
Надявам се проверяващите да не харесват абитуринти
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Така е, да.Тединкъъъ написа:За сблъсъка с правителството мисля,че е clash, но не намерих нито един отговор да върви специално с това.
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
И аз съм г/д така, с разликата, че съм доволен само от заключението сиМими написа:И аз много зле се представих на есето...Супер добър увод направих....и дотам ми стигнаха идеите(а нарочно избрах темата за баловете щото и преди съм я дискутирала и имах идеи)...да ама нещо зациклих...после само глупости писах, а заключението ми е оле мале..поне се надявам да имам точки за правилно структурирани изречение и това, че нямам граматични грешки..Иначе ако сме написали да кажем 270-280 думи, много фатално ли е??burnin написа:Mistook еДиктовката беше елементарна, граматиката също , с изключение на 1-2 от reading-a и 1-2 от еrrorite... амааааааааа тва есе го осрах доста лошо :/ твърде много време отделих в правенето на хубави, граматически правилни изречения, че докато се усетя половината време беше минало , а аз бях едва на половината на половината... И оттам като се разбързах... Да не говорим , че квестора като каза , че времето е свършило , аз току що бях почнал заключението и написах само 1 изречение , даже без да гледам към листа , че щяха да ми анулират работата
Ако някой има въпросчета относно граматиката , с удоволствие ще помогна
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Ако съм объркал една дума на диктовката няколко пъти, за една грешка ли ще се смята или всеки път за нова грешка ?
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За една.Аз ли съм написа:Ако съм объркал една дума на диктовката няколко пъти, за една грешка ли ще се смята или всеки път за нова грешка ?
-
Ер Малка
- Вазов
Тединкъъъ написа:Споделям неща, които вчера проверих в гугъл: the general public е вярното (излиза си като израз, ако го напишете); declair a war; each and every![]()

Публиката и войната ми изгоряха.
Иначе и аз мисля, че е clash.
ооо супер , че exercise го сгреших 100те пъти, в които го казаха ахаха
само като го чух и ми излезе от главата изобщо как се пише ахах 
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
Моите публика и война са така
И аз съм писала clash,то беше единственото логично.
Психология,първи курс.