[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от Bishop »

Аз също писах mistook, но ако наистина е имало has преди това - трябва да е has mistaken. :(
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

По принцип не съм от паметливите, но не мисля, че имаше has. Абе, все сме щели да забележим, ако е имало, прекалено е очевидно. Мисля, че поне там не сме сбъркали.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

Не се притеснявайте, моето със сигурност е най-грозното :D. Левичар съм, та буквите ми винаги са наклонени надясно, пиша адски грозно и освен това не мога да пиша по права линия на бял лист, и постоянно слизам надолу. : ) Силно се надявам, че ще ми се падне някой печен проверител : ) !

ПП: Нямаше "has",сигурен съм. А и като се замислиш никой няма да напише "mistook", ако има "has" преди думата, просто не звучи добре : ) !
Последно промяна от Nemalp на 11 Юли 2012, 13:08, променено общо 1 път.
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

При мен всичко си беше на вкус..както го усещам,защото ме удари паниката,че няма време.
Психология,първи курс.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Nemalp написа:Силно се надявам, че ще ми се падне някой печен проверител : ) !
Дано да са по-печени от проверяващите на Журналистиката. :)
Аватар
Тединкъъъ
Пишете, о, братя
Специалност: Славянска филология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тединкъъъ »

Споделям неща, които вчера проверих в гугъл: the general public е вярното (излиза си като израз, ако го напишете); declair a war; each and every :D
За сблъсъка с правителството мисля,че е clash, но не намерих нито един отговор да върви специално с това.
За онова с opportunities, options, possibilities etc. мисля,че е options, защото ставаше въпрос за техника, а тази дума е единствената, която ми се връзва в този смисъл :roll:
Последно промяна от Тединкъъъ на 11 Юли 2012, 13:17, променено общо 1 път.
kittyondrugz
Пишете, о, братя

Мнение от kittyondrugz »

О,да..че иначе лошо.
Психология,първи курс.
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

kittyondrugz написа:При мен всичко си беше на вкус..както го усещам,защото ме удари паниката,че няма време.
И аз като усетих, че няма да ми стигне времето, запалих химикала, пишейки каквото ми скимне. Май малко прекалих, защото накрая го ударих съвсем на жаргон- писах как абитуриентите "screamed their lungs out counting to twelve" :/
Надявам се проверяващите да не харесват абитуринти :mrgreen:
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Тединкъъъ написа:За сблъсъка с правителството мисля,че е clash, но не намерих нито един отговор да върви специално с това.
Така е, да.
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от Dplayer »

Мими написа:
burnin написа:Mistook е :) Диктовката беше елементарна, граматиката също , с изключение на 1-2 от reading-a и 1-2 от еrrorite... амааааааааа тва есе го осрах доста лошо :/ твърде много време отделих в правенето на хубави, граматически правилни изречения, че докато се усетя половината време беше минало , а аз бях едва на половината на половината... И оттам като се разбързах... Да не говорим , че квестора като каза , че времето е свършило , аз току що бях почнал заключението и написах само 1 изречение , даже без да гледам към листа , че щяха да ми анулират работата :D Ако някой има въпросчета относно граматиката , с удоволствие ще помогна :)
И аз много зле се представих на есето...Супер добър увод направих....и дотам ми стигнаха идеите(а нарочно избрах темата за баловете щото и преди съм я дискутирала и имах идеи)...да ама нещо зациклих...после само глупости писах, а заключението ми е оле мале..поне се надявам да имам точки за правилно структурирани изречение и това, че нямам граматични грешки..Иначе ако сме написали да кажем 270-280 думи, много фатално ли е??
И аз съм г/д така, с разликата, че съм доволен само от заключението си :lol: . Никак не можах да се концентрирам и ще бъда приятно изненадан ако имам над 15 точки. Доколкото знам санкционират ако нямаш необходимия брой думи, но точно колко точки отнемат, не мога да кажа :roll: . На мен не ми остана време да ги преброя, но май нямаше 300, по-скоро около 250. Иначе тестът и диктовката бяха ОК, там ми е надеждата :wink: .
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Аз ли съм
В началото бе словото

Мнение от Аз ли съм »

Ако съм объркал една дума на диктовката няколко пъти, за една грешка ли ще се смята или всеки път за нова грешка ?
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Аз ли съм написа:Ако съм объркал една дума на диктовката няколко пъти, за една грешка ли ще се смята или всеки път за нова грешка ?
За една.
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Тединкъъъ написа:Споделям неща, които вчера проверих в гугъл: the general public е вярното (излиза си като израз, ако го напишете); declair a war; each and every :D
За сблъсъка с правителството мисля,че е clash, но не намерих нито един отговор да върви специално с това.
Изображение
Публиката и войната ми изгоряха.
Иначе и аз мисля, че е clash.
Аз ли съм
В началото бе словото

Мнение от Аз ли съм »

ооо супер , че exercise го сгреших 100те пъти, в които го казаха ахаха :D само като го чух и ми излезе от главата изобщо как се пише ахах :D
kittyondrugz
Пишете, о, братя

Мнение от kittyondrugz »

Моите публика и война са така :D И аз съм писала clash,то беше единственото логично.
Психология,първи курс.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”