[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от velichkov »

300 човека в 1 стая, здраво ще се издушим. 8)
A man's dreams are an index to his greatness !
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Абе не влизаме ли един по един в различни стаи ? Тоест влизаме всички в 272ра и като ни извикат се почва мъчението ..и то пред всички ?
Lissy
В началото бе словото

Мнение от Lissy »

4,38 :( Сбогом, журналистика :(
Аватар
velichkov
В началото бе словото

Мнение от velichkov »

Общо взето нещо такова ще е :
Влизате всички в една зала, оставяте си картончетата с входящите номерца и телефоните при квесторите отпред и сядате на някое от местата.
На съвсем случаен принцип се теглят хора, които заемат първите два реда
Периодично от изтеглените се викат хора, а на тяхно място се теглят нови от залата
Като ви изтеглят си взимате картончето и другите устройства и вървите заедно с един човек докато стигнете пред една врата
Чакате да излезе изпитвания вътре или да ви повикат
Влизате, давате си картончето и сядате
Получавате лис с три въпроса и минута време за размисъл
Говорите
Може да ви задават още въпроси, зависи как отговаряте
Излизате през входа на СУ
Чакате резултати (отново!)
Комисиите са от по трима души и са осем или девет, не се сменят, всички седят там до края на изпита
A man's dreams are an index to his greatness !
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

velichkov написа:Общо взето нещо такова ще е :
Влизате всички в една зала, оставяте си картончетата с входящите номерца и телефоните при квесторите отпред и сядате на някое от местата.
На съвсем случаен принцип се теглят хора, които заемат първите два реда
Периодично от изтеглените се викат хора, а на тяхно място се теглят нови от залата
Като ви изтеглят си взимате картончето и другите устройства и вървите заедно с един човек докато стигнете пред една врата
Чакате да излезе изпитвания вътре или да ви повикат
Влизате, давате си картончето и сядате
Получавате лис с три въпроса и минута време за размисъл
Говорите
Може да ви задават още въпроси, зависи как отговаряте
Излизате през входа на СУ
Чакате резултати (отново!)
Комисиите са от по трима души и са осем или девет, не се сменят, всички седят там до края на изпита
Много благодаря за информацията,направо се шашнах като си представих как трябва 200 и кусур човека да ми слушат безсмислените тиради :)
Аватар
Salander
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Salander »

Имам чувството, че ще сме доста повече от 200-300 души...
Абе, някой има ли представа тоя път кои са датите за идентификация? Някой беше предположил, че работите се идентифицират до 3 дни след излизането на резултатите, но пък нали на предварителния изпит не беше така.
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
Аватар
Salander
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Salander »

Оп, двоен пост...прощавайте. Докато постна предния и взех, че намерих инфото тук

(3) След обявяване на всички резултати от втората кандидатстудентска сесия в тридневен срок (от 31 юли до 2 август) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в сградата на Ректората.
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Около 300 човека сме допуснати до изпит. Някое момиче с 3,50 може да даде точна бройка на момичетата с 3,50 и тези с оценка над 3,50. 101 момчета са допуснати.

Иначе, верно ли ще ни тикнат всички в една стая, аз си мислех, че може би в две, въпреки че не е изпит и можем да сядаме един до друг, ама човек би си помислил, че ще ни отпуснат поне малко въздух за дишане. Нищо, ако сме всички в една стая ще да е по-забавно пък : ) !

Бтв, има ли желаещи да си направим една срещичка преди устния, след 13-ти ?
14-15-ти, някъде по-късно към 5-6-7-8, когато слънцето се е скрило поне малко. : )
Аватар
hoppipolla
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от hoppipolla »

Nemalp написа:Около 300 човека сме допуснати до изпит. Някое момиче с 3,50 може да даде точна бройка на момичетата с 3,50 и тези с оценка над 3,50. 101 момчета са допуснати.

Иначе, верно ли ще ни тикнат всички в една стая, аз си мислех, че може би в две, въпреки че не е изпит и можем да сядаме един до друг, ама човек би си помислил, че ще ни отпуснат поне малко въздух за дишане. Нищо, ако сме всички в една стая ще да е по-забавно пък : ) !

Бтв, има ли желаещи да си направим една срещичка преди устния, след 13-ти ?
14-15-ти, някъде по-късно към 5-6-7-8, когато слънцето се е скрило поне малко. : )
Има желаещи =) Между другото, някой чувал ли е за този сайт www.bivol.bg ? Напоследък преглеждам публикациите в него и се чудя дали би могъл да ни бъде от полза за устния изпит.
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Аз го знам този сайт,но го бях позабравил.Има интересни теми,в секцийте на сайта може да се намерят и доста забавни карикатури.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Айде пак от правописната полиция. Как е множественото число на "секция"?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Доста работа има полицията. : ) Вчера ми стана интересно как пропуснахте останалите грешки на другите потребители, ама викам ще си мълча, ако имам нещо да казвам, ще им го кажа на ЛС.

Иначе, Търговец, ти сега с какво се занимаваш, ако не е тайна ? От начина, по който говориш останах с впечатлението, че още си в университета ... Втора специалност ли караш, магистратура някаква ли ?

И се чудих защо "Търговецът на кристали" ? От "Алхимикът" или е чисто съвпадение ?
Последно промяна от Nemalp на 11 Юли 2012, 12:37, променено общо 1 път.
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Сайта се прочу най-вече с това че в него бяха публикувани стенограмите от статиите в wikileaks, които бяха изпратени от американското посолство у нас до Държавният департамент на САЩ. Не го чета, но доколото съм виждал е малко антиправителствено настроен.
Да си кажеме направо, че 1/2 момчета от устния изпит влизат във ФЖМК и 1/3 от девойките. Аз така ги виждам нещата.
p.p. Nemalp, Търговец на кристали има специална тема, можеш да я видиш
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 167&t=9369
Последно промяна от vasko на 11 Юли 2012, 12:48, променено общо 1 път.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Nemalp написа:Доста работа има полицията. : ) Вчера ми стана интересно как пропуснахте останалите грешки на другите потребители, ама викам ще си мълча, ако имам нещо да казвам, ще им го кажа на ЛС.

Иначе, Търговец, ти сега с какво се занимаваш, ако не е тайна ? От начина, по който говориш останах с впечатлението, че още си в университета ... Втора специалност ли караш, магистратура някаква ли ?

И се чудих защо "Търговецът на кристали" ? От "Алхимикът" или е чисто съвпадение ?
Пропускам ги, понеже не ми се занимава и понеже се отчайвам. Не ми е работа да наваксвам очевидно пропуснатото в началното училище, но като гледам откровени безумия, ме стяга сърцето, пък съм млада за инфаркти. Айде, във форум - как да е (макар и написано от кандидат-журналист или ПР) - ама утре като ги видиш ситуациЙте/секциЙте в национален всекидневник, щото и журналистите и редакторите им са толкова грамотни и... :|
А аз... хм... съвсем наскоро завърших магистратура (но не във ФЖМК) и... хм, да речем, че има някаква вероятност да ви преподавам в сравнително обозримо бъдеще. Не знам, зависи как ще се стекат нещата, че има доста възможни развития и в оптималния вариант това няма да се случи (тъй че можете да дишате спокойно).
Иначе да, никът ми е от "Алхимикът" с уточнението, че книгата не ми харесва, но в десетте страници, където присъства този герой, намирах себе си. Някога. Сега също, но не в толкова максимална пълнота.
А те темите в Размисли и страсти с мен за вече 4 или 5, не е само тая, дето Васко я е цитирал. Все пак скоро ще станат 7 години, откакто съм регистрирана тук.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Ето за тези, които искат да видят минималните балове от последната година с устен - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lni_balove

Между другото тайничко се надявах на коментар от Търговецът относно написаното от мен, но май ще си остана с надеждите. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”