[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Мими
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от Мими »

Хора, сега се сетих...имаше на cloze-а едно mistook, mistaken, misunderstood и четвъртото не го помня..кое писахте вие и защо това е бил избора ви?
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

mistakеn щото предлога for върви само с mistake от изброените де
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Velkata написа:mistakеn щото предлога for върви само с mistake от изброените де
Аз пък писах mistook :( То двете са еднакви, ама различни глаголни форми имаме..май трябва да е mistaken обаче като се замисля сега...
Аватар
outlander
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от outlander »

mistook писах...не помня точно изречението.
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

То това е голямото чудене...или mistaken или mistook ..щото само те са с for ..айде confused(сетих се 4-тата дума) е с with..misunderstood изобщо отпадна...и аз не помня цялото изречение, а зависи от структурата дали е mistook, или mistaken...ако има has пред думата сто процента е mistaken, ама пусто не помня изречението как беше...
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

"Mistook" e правилният отговор. ; ) Аз имам много грешки, около 10-15, но на error-a. Тук съм сигурен ...
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Nemalp написа:"Mistook" e правилният отговор. ; ) Аз имам много грешки, около 10-15, но на error-a. Тук съм сигурен ...
Дано! А ти как разбра, че имаш много грешки на error-а?
Аз например нищо не помня от него, а пък и да помня всичко там ми е несигурно...не знам дали верните, или грешните съм уцелила...
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Защото допускам доста грешки на него, а на самия изпит жената от катедрата по английски не предупреди, както на другите компоненти "остават още 5/10 мин", а направо каза накрая "преминете на следващия компонент". Бях оставил 6 въпроса, които ми бяха много трудни за "накрая", като мислех, че ще предупреди. Тя не го направи - останах с шест празни отговора, когато не гледаше задрасках напосоки всичките шест, но нямаше как да отгърна на предните страници да видя самите въпроси кои са и да избера една от двете букви, върху които съм се колебаел.
Ама аз съм си виновен, де, не трябваше да разчитам на други хора за времето : ).
burnin
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от burnin »

Mistook е :) Диктовката беше елементарна, граматиката също , с изключение на 1-2 от reading-a и 1-2 от еrrorite... амааааааааа тва есе го осрах доста лошо :/ твърде много време отделих в правенето на хубави, граматически правилни изречения, че докато се усетя половината време беше минало , а аз бях едва на половината на половината... И оттам като се разбързах... Да не говорим , че квестора като каза , че времето е свършило , аз току що бях почнал заключението и написах само 1 изречение , даже без да гледам към листа , че щяха да ми анулират работата :D Ако някой има въпросчета относно граматиката , с удоволствие ще помогна :)
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

mistook e,дап..защото беше в значение ''обърка,взе го за нещо друго'',поне доколкото помня аз.
Психология,първи курс.
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

burnin написа:Mistook е :) Диктовката беше елементарна, граматиката също , с изключение на 1-2 от reading-a и 1-2 от еrrorite... амааааааааа тва есе го осрах доста лошо :/ твърде много време отделих в правенето на хубави, граматически правилни изречения, че докато се усетя половината време беше минало , а аз бях едва на половината на половината... И оттам като се разбързах... Да не говорим , че квестора като каза , че времето е свършило , аз току що бях почнал заключението и написах само 1 изречение , даже без да гледам към листа , че щяха да ми анулират работата :D Ако някой има въпросчета относно граматиката , с удоволствие ще помогна :)
И аз много зле се представих на есето...Супер добър увод направих....и дотам ми стигнаха идеите(а нарочно избрах темата за баловете щото и преди съм я дискутирала и имах идеи)...да ама нещо зациклих...после само глупости писах, а заключението ми е оле мале..поне се надявам да имам точки за правилно структурирани изречение и това, че нямам граматични грешки..Иначе ако сме написали да кажем 270-280 думи, много фатално ли е??
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Нямах време да си проверя есето за грешки, така че може да имам такива, но си го харесах, вече дали те ще го харесат е друг въпрос : ) !
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Мими написа:Иначе ако сме написали да кажем 270-280 думи, много фатално ли е??
Не. :D
mistook-ът ти е правилен също.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

И моето есе не е от най-добрите.Писах бързо,че да ми стигне времето и стана изключително грозно изглеждащо на външен вид.Не мисля,че има грешки,но е малко плоско.Ако санкционират и в есето за пунктуация-кофти.Докарах го до малко над 300 думи.Е,поне обема спазих.
Психология,първи курс.
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

И моето есе е същата история. Мисля, че няма грешки (или поне така се надявам), ама е изключително грозно на външен вид и доста плоско откъм съдържание. А там ми беше надеждата, защото есетата са ми силната страна :/
И подозирам как съм слагала запетаи на вкус...
Последно промяна от Ер Малка на 11 Юли 2012, 13:05, променено общо 1 път.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”