[КСК 2012] БЕЛ
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Morella Blake
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2012] БЕЛ
Определено съм много по-доволна този път от темата.Писах си цитати,въпреки тройката на предварителния
Нямам особено големи очаквания,надявам се на възможно най-високата оценка.
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
^ Направо си е плашещо колко неща ни се припокриват. : )
И аз имах тройка на първия изпит и сега съм по-доволен, уж, но не знам какво да очаквам. Този път писах 8 страници и половина, есе и силно се надявам да имам поне поне четири, дай боже и пет : ) !
И аз имах тройка на първия изпит и сега съм по-доволен, уж, но не знам какво да очаквам. Този път писах 8 страници и половина, есе и силно се надявам да имам поне поне четири, дай боже и пет : ) !
- Morella Blake
- В началото бе словото
И аз написах 8 страници и половина
А писах и по-събрано от предварителния,когато едва написах 7 и малко 
-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
- Специалност: LAW
Колко сте писали - слабо ги интересува проверителите.Гледайте само с толкова обем да не си вкарате автогол с граматиката,правописа и пунктуацията
.Миналата година нямах и 5 страници,нещо от сорта на 4 и половина и толкова ми беше оценката (4,5).Важно е какво се пише - както по БЕЛ,така и по история,а също и да се пише грамотно.Не обема,а съдържанието и грамотността са водещи.
Имате ли представа кога ще излязат резултатите?
- Morella Blake
- В началото бе словото
@AlexCardo напълно прав си за обема : ) Далеч по-важно е съдържанието,но все пак с 2-3 страници няма как да искам оценка над 5
@Velkata На 2-3 места прочетох,че от Министерството са обещали резултатите да излязат до 10-12 дни,тоест да се надяваме до другия петък да имаме оценки.
@Velkata На 2-3 места прочетох,че от Министерството са обещали резултатите да излязат до 10-12 дни,тоест да се надяваме до другия петък да имаме оценки.
Благодаря за бързия отговор!
-
ultras_sofia
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: dsf
aз писах за Яворов и съм доволен, защото може би точно в събота го разбрах :Д:Д:Д но надявам се на някоя по висока оценка ама ще видим! Живот и здраве ще станат работите
)
Някой, който е писал по цитатите, ще сподели ли кои други произведения на Далчев и Вапцаров е намесил

-
Nemalp
- Да живей словото
Върху Вапцаров писах по-обстойно аз : ).
Вапцаров: "Песен за човека", "Романтика", "Кино", "Вяра", "Двубой", "Испания", "Сън", "Песен на другаря", "Песен на човека" и др, за които сега не се сещам.
Далчев: "Прозорец", "Дяволско", "Стаята", "Къщата", "Болница", евентуално може да съм написал още някое. Обаче, после като излязох се сетих за "Камък", където имаше доста неща да се кажат по темата, ама на ... не беше навреме : ) !
Вапцаров: "Песен за човека", "Романтика", "Кино", "Вяра", "Двубой", "Испания", "Сън", "Песен на другаря", "Песен на човека" и др, за които сега не се сещам.
Далчев: "Прозорец", "Дяволско", "Стаята", "Къщата", "Болница", евентуално може да съм написал още някое. Обаче, после като излязох се сетих за "Камък", където имаше доста неща да се кажат по темата, ама на ... не беше навреме : ) !
Благодаря много
Аз май обратното направих... Писах повече за Далчев. На Вапцаров разгледах май само 4-5 стихотворения, въпреки че ми е любимец
Сега много ме е яд 
-
Nemalp
- Да живей словото
Вапцаров е най-голямото лице в българската поезия (тази идея присъства в работата ми, но е изказана по един много по-елегантен и литературен начин
), Смирненски също радва, но Вапцаров е на върха за мен.
Иначе, Далчев, ми е голям депресар, никога не съм го харесвал, та в училище така и не му изчетох по-внимателно стихотворенията, а на изпита мислех, че има малък шанс да се падне.
С нетърпение обаче чакам резултатите, дано г-н Вапцаров да ми е ударил едно рамо и да ме е пратил сред звездите.
Иначе, Далчев, ми е голям депресар, никога не съм го харесвал, та в училище така и не му изчетох по-внимателно стихотворенията, а на изпита мислех, че има малък шанс да се падне.
С нетърпение обаче чакам резултатите, дано г-н Вапцаров да ми е ударил едно рамо и да ме е пратил сред звездите.
Хора, писала съм, че цикълът "Хайдушки песни" е посветен на Яне Сандански.. Според вас колко зле може да е това ;//
Последно промяна от m.g. на 12 Юли 2012, 14:58, променено общо 1 път.
Невероятен е наистина! Стискам палци : )Nemalp написа:Вапцаров е най-голямото лице в българската поезия (тази идея присъства в работата ми, но е изказана по един много по-елегантен и литературен начин), Смирненски също радва, но Вапцаров е на върха за мен.
- bekss
- В началото бе словото
- Специалност: Право редовно
Честно да ти кажа всичко е до проверяващ дано имаш късмет !!! да не е строгm.g. написа:Хора, писала съм, че цикълът "Хайдушки песни" е посветен на Яне Сандански.. Според вас колко зле може да е това ;//
Право редовно - I курс, 1-ви поток
Нито капка страх , нито крачка назад !!!
Нито капка страх , нито крачка назад !!!