[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Мими
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от Мими »

kittyondrugz написа:Аз за текста с графитите искам да питам-имаше един въпрос set on,set up,set in,set out to wash the trains или нещо такова..какво писахте? Аз оставих set on в крайна сметка,но не съм сигурна..
В какъв смисъл го писа това? Не беше ли нещо от сорта, че той е наредил да се изчистят ...(не си спомням добре)..Аз между set out и set up се чудих и накрая set up написах...ама те и двете имат като значение "order, set, arrange" ...
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от kittyondrugz »

Незнам и аз,така ми прозвуча добре.. :D
Психология,първи курс.
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

kittyondrugz написа:Незнам и аз,така ми прозвуча добре.. :D
Не се притеснявай, може това да е вярното... :D Аз в момента клоня повече към set out и май трябваше повече да го обмисля това :D ..А на Furthermore, Nevertheless, Although( и 4-тото не го помня), кое писахте??
kittyondrugz
Пишете, о, братя

Мнение от kittyondrugz »

Furthermore писах аз.А дано е така :D
Психология,първи курс.
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

И аз така... :D .. Впрочем някъде няма ли да вземат да пуснат изпита с отговорите? В ЮЗУ-то така правят.
kittyondrugz
Пишете, о, братя

Мнение от kittyondrugz »

Май никъде не ги пускат,за жалост..И аз ги искам,ще се поуспокоя,поне да си знам колко съм го оплескала :D
Психология,първи курс.
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

аз писах това 4то , което бе6е Simply или нещо такова , а колкото до she wasn't and she hadn't или там каквото беше аз мисля ( и това и писах) , че е смесеният тип т.е. she wasn't.... чакайте сега и аз да ви попитам на Error сложихте ли някъде No error защото аз на 3 места сложих това просто не намирах грешка не си спомням с точност на кои въпроси , но някъде към края бяха, някой да е постъпил като мен ?
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

"Сет он" (съжалявам за кирилицата, обаче ми се прецака флекстайп-а) писах аз, но е грешно, не съм огледал добре упражнението, сет аут е верният отговор.

По второто питане аз писах "невъ'дълес" ... Не, не пускат отговорите ...
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Точно! Аз съм решена колкото и да изкарам да ходя да си видя работата, просто много ме гложди любопитството кой са верните отговори и колко съм уцелила. А някаква информация кога ще излязат резултатите? ...Аз само едно или две май No error писах..това изречение там с having been (не помня думата) by bees как го писахте?
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Nemalp написа:"Сет он" (съжалявам за кирилицата, обаче ми се прецака флекстайп-а) писах аз, но е грешно, не съм огледал добре упражнението, сет аут е верният отговор.

По второто питане аз писах "невъ'дълес" ... Не, не пускат отговорите ...
Nevertheless май не се връзваше по смисъл..аз и него и although почти веднага ги изключих като вариант....други примери помните ли??
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Мими, като си видиш работата, моля те, сподели тук за по-интересните отговори, защото аз живея доста далеч от София и няма да мога да си видя работата : ) .
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

На мен пък точно то ми се върза като отговор, но може и да греша. Общо взето предното изречение завършваше с това, че химикалите за почистване вредят на боята бла-бла. Невъ'дълес, кметът решил да прави това и това ...
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Nemalp написа:Мими, като си видиш работата, моля те, сподели тук за по-интересните отговори, защото аз живея доста далеч от София и няма да мога да си видя работата : ) .
То и аз съм на 3 часа, ама ще се прежаля :D Просто искам да съм сигурна защо точно съм изкарала толкова...Ще споделя няма проблем..само че мисля, че чак Август месец ставаше това....
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

@Мими,
Докато излязат резултатите и получиш възможност да си видиш работата, ще си забравила на кои въпроси си имала колебания... и всичко останало. :lol: А не съм сигурна и дали има как да разбереш кои са верните отговори. Мисля, че ти предоставят само answer sheet-а (плюс диктовката и есето, де).

Резултатите - след около 15 дни. :D
Последно промяна от Maeve на 10 Юли 2012, 18:55, променено общо 1 път.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Аз съм на 9 часа, така че ... :Д
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”