Относно изнасянето на резултатите от устния - става или вечерта на същия ден, или на следващия, ако сте мноооого народ и/или има някакъв проблем. Няма да чакате дълго. И ги качват и в някакви малко по-странни часове, а не само в работно време. Когато аз кандидатствах, се прибрах към родния град веднага след изпита, защото бях обещала терен за изпращането на съученик, който заминаваше за САЩ, а имаме таван, идеален за целта. Бях у дома някъде към 20:00 и нямаше резултати. Към 23:30 ходихме за още алкохол и минахме през нас, че на момчето, което ме придружаваше, му се ходеше до тоалетна. И аз докато го чаках, реших да проверя пак за резултати, макар да не очаквах, че може да са ги качили в промеждутъка - и оп! - 6.00 Само дето не го извлякох от тоалетната с писъци, ама се грабнахме и се върнахме до денонощния за ОЩЕ пиене, че вече имаше и повод.
[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Да, точно тогава се определят баловете и няма как да теоретизирате какви ще бъдат след устния, преди той да е минал, защото крайният бал зависи от представянето на хората И на този изпит, където оценките варират от 2.00 до 6.00. Неслучайно по-рано ви казах да не правите сметки, а да си гледате собствената паничка, защото това, дето искате да го сметнете, няма как да го сметнете. Балът ще ви излезе в персоналната информация в деня, в който излязат оценките от последния ви изпит (т.е. от устния).
Относно изнасянето на резултатите от устния - става или вечерта на същия ден, или на следващия, ако сте мноооого народ и/или има някакъв проблем. Няма да чакате дълго. И ги качват и в някакви малко по-странни часове, а не само в работно време. Когато аз кандидатствах, се прибрах към родния град веднага след изпита, защото бях обещала терен за изпращането на съученик, който заминаваше за САЩ, а имаме таван, идеален за целта. Бях у дома някъде към 20:00 и нямаше резултати. Към 23:30 ходихме за още алкохол и минахме през нас, че на момчето, което ме придружаваше, му се ходеше до тоалетна. И аз докато го чаках, реших да проверя пак за резултати, макар да не очаквах, че може да са ги качили в промеждутъка - и оп! - 6.00 Само дето не го извлякох от тоалетната с писъци, ама се грабнахме и се върнахме до денонощния за ОЩЕ пиене, че вече имаше и повод.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 10 Юли 2012, 16:43, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Имам 3.00 ( добре, че на предварителния 3.50) и не ме е яд нито съжалявам, тъй като написах нещо истинско, а истинските неща не са приятни на никого и най-вероятно заради това имам тази оценка.
А като гледам, че само 120 момчета имат по-висока оценка от мен - на дали балът тази година ще е висок (въпреки че предстои устен изпит).
А като гледам, че само 120 момчета имат по-висока оценка от мен - на дали балът тази година ще е висок (въпреки че предстои устен изпит).
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Честито на изкаралите добри резултати
Дано ви хареса във ФЖМК
Вече имаме wi-fi поне 
I love TraNce
- lilinda
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
Трябва ми съвет.. На предварителния имам 4.25 ; ДЗИ - 5.64 и история- 5.67. На редовния писмен оценката ми е мноооого зле. Отчаяла съм се и се колебая дали изобщо да ходя на устен или не ... Писала съм и трите специалности,но най- много исках журналистика.. на практика бала ми няма да е достатъчен ... 
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Еми много ясно.Нищо не се знае до последно.А и другите 2 специалности са много хубави.Не се предавай 
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- DDimitrinaa
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Адрес в галерията на СУ: -
Здравейте! С 4 на първа и с 4.75 на втората изпитна сесия,определено ми е по-спокойно.
lilinda, нищо не пречи да идеш на устния изпит. Нищо никога не се знае.
Желая успех на всички ни. :}
lilinda, нищо не пречи да идеш на устния изпит. Нищо никога не се знае.
Желая успех на всички ни. :}
You, you may say. I'm a dreamer, but I'm not the only one. :}
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А и винаги можеш да се прехвърлиш след първата година - или поне да опиташ. Доколкото знам, прехвърлянето между специалности в рамките на факултета не е невъзможно, така че просто си сядаш на д-то, изкарваш добри оценки и... ще има малко ходене по мъките, но ако наистина искаш точно и само Ж, вероятно ще си заслужава. Пък може и книгоиздаването да ти хареса, ако те приемат това.
Имало е много изпити, на които не съм искала да ходя, защото съм усещала, че няма смисъл. И баща ми винаги ми е казвал, че ако не отида, все едно се късам сама. И единственият вариант да съм скъсана със сигурност е, ако реша да не се явя изобщо. Прав е човекът, отивайте.
За протокола - не са ме късали на нито един от въпросните изпити.
Имало е много изпити, на които не съм искала да ходя, защото съм усещала, че няма смисъл. И баща ми винаги ми е казвал, че ако не отида, все едно се късам сама. И единственият вариант да съм скъсана със сигурност е, ако реша да не се явя изобщо. Прав е човекът, отивайте.
За протокола - не са ме късали на нито един от въпросните изпити.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
dmv
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: кандидат-студент
Може би аз съм най-щастлива от ниската си оценка-3.50
понеже не платих класирането, защото знаех, че няма да ме приемат, макар и с прекрасни оценки по история и на матурата...
Желая на всички 300 и повече кандидати, които ще се явяват на устен, успех и торба търпение, защото при тази многочисленост май ще трябва!
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Имам чувството, че са се олеснили за устния - по-малко високи оценки, малко над 3.50. За да могат по-лесно да мине препитването, а не да се проточи с часове 
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
- Алехандро Ходоровски
-
Mr.Iliev
- В началото бе словото
- Специалност: Public Relations
- Курс: втори
Абе Данчо откога имаме и wi-fi бе?Yordan Enev написа:Честито на изкаралите добри резултатиДано ви хареса във ФЖМК
Вече имаме wi-fi поне
От тези близо 900 кандидати на писмен изпит, колко ще отидат на устен?
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Ситуацията е следната, ако не се лъжа:
Момчета, допуснати до устен - 49,9% (101 човека), като 85 човека са с оценка над 3,50 и 16 са с оценка 3,50.
35 са с оценка по-висока от 3.00, но по-ниска от 3,50 и не се класират.
Останалите приблизително 65 са с двойка, което ще рече, че явилите се момчета за втората сесия са около 200-203.
Не знам как е било миналата година, обаче. : )
Момчета, допуснати до устен - 49,9% (101 човека), като 85 човека са с оценка над 3,50 и 16 са с оценка 3,50.
35 са с оценка по-висока от 3.00, но по-ниска от 3,50 и не се класират.
Останалите приблизително 65 са с двойка, което ще рече, че явилите се момчета за втората сесия са около 200-203.
Не знам как е било миналата година, обаче. : )
-
McDreamiell
- В началото бе словото
Жалко, че ние които имаме повече, не сме писали нещо истинско. Вярвам ти, след като си прочела повечето есета от изпита и си го отсъдила след това. (тайничко се надявам моето, макар фалшивичко, да ти е харесало) ;]SevenDayS написа:Имам 3.00 ( добре, че на предварителния 3.50) и не ме е яд нито съжалявам, тъй като написах нещо истинско, а истинските неща не са приятни на никого и най-вероятно заради това имам тази оценка.
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Може ли няколко момичета да пуснат статистиката от профила си, защото с една приятелка си прави сметки, ама няма достатъчно информация : ) .
Нещо май се обърка...над 4.50 ли имаше предвид?Nemalp написа:Ситуацията е следната, ако не се лъжа: