boriana_h написа:...касметлий!
Не се обиждай, ама много са ти писали. А дежурното оправдание с "грешките от бързане" вече се поизтърка...
Модератори: svetlio.varna, Boromir
boriana_h написа:...касметлий!
Съжалявам, че ти чупя хатъра, обаче оценката ти по История не е пълна, нито пък матурата ти по БЕЛ и е достатъчно 4 човека да им се образува повече бал от твоя и излиташ от едната специалност (редовно) със сигурност + има и устен изпит, където също има шанс някой с по-ниска оценка от твоята да те задмине ...vasko написа:Има 16 човека с по-висока оценка от моята. Вътре съм. С 5.25 по БЕЛ и 5.67 по История. 5 години чакам тоя момент.
Е защо го режеш по този начин? Всеки да си гледа в негово картонче...Nemalp написа:Съжелявам, че ти чупя хатъра, обаче оценката ти по История не е пълна, нито пък матурата ти по БЕЛ и е достатъчно 4 човека да им се образува повече бал от твоя и излиташ от едната специалност (редовно) със сигурност + има и устен изпит, където също има шанс някой с по-ниска оценка от твоята да те задмине ...vasko написа:Има 16 човека с по-висока оценка от моята. Вътре съм. С 5.25 по БЕЛ и 5.67 по История. 5 години чакам тоя момент.
Същата работа...да живее предварителният. Ама нищо не е загубено де, все още ни предстои устният. Не съм сигурна до каква степен това е успокоителна мисъл, ама поне все още имаме реален шанс да се сместим.Ер Малка написа:На този съм се оср... абе, не е добре. Хубаво, че на предварителния имам 5.00. Лошо, че по история съм с 4.67 в дипломата, а на матурата по БЕЛ имам 5.57. Май леко започвам да се депресирам