[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от Търговецът на кристал »

boriana_h написа:...касметлий! :roll:
:roll:
Не се обиждай, ама много са ти писали. А дежурното оправдание с "грешките от бързане" вече се поизтърка...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
boriana_h
В началото бе словото

Мнение от boriana_h »

Виж,нямам желание да се оправдавам!Приемам с уважение забележката ти,но не смятам,че трябва да си груба!Благодаря,че ме поправи,все пак!
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

vasko написа:Има 16 човека с по-висока оценка от моята. Вътре съм. С 5.25 по БЕЛ и 5.67 по История. 5 години чакам тоя момент.
Съжалявам, че ти чупя хатъра, обаче оценката ти по История не е пълна, нито пък матурата ти по БЕЛ и е достатъчно 4 човека да им се образува повече бал от твоя и излиташ от едната специалност (редовно) със сигурност + има и устен изпит, където също има шанс някой с по-ниска оценка от твоята да те задмине ...
Последно промяна от Nemalp на 10 Юли 2012, 14:13, променено общо 1 път.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Не съм груба, просто се предполага, че кандидатствайки в този факултет, сте грамотни. Никой няма да се занимава тепърва да ви учи, че в българския език няма дума, която в мн.ч. да завършва на -й. Ама нито една. Вярно е, езикът ни е труден, има много правила с още повече изключения, но това си е кристално ясно и изключения от него няма. И как изобщо си кълчите езика да кажете кайсий, институций, късметлий (че и с "а"!). Звучат като имена на римски императори. :lol:

Абе, всъщност... нека съм груба. Ако искате да учите в тоя факултет, програма минимум е да сте грамотни.

Nemalp, ти пък съжЕляваш... абе, къде ги крихте тия грешки досега?
Васко, вътре си. Ако не в едната, в другата специалност. Само изкарай устния.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 10 Юли 2012, 14:04, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Nemalp написа:
vasko написа:Има 16 човека с по-висока оценка от моята. Вътре съм. С 5.25 по БЕЛ и 5.67 по История. 5 години чакам тоя момент.
Съжелявам, че ти чупя хатъра, обаче оценката ти по История не е пълна, нито пък матурата ти по БЕЛ и е достатъчно 4 човека да им се образува повече бал от твоя и излиташ от едната специалност (редовно) със сигурност + има и устен изпит, където също има шанс някой с по-ниска оценка от твоята да те задмине ...
Е защо го режеш по този начин? Всеки да си гледа в негово картонче...
п.п.Пише се '' съжАлявам ''
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
bobka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от bobka »

Аз също се чудя дали изобщо да ходя на устен.... с оценка 3.50 (от предварителния изпит), БЕЛ-5.99 и история-6...... супер разочарована съм от себе си... :X
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

На този съм се оср... абе, не е добре. Хубаво, че на предварителния имам 5.00. Лошо, че по история съм с 4.67 в дипломата, а на матурата по БЕЛ имам 5.57. Май леко започвам да се депресирам :|
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Titan »

Аз се чудя как е възможно хора, които пишат "сажелявам" и "касметлий" да имат нещо повече от 2. Не се оплаквайте и не "приемайте забележката", а си запазете достойнството и не се опитвайте изобщо да влизате в тия специалности. Нямате оправдание за подобни грешки, дори да са случайни, защото това ще рече, че нямате навика да преглеждате какво сте писали. А журналисти и ПР-и така няма да станете. Особено пък журналисти. Писането на клавиатура също не е оправдание, защото на такава ще пишете тепърва във всяка редакция.

С две думи - ако правите такива малоумни грешки - хлябът ви не е в тези специалности и професии.
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
Salander
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Salander »

Ер Малка написа:На този съм се оср... абе, не е добре. Хубаво, че на предварителния имам 5.00. Лошо, че по история съм с 4.67 в дипломата, а на матурата по БЕЛ имам 5.57. Май леко започвам да се депресирам :|
Същата работа...да живее предварителният. Ама нищо не е загубено де, все още ни предстои устният. Не съм сигурна до каква степен това е успокоителна мисъл, ама поне все още имаме реален шанс да се сместим.
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Благодаря и на двамата ! Не знам как успях да го напиша по този начин *изчервяване*.
И "не гледам в чуждите картончета", мерси, ама моето си ми е достатъчно, едва с него се справям. Казвам го с добро, за да го вземе под внимание за устния, а и трудно би звучало като забележка от човек като мен. Моите резултатите са много по-ниски от неговите, далеч не са блестящи и би било най-малкото глупаво.

Къде сме ги крили грешките досега ? Аз не ги крия, наистина допускам доста грешки, предимно пунктуационни, но тази не е от тях, но все пак се радвам, че го написах във форума, а не в имейл до преподавател. И все пак това не ми е връхната точка днес, на изпита по английски успях да напиша веднъж "ex(C)ercise". На останалите места в текста го бях написал правилно, обаче се радвам, че си видях грешката и я поправих. Други грешки в диктовката, доколкото ми е известно, нямам.
Последно промяна от Nemalp на 10 Юли 2012, 14:43, променено общо 1 път.
ada.tomirkova
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от ada.tomirkova »

и аэ съм раэочарована:3.50 на устния;6.00 по история;4.84 ДЭИ....да влеэна-мисията невъэможна,но съм длъжна да опитам,нали така :)
Аватар
boriana_h
В началото бе словото

Мнение от boriana_h »

Да,добре,нека съм неграмотна!Благодаря на всички за мненията,защото по такъв начин ме нахъсвате да отида на този прословут устен изпит и да изкарам максимума от себе си! Изобщо не ме интересува дали мислите,че заслужавам да вляза във факултета и дали знам да пиша грамотно!
Не вярвам,че такива заключения могат да бъдат коректни,когато съдите само по едно изречение,което съм написала,но както и да е - не съм безгрешна!
Честито на тези с хубавите оценки,успех на устния! :wink:
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Ама ако искаш ходи, никой не те кара.Не съскай тука...
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Аз и 3-те съм ги писал, а относно този устен изпит нямам притеснения, защото аз следя всичко, което се случва по света и у нас от много време преди да съм се замислял дали искам да уча журналистика, а това е от много дълго време.
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Браво ! И успех на устния.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”