[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Ча'й да извадя кристалната топка... Мне, не... за другия месец ви предричам много бесни партита, купони, моренце, планини, алкохол на корем, ама гледам на хоризонта и тежък махмурлук, та се смятайте за предупредени.
А за английския няма какво да се шашкате, представете си, че решавате просто поредното тестче от книжките. Не е като да имате да развивате цяла тема, че да се чудите при кого ще попадне после... Оценяването е по-обективно, така че дишайте. И пийте течности, че тия жеги са си ... мамата.
А за английския няма какво да се шашкате, представете си, че решавате просто поредното тестче от книжките. Не е като да имате да развивате цяла тема, че да се чудите при кого ще попадне после... Оценяването е по-обективно, така че дишайте. И пийте течности, че тия жеги са си ... мамата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
Знам, че на всички ни се изхаби търпението, ама само да се вайкаме постоянно не става. Няма да стане някакво чудо, което да накара "вселената да бъде на наша страна" (
) и утре сутринта например да има резултати...
П.п.: Успех на всички утре, дано да се справим добре!
П.п.: Успех на всички утре, дано да се справим добре!
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Хм, обаче проверяващите могат много да се забавляват, ако четат форума, какви ли не глупости се изписаха.
Бтв, Sols, в същото положение съм, все още не знам дали ще се ходи на устен и утре съм на английски и там всичко трябва да е тип-топ, защото това ми е най-сигурният изпит и ми е златният билет за университета.
Обаче, Търговецът ме кефи, като форумната мама, сега деца ще отидете на изпит, ще стане това и това, не се притеснявайте, пийте течности, че е жега. Помощта и съветите са високо оценени : ) !
Бтв, Sols, в същото положение съм, все още не знам дали ще се ходи на устен и утре съм на английски и там всичко трябва да е тип-топ, защото това ми е най-сигурният изпит и ми е златният билет за университета.
Обаче, Търговецът ме кефи, като форумната мама, сега деца ще отидете на изпит, ще стане това и това, не се притеснявайте, пийте течности, че е жега. Помощта и съветите са високо оценени : ) !
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Просто... знам, че колкото и да ви е напрегнато и да не ми вярвате в момента, нещата не са толкова страшни. И ако ви помогна да намалите напрежението и с 1%, пак си е успех. А и знам, че говоря проверени истини, така че you'd better believe me.
И е много хубаво, че ме имате за форумна мама, а не за форумна баба, че понякога наистина се чувствам доволно древна в сравнение с вас. Но има време - зимата като ви погна с виртуална пилешка супичка...
И е много хубаво, че ме имате за форумна мама, а не за форумна баба, че понякога наистина се чувствам доволно древна в сравнение с вас. Но има време - зимата като ви погна с виртуална пилешка супичка...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Да се надяваме зимата още да сме във форума и вече в първи курсТърговецът на кристал написа:Просто... знам, че колкото и да ви е напрегнато и да не ми вярвате в момента, нещата не са толкова страшни. И ако ви помогна да намалите напрежението и с 1%, пак си е успех. А и знам, че говоря проверени истини, така че you'd better believe me.
Да,самото чакане.....пфууууу...
Нищо,де,ще ги дочакаме,пък дано и да не са 2-ки
Нищо,де,ще ги дочакаме,пък дано и да не са 2-ки
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!М.Ганди
К'во пък се притеснявате за устния? Това си е само едно лафче, на което дори с кеф бих се явил 10-15 пъти... И се надявам да е колкото се може по-дълго, защото ми е интересно да си поговорим с хора, които се занимават(уж) с журналистика по някои наболели проблеми.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Шансът да ви изпита действащ журналист е малък, не се навивайте.
В края на ноември
В края на ноември
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
ИМА РЕЗУЛТАТИ !!!!!
)))
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Еееей, аз очаквах да е по' към края на работния ден, или дори утре...
Айде, похвалете се.
Айде, похвалете се.
В края на ноември
В края на ноември
-
MadlenP
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Ще се ходи на устен 
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Кофти резултат,явно съм интерпретирал темата по не най-подходящия начин. Е оставам си с 4,88 от първата сесия и се надявам да ми стигне за ВО.
Дам и аз имам билет за устния,макар че не ми е ясно дали тази оценка ще ми помогне да вляза във факултета,дано! 
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
Аз съм с 4.13 (ходих само на 2ра сесия) , с 6.00 история и 5.63 ДЗИ БЕЛ.Искам ВО,надявамс е да стане
:):)
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
-
FaolchuGray
- В началото бе словото
Имам 5.25! Не мога да повярвам! Очаквах 3.38.... Направо ще литна.