Стара история
Модератор: sientelo
А вие по кои учебници се подготвяте по Стара История, че ми е интересно?[/code]
http://vtu-forum.hit.bg/ ---> Форум на Великотърновски Университет
Re: Стара история
Еми ще дойде време и ще видиш,нали?soul assassin написа:Някой може ли да каже какво представлява тестът по стара история. Какви въпроси има, на какво да наблегнем при ученето на години, имена, термини или нещо друго?
А случайно да ми кажете книги..или от къде да си взема материал да уча по стара история..Делев е жесток наистина ..именно затома като го слушам с интерес и не мога да пиша всичко..предпочитам да го слушам 
Оп поправка..по горе са питали и даже им е отговорено на този въпрос
Оп поправка..по горе са питали и даже им е отговорено на този въпрос
..Но гадното е следното:Съдим за книгата по корицата..Вярно е,понякога трябва да прочетеш.. А дори и тогава, може да не разбереш всичко...
- Да живей словото
колеги и колежки някой може ли да ми каже откъде да намеря книгата на Делев История на древните общества

България над всичко
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами ИДО-то едно време го имаше като учебник в Историческа библиотека, но сега не знам дали още го има тамGoogle написа:колеги и колежки някой може ли да ми каже откъде да намеря книгата на Делев История на древните общества![]()
П.С. По повод възхищението ви от Делев , мога да споделя с равно удовлетворение и възхищението си от Пламен Митев
Като птичка в небесата 
-
exmaster
- В началото бе словото
- Специалност: Архивистика и документалистика
- Курс: втори
Лично аз имам копие на книгата ако искаш може да се видим някаде и да ти дам да я снимашGoogle написа:колеги и колежки някой може ли да ми каже откъде да намеря книгата на Делев История на древните общества![]()
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз четох само и единствено от лекции. Никакви книги. Имам 4
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- Narsil
- В началото бе словото
Re:
А този лекционен курс на В.Попов каде може да се намери?www написа:Древен Рим/Древна Гърция -Димитър Попов
Древен изток - лекционен курс - Владимир Попов
Най-вече!!!
Въобще не съм полицай, господин пиян!!!