[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Иван Попов
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от Иван Попов »

Масово желание да се продадем, стига да имаме резултати на един клик разстояние. :)
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от california »

Аре бе..........не стига, че е жега.Не стига, че нЕмам пари, а и полудЕвам за резултати :Д
Последно промяна от california на 09 Юли 2012, 16:21, променено общо 1 път.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

tsvetti написа:Няма оценки от положени изпити досега ! ..... до кога ..... ????
Най-рано до утре следобед, като аз продължавам да залагам за вдругиден или 12-ти. Ама като не ми вярвате... :roll:
А колкото до оценките - вярвам, че ще има доста двойки, просто защото на тоя изпит мнозина отиват "за спорта". Без да са особено грамотни, без да имат способността да сглобят смислен текст... Не ми се вярва да порежат някого, за да не се тормозят допълнително на изпита. Както казах, комисиите (когато аз кандидатствах) бяха 9, като предполагам, че имат потенциала за още поне 1-2 при нужда (всъщност, доста повече дори, като се сложат преподавателите на задочниците (където са различни, поне), на магистрите (също), хоноруваните... абе бая народ могат да съберат). Просто още отначало ще имат предвид да не държат кандидатите по час и отгоре, ако не е съвсем наложително.
Но пак казвам, двойките едва ли ще са малко и едва ли ще са незаслужени. Както споменах по-рано, подочух част от бисерите и се попотресох доста. И съм сигурна, че това съвсем не са били единствените.

И спрете да рефрешвате, не си помагате на нервите така. Излезте, пийте един коктейл, отпуснете душите. Каквото е станало, станало е. Наистина не мисля, че ще качат резултатите днес, така че няма нужда да се зомбирате пред компютрите. Колкото и да рефрешвате, така няма да ги "накарате" да ги изнесат по-бързо. Сериозно - излезте малко, обадете се на приятели, не се поддавайте на тая лудост, защото ви предстои още един изпит (надявам се). Поне. Починете си, а ако междувременно се случи така, че ги качат - чудесно. А, да - още нещо - обикновено ги пускат в работно време, така че ако до час-два ги няма, няма да е днес.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Търговец, ти в тази тема и една друга мацка в темата за английския... ами, хубаво е, че ви има :mrgreen: Наистина е успокоително за един стресиран кандидат-заек да ви чете и благодаря за дългите и търпеливи постове. :D
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
FaolchuGray
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от FaolchuGray »

Аз само два пъти погледнах за резултати днес и изобщо не съм на зор. На първия изпит имам 4(тогава рефрешвах непрестанно в продължение на два дни), затова сега се притеснявам за устния, а не как ще съм се провалил на втория писмен. Редовно следя темата и всичко написано за устния ме притеснява, защото по принцип не следя много новините, нито българските, нито световните :( Последните две седмици се захванах да чета редовно вестници в интернет, както и разните анализи на "Дневник", но нищо не помага. "Книгоиздаване" ми е първото желание(пиша го тук, защото май в тази тема не съм се включвал досега) :)
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Готино.Е с 4-ка, ще влезеш в Книгоиздаване, там е нисък бала за момчета.Споко
ORIGINAL FORUM PROFILE
Аватар
Salander
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Salander »

И мен повече ме е шубе за устния. Почти убедена съм, че на редовния писмен не съм изкарала повече от 3, така че си разчитам на предварителния. Май и 3 ще ми е много за това есе де, но пак има някаква вероятност да грабна проверителите с невероятната си способност да определям правилно пълен и кратък член. Неприятното е, че знаенето на правилото за членовете хич няма да ми помогне на устен изпит и вероятно ще се наложи да звуча умно...гадост :S
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Salander написа:И мен повече ме е шубе за устния. Почти убедена съм, че на редовния писмен не съм изкарала повече от 3, така че си разчитам на предварителния. Май и 3 ще ми е много за това есе де, но пак има някаква вероятност да грабна проверителите с невероятната си способност да определям правилно пълен и кратък член. Неприятното е, че знаенето на правилото за членовете хич няма да ми помогне на устен изпит и вероятно ще се наложи да звуча умно...гадост :S
И аз като че ли повече си харесах писанията на предварителния. Надявах се малко да си вдигна оценката от писмния на редовния, ама ще видим. А останалата част от поста ти много ме усмихна :) Същата работа е и при мен. "Шубе ме е за устния... ще трябва да звуча умно- гадост" :д
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
FaolchuGray
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от FaolchuGray »

По принцип 4-ка щеше да ми стигне, ако нямаше устен, но сега много зависи от него. Както казва Търговецът, възможно е да изкараме 2-ки, както и 6-ци. На устния не е точно като на писмения, но е подобно :(
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Аз не трябваше да се явявам на втория писмен, само да треперим тука като булка от 18 век преди първата брачна вечер.А иначе преди устния, мисля да се напия, да има(а-у, джангър :D ) И после пред Гого Лозанов, ще се изправя с повече смелост. :D
ORIGINAL FORUM PROFILE
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Имайте предвид, че Лозанов е сред най-добронамерените изпитващи, които могат да ви се паднат. Друга ви е драмата, другааа... ама - както казах и в началото - хубавото е, че още не знаете кои са "страшните".
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Aбеее мечка - страх,мене не! Вече съм в София след 2 часа шофиране и в общи линии си питам §%р*§*(* ;) Утре съм на английски,сега мисля да седна,да пийна,да апна,па тая журналистика ще я мисля после. А и както казах - мен за писмения ме е шубе,стигна ли до устен всичко ще бъде наред.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Ралинка
В началото бе словото

Мнение от Ралинка »

Здравейте,здравейте :D
Виждам тука някакви залози кога ще излязат оценките...Та,някой да знае кога ще стане тази магия? :D
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!М.Ганди
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ако някой знаеше, мислиш ли, че щеше да има залози? :scratch:
Моите предположения са си educated guesses, които, така като гледам, дотук се сбъдват. 8)
В края на ноември
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Търговецът на кристал написа:Ако някой знаеше, мислиш ли, че щеше да има залози? :scratch:
Моите предположения са си educated guesses, които, така като гледам, дотук се сбъдват. 8)
Е,пак добре,че не каза другия месец. :mrgreen: Я с тия ясновидски способности ми пожелай успех утре :rabbit:
А иначе - гадно е чакането,аз много мразя да чакам каквото и да е. Мен на спирката ме лови секлета,камо ли ей така да чакам един месец,особено за да ме зарадват с някоя 2 накрая... :pale: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”