[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
spacemish
В началото бе словото
Специалност: Културология
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от spacemish »

Като чета колко са напрегнати всички се чудя на мен ли ми има нещо, че съм толкова спокойна, хахах. Слушам си музика, реших няколко теста като за последно, защото смятам да не барвам нищо деня преди изпита и така.

Хайде, народе, на 10ти отиваме и гърмим, успех на всички! :)
Oh when you look at me like that, my darling,
What did you expect,
I’d probably still adore you with your hands around my neck,
Or I did last time I checked.
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от zlatina_dosheva »

zlatina_dosheva написа:a ''на 17ти Декември'' - On 17th December ли трябва да се пише или както се чете On the 17th OF Dec ?

отговооооор :? :D
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
burnin
В началото бе словото

Мнение от burnin »

spacemish написа:Хайде, народе, на 10ти отиваме и гърмим, успех на всички! :)

Аз сериозно обмислям да "гръмна" преди изпита - действа хем успокояващо , хем ставам супер концентриран xD

Иначеее... Zlatina, по-скоро второто ;)
burnin
В началото бе словото

Мнение от burnin »

Мой ред?
Sols написа:
burnin написа:Също така , някой би ли ми обяснил как точно седят нещата с изучаването на други чужди езици при английската филология? Какви са тези избираеми дисциплини и кредити? Извинявам се за невежеството :)
И мен ме интересува г/д същото,така че добре,че попита :roll:
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Мнение от zlatina_dosheva »

burnin, т'ва с ''гръмването'' е добра идея :d ии есето ще ти е по-лесно да напишеш така :d
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
burnin
В началото бе словото

Мнение от burnin »

Дааа... По принцип в последно време ми е доста трудно да се съсредоточа и да напиша някакво свястно есе , а днес като "гръмнах" толкова много идеи и мисли започнаха да изпълват главата ми , че направо книга можех да седна да напиша хаха :P
pleasedontgo
В началото бе словото
Специалност: EG

Мнение от pleasedontgo »

spacemish написа:Като чета колко са напрегнати всички се чудя на мен ли ми има нещо, че съм толкова спокойна, хахах. Слушам си музика, реших няколко теста като за последно, защото смятам да не барвам нищо деня преди изпита и така.

Хайде, народе, на 10ти отиваме и гърмим, успех на всички! :)

O, не си само ти :) И аз съм толкова спокойна...
Утре ще ида в София, като по пътя ще си реша 6-та книжка, ще се разходя по Сердика и ще си гледам кефа хаха
Като цяло тези, които за първи път ще се явяват в СУ сигурно наистина са невменяеми, щото и аз така бях Април месец, ама вече знам, че няма нищо страшно. Споко, народе, всичко е ок. :lol: После наесен трябва тука от тази тема да си устроим някаква среща, да обсъдим изпита и кой какво ще учи :bigsmurf:
~~~

...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w

...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E

Lights will guide you home~
Аватар
Lidia_
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от Lidia_ »

Тъй като останаха, кажи-речи часове до изпита :lol: и днес ще реша някой тест като за последно, искам да ви пожелая героично представяне на изпита утре и като излязат резултатите, в тази тема да се виждат само хвалби! :cheers:
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
anjaliR
В началото бе словото
Специалност: бибтиотечно - информационни технологии

Мнение от anjaliR »

Успех на всички! Трябва да се справим... надявам се де :)

Има ли някой разпределен в Ректората :)
Аватар
pandarulesss
В началото бе словото
Специалност: Английска филология

Мнение от pandarulesss »

Успех и от мен :) :) :)
When one door of happiness closes,
another opens,
but often we look so long at the closed door
that we do not see the one that has been opened for us.
Mrynoriette
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от Mrynoriette »

Само не се притеснявайте, ще се справите. Желая успех на всички...да имате само шестици и да влезете това, което искате! :)
Не се тревожете нито за есето, нито за диктовката - наистина в последно време са по-лесни; в диктовките не дават кой знае колко сложни думи - само гледайте това, което пишете да има смисъл в контекста. При есетата обикновено трябва да сте допуснали по-груби грешки, за да ви взимат точки. Като ви дадат темите обмислете по коя имате повече идеи и бихте писали без много проблеми, нахвърляйте си на ум бързичко идеи за всяка една част от "творбата" ви и почвайте да пишете белова. Въобще ги забравете тези чернови от сега нататък- бих ви посъветвала аз. Не само на изпита, а и когато влезете - по-добре помислете 2 минути повече, но не си губете времето с чернови. Естествено внимавайте и за правописни грешки, ако не сте сигурни за някоя дума, по-добре не я използвайте, ами употребете синоним.

За хората, които видях, че са питали за англ.филология, а и като цяло за филологиите - вторият език започва да се изучава от 2 курс - избирате си м-у немски, френски, испански, италиански, руски, имаше дори японски и шведски (но за последните две имаше много преговори с преподавателите). Може и други да е имало, но не се сещам.
Що се отнася до кредитите - всеки семестър трябва да имате определен брой кредити, които се натрупват от задължителни и избираеми предмети. Според програмата всеки семестър необходимите кредити от избираеми предмети са различни. Вие си избирате естествено избираемите предмети (чудо :lol: ) Кредитите са ви нужни, за да завършите успешно семестъра и специалността като цяло.

Хайде късмет пак и да се похвалите после. :)
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Ох, аз днес ще реша шестте теста, които все отлагах, а утре... еми, от шашкане полза няма, напротив. Аз вече се успокоих, а утре- каквото сабя покаже! И дано покаже първо желание, че много искам, а нататък си ги подредих много гадно, без да мисля. :mrgreen:
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
MonySim
В началото бе словото
Специалност: Геология

Мнение от MonySim »

аз съм в ректората :D
Puhu äänellä, jonka kuulen,
sanoilla jotka ymmärrän,
runoilla jotka käsitän...
Аватар
LittleBlackStar
Да живей словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от LittleBlackStar »

И аз съм в Ректората! :) В 23-та зала, южното крило.
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"

:mrgreen: Славянска филология, 1-ви курс! :mrgreen:
Аватар
IzkKka
В началото бе словото

Мнение от IzkKka »

Успех и от мен!!! И не се спичайте толкова в случая това ще ни изиграе лоша шега. Концентрираме се и решаваме, пък квото стане тва!! Ноо дано след 2-3 седмици всички си похвалим с високите си оценки!! :faroah: :salute:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”