[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
burnin
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от burnin »

Здравейте! Искам да попитам дали има някакъв шанс да вляза английска филология само с оценката от матурата , която е 5.88? Ако не , горе-долу каква оценка ми трябва на изпита по английски , за да ми е , така да се каже , "сигурно" влизането? Малко съм се шашнал :(
whhohello
В началото бе словото

Мнение от whhohello »

едва ли, моята е 5 96 и изобщо не съм се надявал, матурата се умножава по 2, което значи, че дори да имаш 6 ---12+6=18
миналата година балът беше 20.50, така че направи си сам сметката колко ти трябва
айде успех :)
burnin
В началото бе словото

Мнение от burnin »

Също така , някой би ли ми обяснил как точно седят нещата с изучаването на други чужди езици при английската филология? Какви са тези избираеми дисциплини и кредити? Извинявам се за невежеството :)
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

burnin написа:Също така , някой би ли ми обяснил как точно седят нещата с изучаването на други чужди езици при английската филология? Какви са тези избираеми дисциплини и кредити? Извинявам се за невежеството :)
И мен ме интересува г/д същото,така че добре,че попита :roll:
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
whhohello
В началото бе словото

Мнение от whhohello »

Изображение
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Мнение от zlatina_dosheva »

Аз да попитам,че сега се зачудих - на диктовката примерно 'деветнадесети век' проблем ли ще е ако го напишем '19th century' вместо да си играем да го изписваме? :|
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
whhohello
В началото бе словото

Мнение от whhohello »

ако не се лъжа разрешават с цифри
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

a ''на 17ти Декември'' - On 17th December ли трябва да се пише или както се чете On the 17th OF Dec ?
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

И аз щях да питам това...
А иначе? Как е предизпитното настроение?
Изображение
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

Точно,паника и откачане е:D Аз от училище датите си ги пиша,както ми ги диктуват,тоест с the i of. Но ние в гимназията и това за главните букви в заглавията не сме спазвали,аз знаех,че в заглавие се пише само първата дума с главна,пък от този изпит друго излезе..а не е като да уча английски от вчера и съм минала през доста учители.
Психология,първи курс.
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Тресе ме и мен големият ужас :mrgreen: Искам да идва и да минава (успешно :king: ) ии всички да сме спокойни и щаcтливи :D
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Ох, дано. Дано и изпитът е по-лесен от тези в книжките наистина :mrgreen: Вие как сте с грешките?
Искрено се надявам вдругиден по това време да сме доволни от свършеното и да сме си изкарали достатъчно високи оценки, за да си влезем по първите желания. А утре по същото време, ще се треса в истерия и ще бъда абсолютно невменяема. Че и нокти нямам вече, да ги гриза. Тюх.
/И, ох, дано паднат баловете! *Амин*
Че това 27.90 минимален за Психо не си е работа :mrgreen: /
Аз почти съм се отчаяла. Много грешки правя, и все тъпи.
Хайде, поздрав, и дано се представим достойно на The Battle of Sofia University :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=F223DEpchq4
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

Ер Малка написа:Ох, дано. Дано и изпитът е по-лесен от тези в книжките наистина :mrgreen: Вие как сте с грешките?
Искрено се надявам вдругиден по това време да сме доволни от свършеното и да сме си изкарали достатъчно високи оценки, за да си влезем по първите желания. А утре по същото време, ще се треса в истерия и ще бъда абсолютно невменяема. Че и нокти нямам вече, да ги гриза. Тюх.
/И, ох, дано паднат баловете! *Амин*
Че това 27.90 минимален за Психо не си е работа :mrgreen: /
Аз почти съм се отчаяла. Много грешки правя, и все тъпи.
Хайде, поздрав, и дано се представим достойно на The Battle of Sofia University :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=F223DEpchq4

Ох,и аз съм за психологията..и аз нокти нямам :) ..че и отсега се чувствам доста невменяема :reindeer:
Психология,първи курс.
merrick
В началото бе словото

Мнение от merrick »

Някой ще може ли да ми даде линк към баловете за специалностите,аз преди ги бях намерил ,но без да искам и сега ми се ще да ги видя пак .Иначе за изпита дано да е по лесен от този в книжките ,че иначе ще бъде тежко.Дано да имаме повече късмет
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Охх вие за 27,9 се оплаквате...и на вас не ви е лесно де...амаа аз какво да кажа с тая китаистика,където бала под 23/24 почти не пада :pale:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”