Указания от квестора

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
AmorFATI
В началото бе словото
Специалност: Уча за капитан на подводница

Re: Указания от квестора

Мнение от AmorFATI »

1.По време на изпита кандидат-студентите на свои листи ли развиват темата по зададения въпрос?(лично носени от тях).
2.Ако не,на какви?Дадени от квесторите?
3.Ако са връчени от квестор листите придруженили са с неговия подпис?
:?: :)

П.С:А и какво представляват тия листи(обикновени от тетрадка голям формат или са специфични) :shock:
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

На всички изпити се пише върху бели листОВЕ :lol: формат А4 с печат на СУ, които кандидатите получават в плик след настаняването си в залата. Забранено е внасянето на каквито и да е листОВЕ, тетрадки, книги и т.н. от кандидата (освен, разбира се, при някои изпити като математика, където е разрешено ползването на определени таблици и т.н. - но това е описано в справочника).
pleasedontgo
В началото бе словото
Специалност: EG
Курс: кандидат-студент

Мнение от pleasedontgo »

На излишното тролене не се глeда с добро око в този раздел.

svetlio.varna
~~~

...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w

...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E

Lights will guide you home~
Аватар
marmalad
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от marmalad »

SugarWithSpice написа:.. интересува ме дали по БЕЛ също ще е така и дали ще има отделни листи чернова/белова или пак една книга и 100 часа разлистване докато си препишеш писмената работа :scratch:
Аз също искам да попитам дали дават чернова ,а после тя също ли се предава,смисъл заедно с беловата?!?Прочетох някъде,че не можело да се пише с цветна химикалка.Сини ли да носим или както на матурата -черни?!?
Аватар
annincee
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от annincee »

Аз като ходих на изпит в СУ,листовете бяха под формата на книжка,чисто бели,10 на брой,с печата и логото на университета. Бяхме посъветвани първо да си напишем черновата,след това беловата.Пишеше се със сини химикалки доколкото помня :D
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Както каза annincee ви дават книжки, където пишете и черновата, и беловата. Единствено след като сте изписали цялата книжка имате право да искате допълнителни листове. А за химикалките-сини.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Nullzone
В началото бе словото
Специалност: никаква за момента

Мнение от Nullzone »

Какъв е случаят при изпит, където има диктовка? Аз ще съм в зала с над 100 човека. Как се провежда и чува ли се вобще на задните редове?
vampiretion
В началото бе словото
Специалност: oshte nz

Мнение от vampiretion »

Хей,а темата диктува ли се от квестора,за да се запише,защото аз съм късогледа и имам много сериозни опасения,че няма да мога да я видя,а вече е късничко сега да тръгвам по доктори и да си купувам лещи,защото изпита е утре?
И можем ли да имаме на чина носни кърпички и вода?
Отдавна свиквам да не очаквам, че точно мене някой ще обича! Знай на болка нося, даже много, на щастие дали ще мога?
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от driplio »

@Nullzone - за диктовката не знам как стоят нещата, но предполагам,че се чува достатъчно ясно... все пак може да седнеш и по-напред :) .

@vampiretion - като бях на предварителния по математика квесторите бяха написали на дъската кой вариант е изтеглен, а след това няколко пъти повториха къде и какво трябва да се запише, така че не се притеснявай за това. Разбира се, че на чина си може да сложиш кърпички, вода, шоколад и т.н., но внимавай с шушкащите упаковки, защото понякога правят забележки :wink: .
ДС - :pukeright:
Аватар
marmalad
В началото бе словото
Специалност: Българска филология

Мнение от marmalad »

vampiretion аз също съм късогледа и много се притеснявам,дали ще успея да прочета темите,още повече ,ако избера сравнението на цитатите.Но едва ли ще има проблем,ако помоля някой квестор да ми ги продиктува.
vampiretion
В началото бе словото

Мнение от vampiretion »

marmalad написа:vampiretion аз също съм късогледа и много се притеснявам,дали ще успея да прочета темите,още повече ,ако избера сравнението на цитатите.Но едва ли ще има проблем,ако помоля някой квестор да ми ги продиктува.
мен най-вероятно ще ме е срам пред толкова хора да ги помоля (аз съм в зала 65,която е със 130 души),така че силно се надявам да ги диктуват :BMK_01:
Пожвлавам успех и късмет на всички на утрешния изпит!!!
Отдавна свиквам да не очаквам, че точно мене някой ще обича! Знай на болка нося, даже много, на щастие дали ще мога?
R-evolution
В началото бе словото

Мнение от R-evolution »

vampiretion написа:
marmalad написа:vampiretion аз също съм късогледа и много се притеснявам,дали ще успея да прочета темите,още повече ,ако избера сравнението на цитатите.Но едва ли ще има проблем,ако помоля някой квестор да ми ги продиктува.
мен най-вероятно ще ме е срам пред толкова хора да ги помоля (аз съм в зала 65,която е със 130 души),така че силно се надявам да ги диктуват :BMK_01:
Пожвлавам успех и късмет на всички на утрешния изпит!!!
На предварителния в зала със сто души квестор ми продиктува цитатите, така че не се притеснявай :)
И аз съм в 65, успех утре :D
vampiretion
В началото бе словото

Мнение от vampiretion »

Май ще ми анулират работата нарисувах една удивителна (голяма) там където бях отбелязала,че е чернова и после се опитах да я направя нормална,ама не стана :cry: Поне отидох до дъската да си препиша цитатите... А единия квестор като предавах ми вика : "ето тук един подпис и те пускам да си играеш" :)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

vampiretion написа:А единия квестор като предавах ми вика : "ето тук един подпис и те пускам да си играеш" :)
Трагедия... подавай молба за работа в Макдоналдс, видяло се е...
But seriously, квесторите нямат ли право да се шегуват? Спокойно, нищо няма да ти анулират...
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
vampiretion
В началото бе словото

Мнение от vampiretion »

Имат,просто споделям...Дано да не я анолират ( в смисъл удивителната беше нарисувана не само чертичка с точка) :salute: Някой да знае точна дата за излизане на резултатите?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”