[КСК 2012] БЕЛ

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
qnsy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] БЕЛ

Мнение от qnsy »

Аз изкарах 6.00 на матурата и се отказах да се явявам на изпит. Дано да ми е достатъчна..
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
denislawaa
В началото бе словото

Мнение от denislawaa »

m.g. и аз наблягам на Ботев, имам някакво предчувствие.. дано се окаже вярно, че иначе не знам :D
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

Аз съм разпределен в Химическия факултет : ( .
Hipolita
В началото бе словото

Мнение от Hipolita »

Nemalp написа:Аз съм разпределен в Химическия факултет : ( .
И аз съм там - зала 402
m.g.
В началото бе словото

Мнение от m.g. »

21 A съм аз.. Не знам защо изобщо си го причинявам.. ;/
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Hipolita написа:
Nemalp написа:Аз съм разпределен в Химическия факултет : ( .
И аз съм там - зала 402
Радвай се, че не си в 210 или 130 :D
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
marmalad
В началото бе словото
Специалност: Българска филология

Мнение от marmalad »

Имам предчувствие за Алеко,от доста време не се е падал.Същото важи и за Ботев и Вазов.Моля се за Смирненски и никой друг!!!Него най си го обичам.Дебелянов и Славейков май са им любимци.От 99 насам са се падали 3 пъти,за разлика то Багряна,която дори не е включена в списъка с авторите :D.Но пък след изненадата от ¨Под игото¨ се научих да не се надявам на нищо.Който и да се падне,с изключение на Дебелянов,готова съм!!! :D
Hipolita
В началото бе словото

Мнение от Hipolita »

Аз се надявам да не се падне отново някой роман , но май се заражда нещо като традиция тази година. На предварителния ни поднесоха доста неприятна изненада с "Железният светилник", продължиха с мъчението на матурата и определено не бих се учудила, ако решат да нанесат съкрушителния удар с "Тютюн". Все пак Фортуна има извратено чувство за хумор.
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Аз пък друго освен "Тютюн" не искам...
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Morella Blake
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Morella Blake »

Аз пък ще се мъча с цитатите.Много се надявам поне сега да е нещо по-приятно,отколкото това на предварителните :)
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Morella Blake написа:Аз пък ще се мъча с цитатите.Много се надявам поне сега да е нещо по-приятно,отколкото това на предварителните :)

На предварителния точно сравнявах Яворов и Ботев и имам оценка 4.50. Момичето, което седеше до мен също изкара такава оценка, но имаше и такива, които бяха скъсани. До колкото знам изискванията за този тип изпитна работа са доста завишени. Така че ако се падне автор, който знаеш по първи вариант си пише по него.

п.с-не съм пипвала нищо за утрешния изпит. всичките ми усилия са съсредоточени в история, на която изкарах 3.50
на матурата по БЕЛ имам 5.89, а и трите години по история имам шестици. Право, само че задочно, съм го писала на първо желание. При една оценка от над 5 /дай боже/ по история дали ще успея да се внедря?

п.с-дали заради по-ниските оценки на матурите ще падне бала?
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от Dplayer »

seduction написа:
Morella Blake написа:Аз пък ще се мъча с цитатите.Много се надявам поне сега да е нещо по-приятно,отколкото това на предварителните :)

На предварителния точно сравнявах Яворов и Ботев и имам оценка 4.50. Момичето, което седеше до мен също изкара такава оценка, но имаше и такива, които бяха скъсани. До колкото знам изискванията за този тип изпитна работа са доста завишени. Така че ако се падне автор, който знаеш по първи вариант си пише по него.

п.с-не съм пипвала нищо за утрешния изпит. всичките ми усилия са съсредоточени в история, на която изкарах 3.50
на матурата по БЕЛ имам 5.89, а и трите години по история имам шестици. Право, само че задочно, съм го писала на първо желание. При една оценка от над 5 /дай боже/ по история дали ще успея да се внедря?

п.с-дали заради по-ниските оценки на матурите ще падне бала?
Напълно възможно е да падне балът, не само заради по-ниските оценки на матурите. На предварителния по БЕЛ имаше рекорден брой скъсани, а и тази година нашият випуск е по-малък като численост. Така че най-логично е да паднат баловете, но знае ли човек... Ти си изкарай прилична оценка по История и няма от какво да се притесняваш :roll: .
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Аватар
Morella Blake
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Morella Blake »

ЛИС никога не са ми били силата,цитатите са ми малко по-добре,ама утре ще видим. ,,Пък каквото сабя покаже'' :) На предварителния издънка- 3.00.
@seduction би трябвало с 5 по история да те приемат.Май всички се надяваме да паднат тия балове :)
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

хораа, сега прочетох, че при подаването на документите за класиране е трябвало да платим освен 30 лева още някакви 6 лв.плюс допълнително валидиране на желанията. аз не съм правила подобни неща, а вие?
Аватар
Rositsa.K
В началото бе словото

Мнение от Rositsa.K »

И аз не съм.. Мисля, че няма такова нещо, някой те е объркал :?
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”