2.Ако не,на какви?Дадени от квесторите?
3.Ако са връчени от квестор листите придруженили са с неговия подпис?
П.С:А и какво представляват тия листи(обикновени от тетрадка голям формат или са специфични)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Аз също искам да попитам дали дават чернова ,а после тя също ли се предава,смисъл заедно с беловата?!?Прочетох някъде,че не можело да се пише с цветна химикалка.Сини ли да носим или както на матурата -черни?!?SugarWithSpice написа:.. интересува ме дали по БЕЛ също ще е така и дали ще има отделни листи чернова/белова или пак една книга и 100 часа разлистване докато си препишеш писмената работа
мен най-вероятно ще ме е срам пред толкова хора да ги помоля (аз съм в зала 65,която е със 130 души),така че силно се надявам да ги диктуватmarmalad написа:vampiretion аз също съм късогледа и много се притеснявам,дали ще успея да прочета темите,още повече ,ако избера сравнението на цитатите.Но едва ли ще има проблем,ако помоля някой квестор да ми ги продиктува.
На предварителния в зала със сто души квестор ми продиктува цитатите, така че не се притеснявайvampiretion написа:мен най-вероятно ще ме е срам пред толкова хора да ги помоля (аз съм в зала 65,която е със 130 души),така че силно се надявам да ги диктуватmarmalad написа:vampiretion аз също съм късогледа и много се притеснявам,дали ще успея да прочета темите,още повече ,ако избера сравнението на цитатите.Но едва ли ще има проблем,ако помоля някой квестор да ми ги продиктува.![]()
Пожвлавам успех и късмет на всички на утрешния изпит!!!
Трагедия... подавай молба за работа в Макдоналдс, видяло се е...vampiretion написа:А единия квестор като предавах ми вика : "ето тук един подпис и те пускам да си играеш"