[КСК 2012] Психология
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Re: [КСК 2012] Психология
Не знам... днес седнах да си пререшавам решаваните тестове и пак правя малоумни грешки и то много... (в смисъл много грешки и много малоумни). Май трябва да я отпиша тая Психология, защото много ме съмнява балът да падне. От девети клас знам, че това искам, да се бях сетила по-рано да се занимавам с тестчетата по английски или с литературните критики...
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
candle
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Как така, нима преподавателите ще ни третират като някви малоумници поради по-нисък бал?Плазмодий написа:Падането на бала означава и падане на цялостното качество на обучението надявам се ви е ясно
-
Atius
- В началото бе словото
- Специалност: кандитат-студент
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/ati
Здравейте ! Да ли имам шанс въобще с матура (5.49 по БЕЛ) ? и със бал 24
-
candle
- В началото бе словото
Не мисля, но не искам да те отчаям.. моя с ДЗИ е 25 и нещо, та ми е малко..Atius написа:Здравейте ! Да ли имам шанс въобще с матура (5.49 по БЕЛ) ? и със бал 24
-
candle
- В началото бе словото
Освен ако не си в графа " мъже " - за там може и да успееш.candle написа:Не мисля, но не искам да те отчаям.. моя с ДЗИ е 25 и нещо, та ми е малко..Atius написа:Здравейте ! Да ли имам шанс въобще с матура (5.49 по БЕЛ) ? и със бал 24
-
Atius
- В началото бе словото
- Специалност: кандитат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/ati
Да там съмcandle написа:Освен ако не си в графа " мъже " - за там може и да успееш.candle написа:Не мисля, но не искам да те отчаям.. моя с ДЗИ е 25 и нещо, та ми е малко..Atius написа:Здравейте ! Да ли имам шанс въобще с матура (5.49 по БЕЛ) ? и със бал 24
това ми е второто желание и с дзи по англ и български
та става
матурата ми по англ се умножава по 2,5 = 5,98 и 2,5 = 14,95
после това го събираме с оценките от матурите по англ и бел = 14,95 + 5,98 + 5,58 = 26,51 нали не бъркам нищо?
та направих тези сметки и се питам дали ще ми стигне (мъж) ;d? щото гледам баловете от миналата година и съм на ръба ;d
та става
матурата ми по англ се умножава по 2,5 = 5,98 и 2,5 = 14,95
после това го събираме с оценките от матурите по англ и бел = 14,95 + 5,98 + 5,58 = 26,51 нали не бъркам нищо?
та направих тези сметки и се питам дали ще ми стигне (мъж) ;d? щото гледам баловете от миналата година и съм на ръба ;d
-
Ер Малка
- Вазов
whhohello, за мъж имаш шансове.
Аз имам пълен отличен на матурата по АЕ, ама... файда...
Аз имам пълен отличен на матурата по АЕ, ама... файда...
- qnsy
- В началото бе словото
Ер Малка, ако имаш 6:00 на матурата, би трябвало бала да ти е добър или имаш по - ниски оценки на останалите балообразуващи? Аз имам 6:00 на матурата по БЕЛ и бала ми е 27.. Дано да е достатъчен.
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
...
-
Ер Малка
- Вазов
Ама матурата се взема 2,5 пъти. :/qnsy написа:Ер Малка, ако имаш 6:00 на матурата, би трябвало бала да ти е добър или имаш по - ниски оценки на останалите балообразуващи? Аз имам 6:00 на матурата по БЕЛ и бала ми е 27.. Дано да е достатъчен.
Матура БЕЛ: 5.57, матура АЕ: 6.00, балът се получава 26.57. Миналогодишният минимален е бил 27.90 :/
-
Ер Малка
- Вазов
Какво стана, кандидатстващи с литература психовци? (това последното е мило и положително обръщание, да отбележа
) Как мина? Ще пробвате ли и с друг изпит?
Аз, както казах и в другата тема... ЯВОРОВ! Не мога да повярвам на късмета си!! А си мислех изобщо да не ходя на тоя изпит. Едва ли съм изкарала достатъчно висока оценка, защото отдавна се отказах да готвя литература, а и накрая написах една глупост, но пък темата беше страхотна и се радвам, че отидох. А утре ще ходя на английски.
Аз, както казах и в другата тема... ЯВОРОВ! Не мога да повярвам на късмета си!! А си мислех изобщо да не ходя на тоя изпит. Едва ли съм изкарала достатъчно висока оценка, защото отдавна се отказах да готвя литература, а и накрая написах една глупост, но пък темата беше страхотна и се радвам, че отидох. А утре ще ходя на английски.
- qnsy
- В началото бе словото
Е да, на теб ти се взимат и двете матури. При мен е 2,5x6.00 + 6 +6 = 27. Дано да си се справила отлично на изпита, аз никак не харесвам Яворов, но бях започнала да се справям с него, когато спрях да се готвя.. Все пак се радвам, че не ми се наложи да ходя този път.Ер Малка написа:Ама матурата се взема 2,5 пъти. :/qnsy написа:Ер Малка, ако имаш 6:00 на матурата, би трябвало бала да ти е добър или имаш по - ниски оценки на останалите балообразуващи? Аз имам 6:00 на матурата по БЕЛ и бала ми е 27.. Дано да е достатъчен.
Матура БЕЛ: 5.57, матура АЕ: 6.00, балът се получава 26.57. Миналогодишният минимален е бил 27.90 :/
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
...
-
Ер Малка
- Вазов
Аз много го харесвам, но изобщо не бях учила, а и накрая много го претупах, та шансовете за отличен не са никак големиqnsy написа: Е да, на теб ти се взимат и двете матури. При мен е 2,5x6.00 + 6 +6 = 27. Дано да си се справила отлично на изпита, аз никак не харесвам Яворов, но бях започнала да се справям с него, когато спрях да се готвя.. Все пак се радвам, че не ми се наложи да ходя този път.
-
candle
- В началото бе словото
Очаквах Яворов да се падне, но не го отразих особено при подготовката в последния месец, та това ми изигра лоша шега може би, не знам, но не вярвам да бъда оценена за 5, а по-малко не ми е нужно..
Е, успех на останалите, да не говоря прибързано, ама надали ще се класирам ... 
-
Ер Малка
- Вазов
Не знам за вас, аз вече започнах да се депресирам. Надявам се на малък наплив, нисък минимален бал и чудо. И някаква надежда имам за изпита днес, въпреки че си открих известно количество грешки вече.