[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
lilinda
В началото бе словото
Специалност: журналистика
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от lilinda »

Точно там е проблемът... нали поясних, че не става въпрос за журналистиката в УНСС .. Колебая се като цяло за журналистиката.. това имах предвид... :)
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
Аватар
california
Писаружяк
Курс: първи

Мнение от california »

Е то си е за колебание....в тая България.Ама пука ти-после ще работим в ''Уикенд'' :D
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
lilinda
В началото бе словото

Мнение от lilinda »

Каква съдба само!! :D
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Мале,четейки за това висене до 17:00 направо ми причерня пред очите.Та аз ще трябва да се заредя с два галона вода и резервен комплект нокти,защото ще изям моите хаха. Иначе благодаря за изчерпателната информация,моментът наближава.Дано не си опържим езиците на най-горещия огън
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Денислав, не знам какво оценка ще имам, ама ако се класирам може да вземем едно тесте карти да праснем един-два-пет-десет-двадесет белота :Д
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Nemalp написа:Денислав, не знам какво оценка ще имам, ама ако се класирам може да вземем едно тесте карти да праснем един-два-пет-десет-двадесет белота :Д
Хаха,аз съм навита за една четворчица,докато чакаме ;)
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
lilinda
В началото бе словото

Мнение от lilinda »

Хаха.. кефите ме! Такива сме преди изпит само си представете ако станем колеги .. :)
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Не знам дали вие се бяхте регистрирали през март, тогава ние организирахме такава група! хахаа
Между другото, днес получих прозрение, че може би утре ще има резултати.Не знам защо.....
ORIGINAL FORUM PROFILE
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Навит за белота ! :D Да бе ,представете си ако сме колеги какво ще бъде хаха (но да не бягаме пред вятъра)
dmv
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от dmv »

Е, вече резултатите спокойно могат да излязат, крайният срок за записване за класиране мина, парите са взети, ВРЕМЕ Е! Аз съм сигурна, че ще имам под 3.50, затова не се записах, а и не мисля, че е редно да уча нещо, което ми е хрумнало в последния момент... Желая успех на всички! Вие сте хората, които трябва да учите това, не аз или останалите, които отидохме на изпит, за да видим възможностите си. Дано успеете да изкривите представата на света за "днешната младеж" чрез уменията и труда си! Аз поемам по другия си път :) Ще се включа после и аз да кажа оценката си :))
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

dmv написа:Е, вече резултатите спокойно могат да излязат, крайният срок за записване за класиране мина, парите са взети, ВРЕМЕ Е! Аз съм сигурна, че ще имам под 3.50, затова не се записах, а и не мисля, че е редно да уча нещо, което ми е хрумнало в последния момент... Желая успех на всички! Вие сте хората, които трябва да учите това, не аз или останалите, които отидохме на изпит, за да видим възможностите си. Дано успеете да изкривите представата на света за "днешната младеж" чрез уменията и труда си! Аз поемам по другия си път :) Ще се включа после и аз да кажа оценката си :))
Нали знаеш,че една птичка пролет не прави,така че тепърва ще трябва да се трупат капацитетни младежи,за да се променят възгледите (които всъщност са си съвсем правилни,но това е друг въпрос) .Успех и на теб !
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Чак пък възгледите да са съвсем правилни..

Белотът май ви е в кръвта, готино. :D Дано късметът бъде на наша страна и станем колеги. Доста интересно ще си прекарваме лекциите. :D
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

california написа:Не знам дали вие се бяхте регистрирали през март, тогава ние организирахме такава група! хахаа
Между другото, днес получих прозрение, че може би утре ще има резултати.Не знам защо.....
Малко след изпита майка ми беше звъняла по телефона там някъде си по информациите да пита кога може да очаква оценки. Бяха й казали 8ми. Наясно съм,че едва ли ще излязат точно днес,но все пак си проверявам най-наивно. Ама вече съвсем ме втресе. Ще се явявам на английски след 2 дена на 10ти и милият ми мозък вече се обърка за кое да се притеснява по-напред - за изпита,който чакам или този,дето предстои... :pale: :pale:
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Наистина е така, и аз проверявам през 2 минути, въпреки че не ги очаквам днес.Плюс това проверявам и в УНСС....ужасно е чакането.
ORIGINAL FORUM PROFILE
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Sols написа:
Nemalp написа:Денислав, не знам какво оценка ще имам, ама ако се класирам може да вземем едно тесте карти да праснем един-два-пет-десет-двадесет белота :Д
Хаха,аз съм навита за една четворчица,докато чакаме ;)
И аз така. Ако ми предложат една четворчица я взимам и продължавам напред, а там ще се диша по-спокойно.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”