ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
zaribqvkaa
- В началото бе словото
Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Е в понеделник ще е.. да не е утре.. дано,че се сетих в 12 и нещо и нямаше за кога..

Имам един много важен въпрос. Почти съм сигурна, че когато попълвах желанията си в онлайн формуляра писах на трето място Специална педагогика- редовно, а сега виждам, че всъщност пише "задочно". Има ли начин това да се промени или е твърде късно?
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Все още класиранията не са излезли, така че може би имаш някакъв шанс. Обади се, даже най-добре отиди и питай. Не губиш нищо ако опиташ.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
ЛУУУУУУКОВИЦАА
- В началото бе словото
- Специалност: 0
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://media.techeblog.com/images/bullet_1.jpg
Късно е .. аз вчера пробвах да направя промяна и ми казаха че не може ......m.g. написа:Имам един много важен въпрос. Почти съм сигурна, че когато попълвах желанията си в онлайн формуляра писах на трето място Специална педагогика- редовно, а сега виждам, че всъщност пише "задочно". Има ли начин това да се промени или е твърде късно?
Това е много смешно, понеже ще им отнеме точно 2 минути работа.. Няма значение.. Остава ми да се надявам, че ще влезна по първо или второ желание..
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
Примерно съм приета Социология, къде трябва да се запиша, в Ректората или във ФФ?
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
- liv
- Стенограф
Учебният отдел на ФФ е в Ректората, така че за записването отиваш там. http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... i_fakultet
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
Добре, благодаря ти : )
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Защо учебен отдел, не е ли в отдел "Студенти"?liv написа:Учебният отдел на ФФ е в Ректората, така че за записването отиваш там. http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... i_fakultet
- liv
- Стенограф
Добре де, там.svetlio.varna написа:Защо учебен отдел, не е ли в отдел "Студенти"?
- Stoicho_Sirakov
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инж. (кандидат)
Здравейте , искам да попитам за вашето лично мнение. За Софтуерното инж. дали ще ме приемат с матура 5.50-6.00 ? Не ви питам да ми казвате със сигурност.Искам просто мнение.Благодаря.
Положението е много зле.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Простото мнение е, че на сайта на Университета има информация какви са били минималните балове през последните дванайсет години. Смяташ си бала с матурата и гледаш дали си под или над минималния бал.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... minali_ksk
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- Stoicho_Sirakov
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инж. (кандидат)
Някъде в поста ми да прочете "Къде да намеря информация за балообразуването." ? Чети малко по-внимателно какво питам и ако нямаш съотвентия отговор на върпроса , който съм задал , не взимай отношение. А нещо по-убъркано и некадърно от "сайта" не бях вижал.То човек иска да намери информация, най-елементарна ,трябва да изгуби 15 минути в търсене.dismisstorka написа:Простото мнение е, че на сайта на Университета има информация какви са били минималните балове през последните дванайсет години. Смяташ си бала с матурата и гледаш дали си под или над минималния бал.
Положението е много зле.
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
1) Не критикувай сайта на СУ преди да си видял тези на останилите Уни-таStoicho_Sirakov написа:Здравейте , искам да попитам за вашето лично мнение. За Софтуерното инж. дали ще ме приемат с матура 5.50-6.00 ? Не ви питам да ми казвате със сигурност.Искам просто мнение.Благодаря.
2) Ако ще кандидатстваш само с матура, едва ли ще имаш някакви шансове за СИ...така че по-добре се яви на второ равнище, изкарай над 4 и няма да имаш проблеми с влизането
ДС - 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всъщност тя ти е отговорила на въпроса.... Няма да е зле, може би, и ти да четеш малко по-внимателно?Stoicho_Sirakov написа: Някъде в поста ми да прочете "Къде да намеря информация за балообразуването." ? Чети малко по-внимателно какво питам и ако нямаш съотвентия отговор на върпроса , който съм задал , не взимай отношение. А нещо по-убъркано и некадърно от "сайта" не бях вижал.То човек иска да намери информация, най-елементарна ,трябва да изгуби 15 минути в търсене.
Никой не може да ти каже дали с тези оценки ще те приемат. Изводите си ги направи сам - като си сметнеш бала в момента и го сравниш с миналите КСК.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63