Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Мнение от Sols »

Добре,друг въпрос. При явяване на изпит се иска лична карта. АКО случаайно съм си изгубила личната карта и няма как да подам за нова,която да излезе до изпита,може ли да нося друг документ за самоличност - паспорт,шофьорска книжка,акт за раждане...Ддз?
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
toshle
Драскач
Специалност: КН

Мнение от toshle »

Мисля, че може книжка или паспорт.
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Можеш.
"ВСЕКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТ Е ДЛЪЖЕН В ДЕНЯ НА ИЗПИТА ДА НОСИ КАРТОНЧЕТО С ВХОДЯЩИЯ СИ НОМЕР, СИН ХИМИКАЛ И ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ДРУГ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ СЪС СНИМКА!"
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
ani_ani
В началото бе словото

Мнение от ani_ani »

Записах 9 специалности, но 3 от тях са задочно- Биология, екология и опазване на околната среда и биотехнологии. дали имам шанс за тях ? ( смисъл защото са задочно)
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Е какъв е този въпрос, можеш да си избереш която и да е специалност, и да отбележиш редовно или задочно!(стига да ти стига бала, естествено).А колкото до шанса, виж си миналогодишните балове.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
MartinaKerr
В началото бе словото
Специалност: Унгарска филология

Мнение от MartinaKerr »

Здравейте :)
Въпроса ми е следният: Има ли значение кой входящ номер си при класирането? Или няма значение дали си да кажем 5ти или 3576ти?
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

За минутка се изкуших първо да напиша някаква простотия :lol: !

Не, Мартина, няма значение : ) !
funshui
В началото бе словото
Специалност: нямам
Курс: кандидат-студент

Мнение от funshui »

Здравейте! На Математика II съм разпределен в зала 255, в северното крило на ректората, на предварителния бях пак в северното крило, вляво от централния вход в зала 245. Въпросът ми е тези две зали в един коридор ли се намират? Питам защото сега няма да имам възможност да си видя залата в деня преди изпита. Поздрави ;)
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Не мога да дам отговор на въпроса ти, но не се притеснявай, ще я намериш, както знаеш има хора, които упътват, ако все пак не можеш да я откриеш влез в най-близката стая и попитай квесторите. : )
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

funshui написа:Здравейте! На Математика II съм разпределен в зала 255, в северното крило на ректората, на предварителния бях пак в северното крило, вляво от централния вход в зала 245. Въпросът ми е тези две зали в един коридор ли се намират? Питам защото сега няма да имам възможност да си видя залата в деня преди изпита. Поздрави ;)
днес бях на английски там значи като влезнеш в СУ веднага на ляво вървиш, до края на коридора стигаш качваш се по стълбите тъй като е на 2 етаж и след това пак веднага в ляво първата стая е 255 то си има листчета ,а и да не успееш да я намериш на входа на Ректората има човек, който упътва тъй , че не се панирай. Хайде успех от мен дано имаш късмет и се похвалиш с хубава оценка :) .
geri_me
В началото бе словото

Мнение от geri_me »

не знам дали този въпрос е за тук, но ще ми се наложи да нощувам в София(за изпит :) )мога ли да нощувам някъде в студентски, доколкото разбрах трябва да говоря с настанител от бл.42, но не съм сигурна, че ще има места, или ще има?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Да, можеш. Тук има повече информация. Според мен се обади предварително, може и да няма места, все пак сесията е в разгара си. А ако няма места, не е фатално, можеш да пренощуваш в общежитията и на други университети. За телефони и т.н. - би трябвало да има инфо по сайтовете им.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
funshui
В началото бе словото
Специалност: нямам

Мнение от funshui »

firequeen написа:
funshui написа:Здравейте! На Математика II съм разпределен в зала 255, в северното крило на ректората, на предварителния бях пак в северното крило, вляво от централния вход в зала 245. Въпросът ми е тези две зали в един коридор ли се намират? Питам защото сега няма да имам възможност да си видя залата в деня преди изпита. Поздрави ;)
днес бях на английски там значи като влезнеш в СУ веднага на ляво вървиш, до края на коридора стигаш качваш се по стълбите тъй като е на 2 етаж и след това пак веднага в ляво първата стая е 255 то си има листчета ,а и да не успееш да я намериш на входа на Ректората има човек, който упътва тъй , че не се панирай. Хайде успех от мен дано имаш късмет и се похвалиш с хубава оценка :) .
Благодаря ти, от обяснението разбрах, че залите са в един коридор ;) Благодаря ти за пожеланието, аз също ти пожелавам хубава оценка, с която да влезеш в най-желаната от теб специалност ;)
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия

Мнение от clinical_dead »

Изпита по история в петък ли е и има ли хора разпределени в хим. факултет, защото имаме изпит и може да не ни пуснат. Трябваше да имаме консултация, ноо тя се провали по същата причина.
Аз ще пусна мейл на преподавателя, за да се разберем ако има проблем.
Изображение

Изображение
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от driplio »

Според разпределението - ДА, изпитът е в петък и има хора разпределени във Факултета по химия и фармация :roll: .
ДС - :pukeright:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”