Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Добре,друг въпрос. При явяване на изпит се иска лична карта. АКО случаайно съм си изгубила личната карта и няма как да подам за нова,която да излезе до изпита,може ли да нося друг документ за самоличност - паспорт,шофьорска книжка,акт за раждане...Ддз?
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- toshle
- Драскач
- Специалност: КН
Мисля, че може книжка или паспорт.
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Можеш.
"ВСЕКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТ Е ДЛЪЖЕН В ДЕНЯ НА ИЗПИТА ДА НОСИ КАРТОНЧЕТО С ВХОДЯЩИЯ СИ НОМЕР, СИН ХИМИКАЛ И ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ДРУГ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ СЪС СНИМКА!"
"ВСЕКИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТ Е ДЛЪЖЕН В ДЕНЯ НА ИЗПИТА ДА НОСИ КАРТОНЧЕТО С ВХОДЯЩИЯ СИ НОМЕР, СИН ХИМИКАЛ И ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ДРУГ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ СЪС СНИМКА!"
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Записах 9 специалности, но 3 от тях са задочно- Биология, екология и опазване на околната среда и биотехнологии. дали имам шанс за тях ? ( смисъл защото са задочно)
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Е какъв е този въпрос, можеш да си избереш която и да е специалност, и да отбележиш редовно или задочно!(стига да ти стига бала, естествено).А колкото до шанса, виж си миналогодишните балове.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- MartinaKerr
- В началото бе словото
- Специалност: Унгарска филология
Здравейте 
Въпроса ми е следният: Има ли значение кой входящ номер си при класирането? Или няма значение дали си да кажем 5ти или 3576ти?
Въпроса ми е следният: Има ли значение кой входящ номер си при класирането? Или няма значение дали си да кажем 5ти или 3576ти?
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
За минутка се изкуших първо да напиша някаква простотия
!
Не, Мартина, няма значение : ) !
Не, Мартина, няма значение : ) !
-
funshui
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: funshui
Здравейте! На Математика II съм разпределен в зала 255, в северното крило на ректората, на предварителния бях пак в северното крило, вляво от централния вход в зала 245. Въпросът ми е тези две зали в един коридор ли се намират? Питам защото сега няма да имам възможност да си видя залата в деня преди изпита. Поздрави 
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Не мога да дам отговор на въпроса ти, но не се притеснявай, ще я намериш, както знаеш има хора, които упътват, ако все пак не можеш да я откриеш влез в най-близката стая и попитай квесторите. : )
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
днес бях на английски там значи като влезнеш в СУ веднага на ляво вървиш, до края на коридора стигаш качваш се по стълбите тъй като е на 2 етаж и след това пак веднага в ляво първата стая е 255 то си има листчета ,а и да не успееш да я намериш на входа на Ректората има човек, който упътва тъй , че не се панирай. Хайде успех от мен дано имаш късмет и се похвалиш с хубава оценкаfunshui написа:Здравейте! На Математика II съм разпределен в зала 255, в северното крило на ректората, на предварителния бях пак в северното крило, вляво от централния вход в зала 245. Въпросът ми е тези две зали в един коридор ли се намират? Питам защото сега няма да имам възможност да си видя залата в деня преди изпита. Поздрави
-
geri_me
- В началото бе словото
не знам дали този въпрос е за тук, но ще ми се наложи да нощувам в София(за изпит
)мога ли да нощувам някъде в студентски, доколкото разбрах трябва да говоря с настанител от бл.42, но не съм сигурна, че ще има места, или ще има?
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Да, можеш. Тук има повече информация. Според мен се обади предварително, може и да няма места, все пак сесията е в разгара си. А ако няма места, не е фатално, можеш да пренощуваш в общежитията и на други университети. За телефони и т.н. - би трябвало да има инфо по сайтовете им.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
funshui
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Адрес в галерията на СУ: funshui
Благодаря ти, от обяснението разбрах, че залите са в един коридорfirequeen написа:днес бях на английски там значи като влезнеш в СУ веднага на ляво вървиш, до края на коридора стигаш качваш се по стълбите тъй като е на 2 етаж и след това пак веднага в ляво първата стая е 255 то си има листчета ,а и да не успееш да я намериш на входа на Ректората има човек, който упътва тъй , че не се панирай. Хайде успех от мен дано имаш късмет и се похвалиш с хубава оценкаfunshui написа:Здравейте! На Математика II съм разпределен в зала 255, в северното крило на ректората, на предварителния бях пак в северното крило, вляво от централния вход в зала 245. Въпросът ми е тези две зали в един коридор ли се намират? Питам защото сега няма да имам възможност да си видя залата в деня преди изпита. Поздрави.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Изпита по история в петък ли е и има ли хора разпределени в хим. факултет, защото имаме изпит и може да не ни пуснат. Трябваше да имаме консултация, ноо тя се провали по същата причина.
Аз ще пусна мейл на преподавателя, за да се разберем ако има проблем.
Аз ще пусна мейл на преподавателя, за да се разберем ако има проблем.

- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Според разпределението - ДА, изпитът е в петък и има хора разпределени във Факултета по химия и фармация
.
ДС -