[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Английски език
Стига бе, хора, вие сериозно ли ?!
Значи, ако бяхте в моето положение вече щеше да сте умрели от притеснение. Аз, обаче съм на мнение, че каквото стане : ) !
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Абе аз хич не съм на мнение,че каквото стане,защото не ми се ще да уча нещо,което не ми се ще да уча...Да,много смислено казано,знам. Но идеята е,че ми трябва отличен на тоя изпит и няма как да не се притеснявам,особено след като вчера направих оная дивотия 5 real tests и направих 4 грешки. Айде сега сложи диктовка ощя няколко и на writing някоя и друга взета точка и хоп,троп,скандинавистика през крив макарон 
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Всъщност изпитите през изминалите години са били по-лесни от тези в книжките. Но това естествено не е гаранция, че и тази година ще е така. Но едва ли ще има промяна. Така че-дишайте.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
pleasedontgo
- В началото бе словото
- Специалност: EG
- Курс: кандидат-студент
Абе над 5,00 ми трябва на мен, не съм голям егоист.
~~~
...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w
...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E
Lights will guide you home~
...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w
...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E
Lights will guide you home~
- smile_giirl
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско Управление с Английски език
- Адрес в галерията на СУ: smile.giirl
Добре, а в крайна сметка диктуващият отпред ли застава или посредата?
Just smile back ! =)
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
Sols написа:Абе аз хич не съм на мнение,че каквото стане,защото не ми се ще да уча нещо,което не ми се ще да уча...Да,много смислено казано,знам. Но идеята е,че ми трябва отличен на тоя изпит и няма как да не се притеснявам,особено след като вчера направих оная дивотия 5 real tests и направих 4 грешки. Айде сега сложи диктовка ощя няколко и на writing някоя и друга взета точка и хоп,троп,скандинавистика през крив макарон
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
Тези диктовки... аррр. Дългите и усукани думи, които наистина са си сложни, си ги пиша абсолютно правилно, ама правя грешки, за които чак ме е срам да си призная. Такива и баба ни няма да направи, дето английският ѝ се простира до чутото в рекламите на интернет доставчици...
И рийдингът ми е голям проблем. Нещата, които искат съвсем мъничко логика, над ниво "четене отгоре- отгоре" ги оплитам.
Другото уж е добре. Ама вече направо се отчайвам
Някой знае ли тестовете от двете книжки five real tests от кои години са?
И рийдингът ми е голям проблем. Нещата, които искат съвсем мъничко логика, над ниво "четене отгоре- отгоре" ги оплитам.
Другото уж е добре. Ама вече направо се отчайвам
Някой знае ли тестовете от двете книжки five real tests от кои години са?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
Ер Малка , въпросите на самия reading са много кофти зададени според мен...Лично на мен така ми се струват де.Аз на целия тест 2 от 3-4 грешки са ми точно на тази част
Гадното е ,че четох есетата на една приятелка (същата, от която взех скалата за оценяване) и ми се сториха доста прилично написани,а всъщност бяха оценени с макс 17т ... Побърквам се относно тея есета ... f#$ckk..
Гадното е ,че четох есетата на една приятелка (същата, от която взех скалата за оценяване) и ми се сториха доста прилично написани,а всъщност бяха оценени с макс 17т ... Побърквам се относно тея есета ... f#$ckk..
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Отпред, но ако прецени, че ще чувате по-добре, може и посредата.smile_giirl написа:Добре, а в крайна сметка диктуващият отпред ли застава или посредата?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Тази,която аз имам е от 2012. И рийдингът е отвратителен,щото се иска няква много изкелефинчена логика...Ер Малка написа: Някой знае ли тестовете от двете книжки five real tests от кои години са?
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
Аз пък точно на reading-а правя една грешка макс., но error identification ми е проблемен, там правя по 5-6+ грешки. Принципно и оценка 4.50 ми върши работа, но ми се ще да си хвана 5.00, все пак се подвизавах по олимпиади, няма да се излагаме са
...
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
Sols написа:Тази,която аз имам е от 2012. И рийдингът е отвратителен,щото се иска няква много изкелефинчена логика...Ер Малка написа: Някой знае ли тестовете от двете книжки five real tests от кои години са?
Ехааа много ново издание
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
малкоо хумор :d заа шашнатите като мен 

-
Жуж
- В началото бе словото
- Специалност: няма
Мале, добре че не съм от тея дето се шашкат. Аз какво да кажа като правя по 10-13 грешки само на тестовете.
Тоя тъп error душичката ми вади. Иначе успех на всички!
- ikkuna_princessa
- В началото бе словото
- Специалност: унгарска филология
и аз правя средно по 6-7 грешки ,но не се панирам paraphrase и error-a ги правя почти без грешка и все се дъня на cloze test-a защото не чета достатъчно текстове на английски сигурно.на еrror-a всички части в книжките са толкова лесни абсолютно идентични и еднотипни грешки чак ме шашкат