[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от california »

Благодаря, Търговец!
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
dmv
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: кандидат-студент

Мнение от dmv »

Здравейте!
От началото на тази КСК следя форума и ми е интересно какви хора са се запътили към този факултет (тъй като и на мен ми се ще да го посещавам в следващите няколко години :) ) Тук всичко е приятно, приятелски настроено, дори "розово". Силно се надявам това да са потенциалните ми бъдещи колеги, защото (не знам за вас), но аз се натъкнах на изключително неприятни кандидат-студент(ки), които имаха нахалството да се втренчат в листите ми по време на редовната сесия, да обсъждат, шушукат и нарушават нужното спокойствие и концентрация на "колегите" си. Не можах да разбера защо след няколко забележки и предупреждения не ги изгониха, но нали "Няма пълна справедливост"... Много се разочаровах от кандидатите, които сякаш бяха излезли в 6:00ч от столично заведение, бяха минали през Ректората и решили да видят за какво е тази навалица. Моля се това да не са хора, които да почернят още повече рейтинга на уж престижния Софийски университет. Добре, че го има този форум да показва и другата страна на реалността :) Ще се радвам да споделим резултатите си възможно най-скоро. Успех и дано скоро се смилят пред нетърпението ни! :)

П.С.: Можете ли да ми дадете сайта, от където се проверяват резултатите?
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Заповядай : )
http://ksk.uni-sofia.bg/
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Ер Малка
Вазов
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

dmv, в моята стая на редовния по журналистика няколко пъти звъня телефон. Помолиха кандидат-студента, чийто е телефонът, да си го изключи- нищо. После пак. И още веднъж. Никой не беше дисквалифициран.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Е не бъдете толкова вманиачени(телефон и говорене)-все пак всички сме хора.
Колкото до облеклото, дмв е прав/а...беше без коментар.Една в моята стая(272) беше по бански.Дискотечните рокли, високите токове.....изкуствени мигли!!!!!!
Както казва една приятелка:''Жива да не бях....''!
А момчетата:брадите, мазните коси и кубинките....е мен, ако такова нещо поиска да ми вземе интервю-ще избягам като коза от вълк.Айде малко по-сериозно, моля ви, кандидат-студенти.
Съжалявам за излишния спам, ама това ми е болна тема.
ORIGINAL FORUM PROFILE
Аватар
lilinda
В началото бе словото

Мнение от lilinda »

california написа:Е не бъдете толкова вманиачени(телефон и говорене)-все пак всички сме хора.
Колкото до облеклото, дмв е прав/а...беше без коментар.Една в моята стая(272) беше по бански.Дискотечните рокли, високите токове.....изкуствени мигли!!!!!!
А момчетата:брадите, мазните коси и кубинките....е мен, ако такова нещо поиска да ми вземе интервю-ще избягам като коза от вълк.Айде малко по-сериозно, моля ви, кандидат-студенти.
В моята стая много от момичетата бяха с тежък вечерен грим, къси поли и високи токове.. Аз ли нямам "вкус и стил" или е модерно в 8 часа сутринта да приличаш на танцьорка в нощно заведение.. Наистина малко излишен спам, но и мен тази тема ме вълнува. Интересно ми е на устния, когато поне според мен трябва поне малко да се постараем за облеклото ( не може да отидем по джапанки) , как ли биха изглеждали същите индивиди .. :D
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
Аватар
LittleBlackStar
Да живей словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от LittleBlackStar »

Сигурно полите и токчетата ще бъдат... едното с 1 см по-дълго, другото по-късо... за благоприличие. :mrgreen: Въй, въй...
Последно промяна от LittleBlackStar на 04 Юли 2012, 14:54, променено общо 1 път.
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"

:mrgreen: Славянска филология, 1-ви курс! :mrgreen:
Аватар
lilinda
В началото бе словото

Мнение от lilinda »

Нищо чудно..:) Колкото до телефоните, говореше се, че било позволено на един единствен кандидат да остави телефона си включен, защото по време на изпита жена му раждала.. Не знам дали е вярно, но го пишеше във няколко вестника.. :)
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
Аватар
ColdHardBitch
Драскач

Мнение от ColdHardBitch »

И аз ще се извиня предварително за офтопика:
Не е само в СУ манията за вечерен грим през деня (за голямо съжаление), но всеки си намира кумири, а очевидно от чалга звездите стават страхотни модели за подръжание (съдейки по външния вид на хората около нас). Единия плюс беше, че този път никой не питаше къде е главния вход на СУ..
Стига от мен с офтопика, успех на всички с резултатите.
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Аватар
velichkov
В началото бе словото

Мнение от velichkov »

Аз да сменя малко темата и да ви мотивирам за устният изпит =>>> целта на всеки от нас :) Дано тези, които най-много искат и заслужават да бъдат приети :cheers:
Изображение

Изображение
A man's dreams are an index to his greatness !
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Оооо, почти се изкушавам да ви споделя филмчето от нашето завършване (пишман-абсолвентския бал)... Ама нямаааа...
Колкото до облеклото и външния вид като цяло - уверявам ви, че такива индивиди ще има и на устния. Част от тях вероятно ще ви станат колеги във факултета. Свиквайте. Опитът ми показва, че повечето от тях са се насочили към ВО, а не към Ж, но да не отпочвам пак тема, дето сме дъвкали отдавна. Това са личните ми наблюдения. И да, всякакви ги има - вие си гледайте във вашата паничка, а като ви приемат, ще имате мноооого време да си обсъдите колегите. То вярно, че всяко стадо си има мърша, ама в нашия випуск от стадото мършата бе концентрирана много сериозно в една от специалностите, а случки съм разправяла по-рано през годините и тук, че имаше страховити изпълнения.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
mellow
В началото бе словото

Мнение от mellow »

Дочух, че професорите във факултета много се възмущавали на облеклото на много от момичетата.. така че, момичета, за устния слагайде тениска и дънки :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

За професорите във факултета може да чуеш много неща. С риск да се повторя, зависи при кого ще попаднеш.
Не трябва да се забравя, че все пак отиваш на изпит, важно събитие, официални лица, ала-бала... става въпрос за възпитание и благоприличие, ама много хора нямат ни едното, ни другото, така че едно напомняне във форума няма да реши въпроса. Но да, според мен облеклото показва отношение.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

california написа:Е не бъдете толкова вманиачени(телефон и говорене)-все пак всички сме хора.
Аз например на писмения си бях спокойно с кубинките,защото никой не ме гледаше,но сега на устния естествено,че ще се спретна в прилежен вид. Но най-важно е какво има под черупката,а не над нея ,поне аз така смятам :)
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Аз 100 процента съм те гледал, заради кубинките.
Иначе ''ДА'', душата, ала-бала....обаче облеклото показва отношението ти към дадено събитие.
Аз затова съм на принципа, че трябва да ходим голи :D
ORIGINAL FORUM PROFILE
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”