[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Благодаря, Търговец!
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
-
dmv
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: кандидат-студент
Здравейте!
От началото на тази КСК следя форума и ми е интересно какви хора са се запътили към този факултет (тъй като и на мен ми се ще да го посещавам в следващите няколко години
) Тук всичко е приятно, приятелски настроено, дори "розово". Силно се надявам това да са потенциалните ми бъдещи колеги, защото (не знам за вас), но аз се натъкнах на изключително неприятни кандидат-студент(ки), които имаха нахалството да се втренчат в листите ми по време на редовната сесия, да обсъждат, шушукат и нарушават нужното спокойствие и концентрация на "колегите" си. Не можах да разбера защо след няколко забележки и предупреждения не ги изгониха, но нали "Няма пълна справедливост"... Много се разочаровах от кандидатите, които сякаш бяха излезли в 6:00ч от столично заведение, бяха минали през Ректората и решили да видят за какво е тази навалица. Моля се това да не са хора, които да почернят още повече рейтинга на уж престижния Софийски университет. Добре, че го има този форум да показва и другата страна на реалността
Ще се радвам да споделим резултатите си възможно най-скоро. Успех и дано скоро се смилят пред нетърпението ни! 
П.С.: Можете ли да ми дадете сайта, от където се проверяват резултатите?
От началото на тази КСК следя форума и ми е интересно какви хора са се запътили към този факултет (тъй като и на мен ми се ще да го посещавам в следващите няколко години
П.С.: Можете ли да ми дадете сайта, от където се проверяват резултатите?
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
Заповядай : )
http://ksk.uni-sofia.bg/
http://ksk.uni-sofia.bg/
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
-
Ер Малка
- Вазов
- Курс: втори
dmv, в моята стая на редовния по журналистика няколко пъти звъня телефон. Помолиха кандидат-студента, чийто е телефонът, да си го изключи- нищо. После пак. И още веднъж. Никой не беше дисквалифициран.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- california
- Писаружяк
Е не бъдете толкова вманиачени(телефон и говорене)-все пак всички сме хора.
Колкото до облеклото, дмв е прав/а...беше без коментар.Една в моята стая(272) беше по бански.Дискотечните рокли, високите токове.....изкуствени мигли!!!!!!
Както казва една приятелка:''Жива да не бях....''!
А момчетата:брадите, мазните коси и кубинките....е мен, ако такова нещо поиска да ми вземе интервю-ще избягам като коза от вълк.Айде малко по-сериозно, моля ви, кандидат-студенти.
Съжалявам за излишния спам, ама това ми е болна тема.
Колкото до облеклото, дмв е прав/а...беше без коментар.Една в моята стая(272) беше по бански.Дискотечните рокли, високите токове.....изкуствени мигли!!!!!!
А момчетата:брадите, мазните коси и кубинките....е мен, ако такова нещо поиска да ми вземе интервю-ще избягам като коза от вълк.Айде малко по-сериозно, моля ви, кандидат-студенти.
ORIGINAL FORUM PROFILE
- lilinda
- В началото бе словото
В моята стая много от момичетата бяха с тежък вечерен грим, къси поли и високи токове.. Аз ли нямам "вкус и стил" или е модерно в 8 часа сутринта да приличаш на танцьорка в нощно заведение.. Наистина малко излишен спам, но и мен тази тема ме вълнува. Интересно ми е на устния, когато поне според мен трябва поне малко да се постараем за облеклото ( не може да отидем по джапанки) , как ли биха изглеждали същите индивиди ..california написа:Е не бъдете толкова вманиачени(телефон и говорене)-все пак всички сме хора.
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
Сигурно полите и токчетата ще бъдат... едното с 1 см по-дълго, другото по-късо... за благоприличие.
Въй, въй...
Последно промяна от LittleBlackStar на 04 Юли 2012, 14:54, променено общо 1 път.
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
- lilinda
- В началото бе словото
Нищо чудно..
Колкото до телефоните, говореше се, че било позволено на един единствен кандидат да остави телефона си включен, защото по време на изпита жена му раждала.. Не знам дали е вярно, но го пишеше във няколко вестника.. 
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
- ColdHardBitch
- Драскач
И аз ще се извиня предварително за офтопика:
Не е само в СУ манията за вечерен грим през деня (за голямо съжаление), но всеки си намира кумири, а очевидно от чалга звездите стават страхотни модели за подръжание (съдейки по външния вид на хората около нас). Единия плюс беше, че този път никой не питаше къде е главния вход на СУ..
Стига от мен с офтопика, успех на всички с резултатите.
Не е само в СУ манията за вечерен грим през деня (за голямо съжаление), но всеки си намира кумири, а очевидно от чалга звездите стават страхотни модели за подръжание (съдейки по външния вид на хората около нас). Единия плюс беше, че този път никой не питаше къде е главния вход на СУ..
Стига от мен с офтопика, успех на всички с резултатите.
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- velichkov
- В началото бе словото
Аз да сменя малко темата и да ви мотивирам за устният изпит =>>> целта на всеки от нас
Дано тези, които най-много искат и заслужават да бъдат приети

A man's dreams are an index to his greatness !
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Оооо, почти се изкушавам да ви споделя филмчето от нашето завършване (пишман-абсолвентския бал)... Ама нямаааа...
Колкото до облеклото и външния вид като цяло - уверявам ви, че такива индивиди ще има и на устния. Част от тях вероятно ще ви станат колеги във факултета. Свиквайте. Опитът ми показва, че повечето от тях са се насочили към ВО, а не към Ж, но да не отпочвам пак тема, дето сме дъвкали отдавна. Това са личните ми наблюдения. И да, всякакви ги има - вие си гледайте във вашата паничка, а като ви приемат, ще имате мноооого време да си обсъдите колегите. То вярно, че всяко стадо си има мърша, ама в нашия випуск от стадото мършата бе концентрирана много сериозно в една от специалностите, а случки съм разправяла по-рано през годините и тук, че имаше страховити изпълнения.
Колкото до облеклото и външния вид като цяло - уверявам ви, че такива индивиди ще има и на устния. Част от тях вероятно ще ви станат колеги във факултета. Свиквайте. Опитът ми показва, че повечето от тях са се насочили към ВО, а не към Ж, но да не отпочвам пак тема, дето сме дъвкали отдавна. Това са личните ми наблюдения. И да, всякакви ги има - вие си гледайте във вашата паничка, а като ви приемат, ще имате мноооого време да си обсъдите колегите. То вярно, че всяко стадо си има мърша, ама в нашия випуск от стадото мършата бе концентрирана много сериозно в една от специалностите, а случки съм разправяла по-рано през годините и тук, че имаше страховити изпълнения.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- mellow
- В началото бе словото
Дочух, че професорите във факултета много се възмущавали на облеклото на много от момичетата.. така че, момичета, за устния слагайде тениска и дънки 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За професорите във факултета може да чуеш много неща. С риск да се повторя, зависи при кого ще попаднеш.
Не трябва да се забравя, че все пак отиваш на изпит, важно събитие, официални лица, ала-бала... става въпрос за възпитание и благоприличие, ама много хора нямат ни едното, ни другото, така че едно напомняне във форума няма да реши въпроса. Но да, според мен облеклото показва отношение.
Не трябва да се забравя, че все пак отиваш на изпит, важно събитие, официални лица, ала-бала... става въпрос за възпитание и благоприличие, ама много хора нямат ни едното, ни другото, така че едно напомняне във форума няма да реши въпроса. Но да, според мен облеклото показва отношение.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз например на писмения си бях спокойно с кубинките,защото никой не ме гледаше,но сега на устния естествено,че ще се спретна в прилежен вид. Но най-важно е какво има под черупката,а не над нея ,поне аз така смятамcalifornia написа:Е не бъдете толкова вманиачени(телефон и говорене)-все пак всички сме хора.
- california
- Писаружяк
Аз 100 процента съм те гледал, заради кубинките.
Иначе ''ДА'', душата, ала-бала....обаче облеклото показва отношението ти към дадено събитие.
Аз затова съм на принципа, че трябва да ходим голи
Иначе ''ДА'', душата, ала-бала....обаче облеклото показва отношението ти към дадено събитие.
Аз затова съм на принципа, че трябва да ходим голи
ORIGINAL FORUM PROFILE