Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
От гарата до Орлов мост - 213 и 214. Може да хванете и маршрутка 5-ца от ЖП гара направо до СУ. Таксито от гарата до СУ е 3-4 лв.
Като цяло очаква ли се голям наплив за ФМИ и по-точно Компютърни науки/СИ/Информ. системи/Информатика 
Горе-долу каква оценка ще ми трябва за да вляза. Гледам на някои места пише минимални балове 18.4 за СИ и 17.5 за информатика, на други пише 18 за КН и 14 за Информатика (за 2011 година)
Имам 6 на матурата по мат, 4.50 на изпита предполагам за всякъде ще мистигне? или греша
Горе-долу каква оценка ще ми трябва за да вляза. Гледам на някои места пише минимални балове 18.4 за СИ и 17.5 за информатика, на други пише 18 за КН и 14 за Информатика (за 2011 година)
Имам 6 на матурата по мат, 4.50 на изпита предполагам за всякъде ще мистигне? или греша
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Желаещи за ФМИ винаги ще има(особено за специалностите, които си изредил). Минималните балове от миналата година(първо класиране)- ЦЪК. Спрямо миналата година и според оценките, които си написал, би трябвало да влезнеш на 100%, но предварителният тази година беше по-лесен, така че очаквай леко повишение на бала
.
ДС - 
-
oto
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
С бал 17.5 само от матура без да съм се явил още на Мат 1 и Мат. 2 имам ли шанс за Информационни системи като първо желание на първо класиране?
- driplio
Минималният бал миналата година за Информационни системи е 17.88, така че може би няма да ти стигне на първо, но на второ/трето класиране съм 99% сигурен,че ще влезнеш 
ДС - 
На предварителния предполагам не са се явили много хора? Или греша.
Като цяло ако е лесен изпита ще изкарам висока оценка, но и другите ще изкарат. Извод-който е по-подготвен той ще влезе
Предполагам 4.50 ще стигне все пак, това прави 19.5 бал а като гледам на първо класиране в КН с 18.4 се е влизало
Иначе може ли да разясните какво значи 1во 2ро 3то класиране....
А и сега разбрах че можело да се кандидатства с матура (WTF!? )
тоест да ти се вземе като състезателен бал х2. Аз като имам 6.00 това значи че ще имам 18 по тази схема! След като вече съм подал документи има ли начин да добавя че искам да кандидатствам и с матура (нали се взима по-високото) или е късно
Като цяло ако е лесен изпита ще изкарам висока оценка, но и другите ще изкарат. Извод-който е по-подготвен той ще влезе
Предполагам 4.50 ще стигне все пак, това прави 19.5 бал а като гледам на първо класиране в КН с 18.4 се е влизало
тоест да ти се вземе като състезателен бал х2. Аз като имам 6.00 това значи че ще имам 18 по тази схема! След като вече съм подал документи има ли начин да добавя че искам да кандидатствам и с матура (нали се взима по-високото) или е късно
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
А ) Първо класиране представлява класиране на първото желание от списъка ти, за което ти се образува достатъчен бал.След като те класират можеш да си депозираш дипломата(т.е. да си запазиш мястото) и да участваш на второ класиране, или да се запишеш за даденото място.Второ класиране се появява в този случай, да ти покаже, коя е втората специалност, по която биха те приели.На трето класиране отиват само тези, които не са били приети нито на първо, нито на второ класиране.vaskooo написа: Иначе може ли да разясните какво значи 1во 2ро 3то класиране....
След като вече съм подал документи има ли начин да добавя че искам да кандидатствам и с матура (нали се взима по-високото) или е късно
Б ) Ако си си подал документите, онлайн, но още не си ходил до ректората имаш шанс там(на място), да промениш данните.Ако вече си платил всичко, мисля че нямаш право на повече корекции.За по-сигурно се обади в информация
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
Аха мерси. За съжаление се разходих до Софето и потвърдих
Ще видя дали може ама ме съмнява ;]
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
То, че се е влизало, влизало се е. Проблемът е какво ще правите след това... Може и грубо да прозвучи, но човек , които не разбира достатъчно много от математика, от самосебе си просто не издържа и се "преориентира" (лаф на Галекса)....vaskooo написа:На предварителния предполагам не са се явили много хора? Или греша.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
pleasedontgo
- В началото бе словото
- Специалност: EG
- Курс: кандидат-студент
Вчера се явих на изпита по Испански език, но никъде в интернет не намирам кога ще излязат резултатите. Като се явих на История пролетта казаха още същия ден, че на 3-ти Май ще излязат. Сега нищо не намирам. Някой някаква идея да има? Дали има надежда още до Петък да стане, имайки в предвид че са около 130 явилите се?
~~~
...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w
...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E
Lights will guide you home~
...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w
...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E
Lights will guide you home~
- driplio
Не обявяват кога точно ще са готови резултатите, така че едва ли някой може да ти каже със сигурност, но предполагам че до седмица, седмица и половина би трябвало вече да си знаете оценките
.
ДС - 
-
babagoogle
- В началото бе словото
Искам да попитам дали ако сме си попълнили желанията за класиране онлайн е задължително лично да отидем в СУ да ги потвърдим или е възможно някой друг да отиде до университета вместо нас? Ако е възможно някой друг да потвърди данните ни трябва ли този човек да носи пълномощно?
- driplio
По принцип в правилника пишеше,че трябва лично да се отиде, но в събота като си подавах документите едно момиче записа приятелката си и каза, че са я попитали само за личната й карта и копието от дипломата...но за всеки случай звънни на (02) 9308 200 и питай 
ДС - 
-
ivandexxaivan
- В началото бе словото
- Специалност: ПГпоКСТ Правец
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: www.kondevi.com
Мерси много !
Последно промяна от ivandexxaivan на 04 Юли 2012, 13:50, променено общо 1 път.
- driplio
Ако не си ходил до ректората, на място лелките ще ти предложат да направиш корекции и просто им кажи да променят това, което искаш.
НО...
ако вече си ходил до ректората и си валидирал данните си, мисля, че вече нямаш право на промени. Звънни на номера малко по-нагоре и питай
.
НО...
ако вече си ходил до ректората и си валидирал данните си, мисля, че вече нямаш право на промени. Звънни на номера малко по-нагоре и питай
ДС -