Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
hristina_vh написа:Ох, щракнах именно на зали за явяване на изпит, но не ми излиза информация къде съм разпределена. А на 12 имам изпит! Направо нямам думи
Ако става въпрос за ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий"
цъкаш на справка въвеждаш номера си и ЕГН цъкаш "Зали за явяване на изпит" и трябва да стане аз имам изпит утре и си ми изписа къде е
И аз писах,ама едно е да си написал,друго е да ти е хубава оценката.Това ме е яд-субективна работа,не може нищо да се каже.Темата определено не ми хареса-или айде темата хубава,ама за хора,дето се кефят на Славейков,а аз не съм сред тях.То темата я теглиха в мойта зала.И отначало не я чух даже.И питам едно момче каква е и той като ми изтърси "Болест и страдание"-видях се в чудо,виждах се как излизам веднага.Ама като я видях написана на дъската друго каза.Хвана ме яд за Елин Пелин-беше сред контролните изтегли,ама нищо-здраве де е и дано СУ дадат нещо по-ползотворно..Успех!!!
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
падна се движение на българите за самостоятелна църква през възражденето темата си беше за някои бая гадна от моята зала излязоха по-голямата част, а после ми казаха ,че и из другите стаи бая народ е излизал ....ко да се прави отново църква а дали ще се падне отново в су или унсс? явно тая година е годината на църквата:))))