[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от driplio »

не че ще ходя на 2-та сесия,ама... КОМБИНАТОРИКА RULZ :lol:
ДС - :pukeright:
Аватар
verp
В началото бе словото

Мнение от verp »

а възможно ли е щом няма да има комбинаторика на мат.II да няма и на мат.I ? което ме навежда към друг въпрос- има ли много кандидати за стопански факултет измежду вас, съфорумници :D защото се носи слух, че тази година сме бая :shock:
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

по принцип в програмите и на 2-те математики е включена комбинаториката и наистина рядко се пада на изпит, но за всеки случай имай си едно на ум :wink:

п.с. кандидат съм за ФМИ :geek:
ДС - :pukeright:
Аватар
aishiii
От дъжд на вятър
Специалност: Стопанско управление (немски език)

Мнение от aishiii »

verp написа:а възможно ли е щом няма да има комбинаторика на мат.II да няма и на мат.I ? което ме навежда към друг въпрос- има ли много кандидати за стопански факултет измежду вас, съфорумници :D защото се носи слух, че тази година сме бая :shock:
verp наистина сме много май : ))) та ти с какъв език си...
Ohne Frauen geht es nicht.Das hat sogar Gott einsehen müssen.
Аватар
verp
В началото бе словото

Мнение от verp »

ами аз съм с френски..леле дано не са много франкофоните, защото от 20 места са оставили само 10 :cry: ти? :)
Аватар
aishiii
От дъжд на вятър

Мнение от aishiii »

:bounce: :bounce: не сме конкуренция, аз съм с немски :geek: ами намалили са ги, защото е нямало интерес към специалността : ) дано тенденцията се запази и тази година...
Аватар
verp
В началото бе словото

Мнение от verp »

хах, една конкурентка по-малко :) ще се разбере по някое време колко сме с френски...дано и при вас няма много, абе повечето да се ориентират към УНСС казвам аз :salute:
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

verp написа:хах, една конкурентка по-малко :) ще се разбере по някое време колко сме с френски...дано и при вас няма много, абе повечето да се ориентират към УНСС казвам аз :salute:

Това кой къде се е ориентирал няма значение, накрая става кой където успее да влезе. Грубо но факт... :P :P :P Затова не е лошо да се пробваш и в други университети...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
aishiii
От дъжд на вятър

Мнение от aishiii »

brasence написа: Това кой къде се е ориентирал няма значение, накрая става кой където успее да влезе. Грубо но факт... :P :P :P Затова не е лошо да се пробваш и в други университети...
brasence, имаш право, но как да стане това при положение че в СУ класиранията излизат най-късно....тоест ако искаш да влезеш в СУ,дори да си приет другаде,жертваш мястото си и чакаш резултати от там :?: :x
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Колеги, трябва да ви разочаровам.. ако сте решили да продължите образованието си във ФМИ, още първата година ще се сблъскате с комбинаторика и стреометрия ;)
Аватар
verp
В началото бе словото

Мнение от verp »

aishiii написа:
brasence написа: Това кой къде се е ориентирал няма значение, накрая става кой където успее да влезе. Грубо но факт... :P :P :P Затова не е лошо да се пробваш и в други университети...
brasence, имаш право, но как да стане това при положение че в СУ класиранията излизат най-късно....тоест ако искаш да влезеш в СУ,дори да си приет другаде,жертваш мястото си и чакаш резултати от там :?: :x

аз и ще се пробвам в други университети :wink: , но това, което имах предвид изцяло се припокрива с поста на aishii ... за съжаление на всички кандидати университетите ни се цакат, както и да е аз отивам да реша някоя задача, че ми стана гузно :)
Аватар
aishiii
От дъжд на вятър

Мнение от aishiii »

:) verp, на математика I ли ще ходиш ?
Иван Сл.
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от Иван Сл. »

Bibito написа:Колеги, трябва да ви разочаровам.. ако сте решили да продължите образованието си във ФМИ, още първата година ще се сблъскате с комбинаторика и стреометрия ;)
Това определено е най-малкият проблем. А и мисля, че всеки уважаващ себе си кандидат-ФМИист е наясно с учебните планове на специалностите.
Аватар
alexhd
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от alexhd »

verp написа:а възможно ли е щом няма да има комбинаторика на мат.II да няма и на мат.I ? което ме навежда към друг въпрос- има ли много кандидати за стопански факултет измежду вас, съфорумници :D защото се носи слух, че тази година сме бая :shock:
брой ме и мен и аз съм кандидатка за там и то с френски :) :cheers:
Ай_ем_найс
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ай_ем_найс »

я ми кажете бъдещи колеги ,изпита така и така ще го вземем ,малко по ведро да караме ,има ли хубави момичета ,които учат КН и СИ ? ;д;д
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”