gerchooo написа:А той може ли да се плаща по интернет или трябва на куп да се плати.И трябва ли да се ходи при домакинката да си заява,че ще плащам летния наем
Ами плащаш както ти е удобно, но според мен е по -добре месец за месец, защото иначе се натрупват парите и става по -тегаво. Но това си е мое мнение.
До доманикаата ходиш само ако ще се изнасяш.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
m.g. написа:Минималните балове за общежития така и не можах да ги намеря сега. Прочетох пържите няколко страници, но всички линкове са неактивни. Някой може ли да ми помогне?
gerchooo написа:А той може ли да се плаща по интернет или трябва на куп да се плати.И трябва ли да се ходи при домакинката да си заява,че ще плащам летния наем
Представям си колко е досадно да се отговаря на едни и същи въпроси по 100 пъти, но ще ме извините.. ;/
Има ли някакъв начин да бъда настанена в общежитие по мое желание? И също дали ще имам възможност да си избера дали да живея в тройна стая или в двойна? Благодаря ви )
...
До доманикаата ходиш само ако ще се изнасяш.
Или пренастаняваш.
Да, но това чак септември или там когато ще излизат класиранията
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...