отзиви за различните спортове - от първа ръка
Модератори: ники, Methuselah
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Jolinar
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен!
Последните две години ходих на фехтовка и определено съм много доволна. Мога само да я препоръчам - нищо не ти повдига така настроението както малко раздвижване
Занятията се провеждат на стадион Академик. Преподавателите до един са изключително разбрани, а пък изпитите дори не могат да се нарекат точно така и изобщо не са проблем за някого, който е ходил дори и само на половината тренировки
Последните две години ходих на фехтовка и определено съм много доволна. Мога само да я препоръчам - нищо не ти повдига така настроението както малко раздвижване
Занятията се провеждат на стадион Академик. Преподавателите до един са изключително разбрани, а пък изпитите дори не могат да се нарекат точно така и изобщо не са проблем за някого, който е ходил дори и само на половината тренировки
"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
В непосредствена близост до магазина в 40-ти блок в Студ.град имаше зала за спортен бридж, но отдавна не съм минавал покрай блока и не знам дали още я има. По едно време там нещо разбиваха и престрояваха. Ако The NET, Клуб 40 или магазина не са се разширили, то има вероятност помещението все още да се ползва като игрална зала за бридж.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Здравейте!!
Аз естествено изпуснах сроковете за записване
, пък и спортовете които ме интересуват ми съвпадат с важни лекции и изобщо..
Ооообаче са ми казвали, че до два-три дни след изтичане на въпросните срокове може да се намерят свободни бройки в някои спортове. Даже днеска ми казаха разни хора, че мога най-спокойно да се запиша и тва са глупости, че на 8ми свършвал светът и тн.
Тъ, кажете ми вие какво мислите по въпроса и примерно фехтовка според вас дали ще има някое свободно местенце
Аз си имам и такова за освобождаване, как се вика, ама сега пък да не ме карат да ходя в онова подземие, наречено 'Рехабилитационен център' и да присъствам на 'занятия' по йога примерно в стая пълна само с жени (аз съм ф де, ама не мога да трая много екземпляри от същия пол на едно място
) с инструктор с вид на мълчалив брадат мъдрец....Хич не се виждам в такава компания
Аз естествено изпуснах сроковете за записване
Ооообаче са ми казвали, че до два-три дни след изтичане на въпросните срокове може да се намерят свободни бройки в някои спортове. Даже днеска ми казаха разни хора, че мога най-спокойно да се запиша и тва са глупости, че на 8ми свършвал светът и тн.
Тъ, кажете ми вие какво мислите по въпроса и примерно фехтовка според вас дали ще има някое свободно местенце
Аз си имам и такова за освобождаване, как се вика, ама сега пък да не ме карат да ходя в онова подземие, наречено 'Рехабилитационен център' и да присъствам на 'занятия' по йога примерно в стая пълна само с жени (аз съм ф де, ама не мога да трая много екземпляри от същия пол на едно място
-
Brainless Pirate
- Гутенберг