Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- spacemish
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
- Курс: първи
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... aniya_2012
Натисни на "Места за прием за учебната 2012/2013", излиза разгърнатият план за всички специалности ;d
Натисни на "Места за прием за учебната 2012/2013", излиза разгърнатият план за всички специалности ;d
Oh when you look at me like that, my darling,
What did you expect,
I’d probably still adore you with your hands around my neck,
Or I did last time I checked.
What did you expect,
I’d probably still adore you with your hands around my neck,
Or I did last time I checked.
-
sheilsis
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: :)
Да, видях го, но след като постнах мнението - много благодаря!!!
-
tbontb
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: За две специалности от ФМИ
Какъв език се изучава в тези две специалности?
-
konstantinbg
- В началото бе словото
- Специалност: Nqmam
Eлектронно кандидатстване
Видях информацията на сайта , но пак да попитам за по-сигурно!
Все пак се представят реално документите въпреки , че е само кандидатстване ( не е за записване)
Все пак се представят реално документите въпреки , че е само кандидатстване ( не е за записване)
-
Иван Сл.
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Здравейте!
Винаги съм се чудел как точно стоят нещата с различните желания и класирания. Минавам директно към въпросите:
Да кажем, че хипотетично пиша 2 желания: 1. Политология 2. Философия и на първо класиране бъда приет Философия. Ако не си подам документите за записване, това означава, че автоматично участвам на второ класиране, нали? Така, сега нека предположим, че и на второ, и на трето не бъда приет Политология, какво става с Философията в такъв случай? Мога ли все пак да подам документи за записване в нея?
Винаги съм се чудел как точно стоят нещата с различните желания и класирания. Минавам директно към въпросите:
Да кажем, че хипотетично пиша 2 желания: 1. Политология 2. Философия и на първо класиране бъда приет Философия. Ако не си подам документите за записване, това означава, че автоматично участвам на второ класиране, нали? Така, сега нека предположим, че и на второ, и на трето не бъда приет Политология, какво става с Философията в такъв случай? Мога ли все пак да подам документи за записване в нея?
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Ако те приемат Философия, трябва да си оставиш дипломата, като вид гаранция, за пазене на място.Ако на второ класиране те приемат Политология, си взимаш дипломата без проблем и се записваш за Политологията.В случаите, които си дал, няма как да те приемат на трето класиране, каквото и да е, защото ако на първо или второ класиране, си приет в дадена специалност, нямаш право да участваш на трето класиране.Иван Сл. написа:Здравейте!
Успех
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Re: Eлектронно кандидатстване
a...не разбрах какво точно питаш...
Електронната форма е направена, за да си подадеш документите за класиране без да има нужда да ходиш по разни офиси из страната и да плащаш 6-7лв за бланки. След като се регистрираш трябва да отидеш до ректората, да платиш таксата за класиране (30лв)и да валидираш представените от теб данни , т.е. да си покажеш личната карта и дипломата
.
Електронната форма е направена, за да си подадеш документите за класиране без да има нужда да ходиш по разни офиси из страната и да плащаш 6-7лв за бланки. След като се регистрираш трябва да отидеш до ректората, да платиш таксата за класиране (30лв)и да валидираш представените от теб данни , т.е. да си покажеш личната карта и дипломата
ДС - 
-
Иван Сл.
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Благодаря, точно това за дипломата не го знаех. Значи ето откъде идвал проблемът при избора на специалност от различен университет и депозирането на дипломата. Хубавото е, че не смятам да кандидатствам в друг ВУЗ. Значи, ако на второ бъда приет Политология, вземам си дипломата и я предавам на съответното място. Ясно. Благодаря отново.
- driplio
Re: За две специалности от ФМИ
Някой беше написал,че езиците за програмиране(java, c++) са си година за година(за КН)...
Информация за всички специалности във ФМИ- ЦЪК (кликни на учебни планове)
Информация за всички специалности във ФМИ- ЦЪК (кликни на учебни планове)
ДС - 
-
Yakarova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Аз и тук ще пиша, защото нито някой ми вдига на телефоните, които са на учебния отдел, не съм и от София и става малко сложно. Проблемът ми е, че на електронната рег. обърках населеното място, но лелката нищо не ми каза, пусна ми картончето с входящият номер и би печата
След това като си отворих профила видях грешката.. и сега се чудя дали е проблем това или най - важното е егнто, рег. номер на диплома ?
- driplio
мисля че не е проблем...едва ли ще ни идват на гости
, но за всеки случай пробвай отново да им звъннеш и ги питай.
п.с. винаги съм звънял на този телефон - (02) 9308 200 и досега не е имало случай да не ми отговорят
.
п.с. винаги съм звънял на този телефон - (02) 9308 200 и досега не е имало случай да не ми отговорят
ДС - 
-
Yakarova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Мерси много за номера, хората бяха много любезни, свързаха ме с учебен отдел и от там ми казаха, че няма проблем за грешчицатаdriplio написа:мисля че не е проблем...едва ли ще ни идват на гости, но за всеки случай пробвай отново да им звъннеш и ги питай.
п.с. винаги съм звънял на този телефон - (02) 9308 200 и досега не е имало случай да не ми отговорят.
-
konstantinbg
- В началото бе словото
- Специалност: Nqmam
Re: Eлектронно кандидатстване
да това попитах мерси!
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Аз искам да питам качват ли се някъде изпитите,след провеждането им?По английски най-ме интересува,за да си проверя грешките след изпита.
Психология,първи курс.