[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Верджиния Георгиева
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Темата и мен ме стъписа в началото,но когато се поокопитих,осъзнах,че има ужасно много теми,които могат да се разгърнат на фона й..И аз включих трафика на хора,също закона за горите,отчасти писах за музикалния бизнес (главно в България и по-точно:поп-фолкът),за новооткрития пазар в последните години:интернет-пространството(плюсове и минуси)..Надявам се да е добро,понеже това е,за което успях да се сетя като необходимо да се отбележи.Успех на всички и от мен (пък и времето беше с нас-да ни върви като по вода
).
"Some people believe in God,i believe in Music.Some people pray,i turn up the radio."
-
Калинаa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
california написа:Е не става въпрос за искане...Аз предполагам, че всеки би го искал.Радиото е една НЕВЕРОЯТНА ''земя'', която за съжаление в България, не е поставена на мястото, на което заслужава.
Да, да
- Верджиния Георгиева
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Доколкото разбрах-до седмица и половина максимум трябва да са готови..lilinda написа:Някой от вас да има представа кога ще обявят резултатите?
"Some people believe in God,i believe in Music.Some people pray,i turn up the radio."
-
Калинаa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Толкова скороВерджиния Георгиева написа:Доколкото разбрах-до седмица и половина максимум трябва да са готови..lilinda написа:Някой от вас да има представа кога ще обявят резултатите?
- lilinda
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
Дано! Не че е минало кой знае колко време от изпита, но чакането ме убива.. ;д
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
-
Mr.Iliev
- В началото бе словото
- Специалност: Public Relations
- Курс: втори
Сигурно до 10 юли ще ги изкарат 
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
В началото и аз бях стаписан от темата, но после ми хрумда идеята да напиша писмо до Писмото т.е. одушевих листа хартия, превръщайки го в събеседник и споделих как хората продават последната капка достойнство, която ги прави Хора...
Ще видим след няколко дни какви ще са резултатите.
П.П. Тази тема беше най-достъпна за писане, другите две лично на мен не ми допаднаха - Хубаваси моя горо и другата не я помня
Ще видим след няколко дни какви ще са резултатите.
П.П. Тази тема беше най-достъпна за писане, другите две лично на мен не ми допаднаха - Хубаваси моя горо и другата не я помня
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
Аз отмнoгo далеч почнах и нестигнах до там, но мислех да напиша нещо от сорта защо хората продават гласовете си при изборите, което е сериозен проблем, но в един момент първоначалната идея от която стартирах много ми се разви в главата и минах на там, че не е хубаво да се хвърляме на всичко, което е за продан като може да си извоюваме неща, които са по-важни от тези, които ни предлагат в днешно време. Как ви се струва?
- lilinda
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Ако си имал време предполагам е имало как да засегнеш и някой друг проблем, но пък ако си си развил въпроса както трябва не мисля, че има за какво да се притесняваш. На мен също началото ми е най- трудно, а когато започна пък толкова много идеи ми идват, че 1 не мога да спра да пиша (и то в беловата, което не е много хубаво) и 2 в главата ми става каша, която несъзнателно си прехвърлям на листа. Силно се притесних дали трябваше изобщо да споменавам проблема с продажните медии, но реших да го оставя. След това започнах да съжалявам, но когато прочетох няколко коментара в "нета" изглежда всички правят асоциация именно с това. Надявам се, че резултатите ми ще са добри. Желая ви късмет!
)
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
- velichkov
- В началото бе словото
Аз не съм много доволен, описах България като е държава-пазар, в която всичко се продава. Всеки човек работи като продавач на своя малка сергия, а има и 4 вида основни големи сергии, с които се опитах да опиша различните аспекти на живота на българите, а по средата на всичко стои една голяма шатра наречена "Парламент", в която са управляващите продавачи. Общо взето исках да изобразя като литературна карикатура проблемите в държавата като накрая наръсих управляващите, но завърших оптимистично и патриотично. Можеше и по-добре да го направя, миналото ми есе повече ми хареса ... 
A man's dreams are an index to his greatness !
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Темата беше много благоприятна за писане, доволна съм. Можеше и по-добре, ако се беще паднала "Хубава си, моя горо", но можеше и по-зле, третата беше безумна просто.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Верджиния Георгиева
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
По дяволите-въобще не се сетих за товаlilinda написа:Ако си имал време предполагам е имало как да засегнеш и някой друг проблем, но пък ако си си развил въпроса както трябва не мисля, че има за какво да се притесняваш. На мен също началото ми е най- трудно, а когато започна пък толкова много идеи ми идват, че 1 не мога да спра да пиша (и то в беловата, което не е много хубаво) и 2 в главата ми става каша, която несъзнателно си прехвърлям на листа. Силно се притесних дали трябваше изобщо да споменавам проблема с продажните медии, но реших да го оставя. След това започнах да съжалявам, но когато прочетох няколко коментара в "нета" изглежда всички правят асоциация именно с това. Надявам се, че резултатите ми ще са добри. Желая ви късмет!)
Аз направих много странен аналог с "Тютюн", "Бел ами" , "Дядо Горио" и "Панаир на суетата" , в смисъл как хората продават ценностите и принципите си за пари и богатство...в началото ми се струваше добра идея...сега не 
Здравейте,
Имам молба.
Някой ще ми обясни ли цялата процедура на класиране.
Такса,
Физическо удостоверяване и тн.
Аз ще пускам документи онлайн, защото съм адски далеч от София.
Имам молба.
Някой ще ми обясни ли цялата процедура на класиране.
Такса,
Физическо удостоверяване и тн.
Аз ще пускам документи онлайн, защото съм адски далеч от София.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
По добре отиди до някой от офисите, който ти е близо.
Защото дори за онлайн кандидатстването трябва да отидеш пак до СУ в определен срок: https://online.uni-sofia.bg/
А ако ги подадеш в офис няма да се налага да ходиш до СУ.
Защото дори за онлайн кандидатстването трябва да отидеш пак до СУ в определен срок: https://online.uni-sofia.bg/
А ако ги подадеш в офис няма да се налага да ходиш до СУ.
Бъди себе си, има достатъчно други хора.