[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от Judas »

Надявай се, да :mrgreen:
Аватар
mellow
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mellow »

Научих точно едно нещо от предварителните изпити в СУ и то е да не се надявам, колкото и да ми харесва това, което съм написала :) Какви неща включихте в есетата си?
Аватар
lilinda
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от lilinda »

Да си призная аз също бях силно изненадана от темата. Имаше много за писане и обема на есето ми е задоволителен (8 страници),но както знаете важно е съдържанието, а не обема. В есето си включих Закона за горите, продажните медии (скандалът с BTV), трафикът на хора, Алкохолния туризъм и ACTA. Ако трябва да съм честна... малко съм разочарована от себе си :( :( Дано резултатите излязат по- скоро. Късмет на всички :P
Mr.Iliev
В началото бе словото
Специалност: Public Relations
Курс: втори

Мнение от Mr.Iliev »

Ееее темата си ви е екстра :) От трите теми по нея има най-много да се пише :) Успех! :)
Intheknow
В началото бе словото
Специалност: PR

Мнение от Intheknow »

Teмата ми допадна и на мен. Даваше възможност за повече импровизация, в сравнение с другите две.

П.с. Бях в 65 зала :mrgreen:
MadlenP
В началото бе словото
Специалност: -
Курс: първи

Мнение от MadlenP »

Темата ме прати малко в тъча, но след като помислих малко я извъртях и писах за волейбол. Дано Данчо Лазаров ми е на късмет :D
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Един младеж попита квесторите какви са резервните теми, но една от тях каза, че няма да ги сподели да не се обърка някои , но тази била най-благодатна в сравнение с останалите.
Аз осъзнах, че накрая от толкова писане по клавиатурата съм забравил да пиша с химикалка, което е малко странно.
В началото бях малко стресиран, защото като ти сервират нещо подобно и се чудиш за какво иде реч. Незнам защо, но си мисля, че не е хубаво да го изместят в бъдещо време за 14:00, защото кандидатите са по-свежи, а тука се искат идеи, идеи, идеи.
Аз горе-долу си харесвам есето, писах за едни хора, но на едно мимченце без да искам и сложих 2 имена и уж го видях, но забравих да го променя. Мислите ли, че е проблем?
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Аз пак искам да поканя някой от вас ако иска да води радио предаване на 29 юни.
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

kalioo написа:Аз пак искам да поканя някой от вас ако иска да води радио предаване на 29 юни.
Защо отправяш такива покани?Смисъл и преди съм го забелязал, все пак никой от нас няма опит в това...Въпроса ми е от чисто любопитство, не го приемай за заяждане.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
aleksandrinav
В началото бе словото

Мнение от aleksandrinav »

На някой от стая 252 едната квесторка да му заприлича на Генка Шикерова ? :D Едва ли е била тя де,но просто се зачудих,дали някой друг като мен не се е объркал :D
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

california написа:
kalioo написа:Аз пак искам да поканя някой от вас ако иска да води радио предаване на 29 юни.
Защо отправяш такива покани?Смисъл и преди съм го забелязал, все пак никой от нас няма опит в това...Въпроса ми е от чисто любопитство, не го приемай за заяждане.
Просто имам тази възможност и затова ви каня - да усетите атмосферата на живото предаване, никой от нас, когато е започвал, е нямал опит в това. И най-важното - няма кой да ви се сърди. Ако никой не иска няма да се разсърдя :)
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Е не става въпрос за искане...Аз предполагам, че всеки би го искал.Радиото е една НЕВЕРОЯТНА ''земя'', която за съжаление в България, не е поставена на мястото, на което заслужава.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
Верджиния Георгиева
В началото бе словото
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Верджиния Георгиева »

aleksandrinav написа:На някой от стая 252 едната квесторка да му заприлича на Генка Шикерова ? :D Едва ли е била тя де,но просто се зачудих,дали някой друг като мен не се е объркал :D
Определено мисля,че беше тя :D
"Some people believe in God,i believe in Music.Some people pray,i turn up the radio."
Аватар
lilinda
В началото бе словото

Мнение от lilinda »

Някой от вас да има представа кога ще обявят резултатите? :)
Представи си, че животът е платното ти, а боите са сълзите ти. Дали картината ще бъде черно- бяла или не, решаваш ти! Бъди художник на мечти, на живота през твоите очи!
Аватар
Верджиния Георгиева
В началото бе словото
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Верджиния Георгиева »

Шепот написа:Е, при тема "Всичко за продан" също си можела да пишеш за Закона за горите - горите за продан. Мен именно гори за продан ми беше първата асоциация като чух темата. :)
Хубавото на "Всичко за продан" обаче е, че ви дава и други варианти. :)
Именно-и аз го включих от тази гледна точка-гори за продан (в случая по-важното зелено е това на парите :D )
"Some people believe in God,i believe in Music.Some people pray,i turn up the radio."
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”