[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
wartus
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от wartus »

аха... е значи е 19 бал... това стига ли да влезна с СИ ???
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Извинявайте, ама понякога се чудя... как така нито си знаете бала, нито как се образува, нито за коя специалност е достатъчен (при положение, че на сто места ги има минималните баловете)... да не би нещо без да искате или по погрешка да сте се явили на тоя изпит :roll: :roll:
한류
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

slighter, просто това с матурата малко хора го знаят, и предполагат , че може да си избираш коя оценка по мат да ти е образ. като в други унита
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

За да разберат, хващат сайта на СУ и прочитат какво пише там. Тая информация не е от вчера, матурата се взима за балообразуване вместо оценката от дипломата от поне 2 години вече, ако не и 3.
Дори и да не хванат сайта, това го пише във АБСОЛЮТНО всяка тема в този раздел, по няколко десетки пъти.

Все си мисля, че ако човек се е засилил да влиза да учи нещо в университет, поне ще си направи труда да се информира предварително кво се случва :roll:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
wartus
В началото бе словото

Мнение от wartus »

къде ги има минималните балове ? то те са различни всяка година... ако сега има много 6тици няма да са като предишните
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Captain Obvious...?
Минималните балове за минали години ги има на сайта. Служат за ориентир дали хипотетично биха ви стигнали оценките, за да влезете. Балът за тази година няма как да се знае предварително.
Логично е преди да сте се набутали да карате матури, които ще ви влияят на бала, да сте проучили тези въпроси.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
_euphoria_
В началото бе словото

Мнение от _euphoria_ »

тези дни разглеждах форума и най-накрая успях да открия брой места за 2012/2013 в СУ, само че са дадени общо за ФМИ - 400 места и това е - няма жени, мъже, такива екстри... тааа вместо да ви питам дали ще влезна според вас, ще попитам някой има ли инфо как точно са разпределени тези 400 места по специалности тази година, за да знаем за каква цифра се борим всъщност :lol:
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от Bibito »

В сайта на университета си пише - "Места за прием за учебната 2012/2013 г."
_euphoria_
В началото бе словото

Мнение от _euphoria_ »

оо, супер, мерси много :) всичко ток, само все още не ми е ясно защо бройките в КН всяка година се увеличават, а за СИ не мърдат :evil: :lol: нямаше изобщо да им се разсърдя ако ги бяха дръпнали и там малко, по-конкретно за момичетата :bounce:
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Миналата година в някои специалности имаше недостиг на момичета, явно КН са си запълнили бройката :wink:
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Bibito написа:Миналата година в някои специалности имаше недостиг на момичета, явно КН са си запълнили бройката :wink:
КН се запълни откъм момичета...

П.С. 2ра група КН няма скъсани по Геометрия на устен :bounce:
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

От чисто любопитство (аз съм доста бос в математиката) какво ви представлява устният изпит по Геометрия : ) ?
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Nemalp написа:От чисто любопитство (аз съм доста бос в математиката) какво ви представлява устният изпит по Геометрия : ) ?

По въпроса ти съдя, че си все още ученик... Първи час по Геометрия, всеки преподавател казва "Забравете какво сте учили в училище, то е грешно..." и е така...
Какво представляваше - тест със отворени и затворени въпроси и тема за развиване.
http://www.fmi.uni-sofia.bg/geometry/kursove_z/kn-g.doc - Едно конспектче ...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
wartus
В началото бе словото

Мнение от wartus »

Някой да ходи пак на курсове по мат ? Аз като ходих там последния урок ни казаха ,че няма да има конбинаторика.Някой ако пак ходи да знаеее нещо ?????????????????? Дали този път ще има ?

Кажете какво мислите .че ще дадът сега ? Ами стереометрията ? аз си мисля за пирамида нещо ? и се надявам този път задачите да не бъдат 4 на 4 ами 5 на 3 или 6 на 2 :D в полза на алгебрата
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

Ооо, дано да няма комбинаторика, че ще стане забавно. И повече стереометрия да има пак става.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”