Въпрос отностно повишителен изпит
Модератор: MidwinterSun
-
Unnamed
- В началото бе словото
Въпрос отностно повишителен изпит
Искам да ви попитам може ли да държа повишителен изпит по предмет , който е минал в по-долен курс.Например сега съм 3-ти курс и искам да върна да държа изпит от първи , може ли да стане с молба до декана ?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Въпрос отностно повишителен изпит
Досега в този факултет единствената възможност за повишителен изпит, която някога ми е била предоставяна, е била на изпита по ПЕС - човек можеше да се яви на устен след писмения за по-висока оценка.
Не знам за някой, който да е успял да се яви на повишителен изпит дори в рамките на годината, в която го е държал. Ако има такъв, да сподели опита си.
Така че... дам. Принципно бих ти пожелала успех в начинанието, но не възлагай големи надежди на положителен резултат.
Не знам за някой, който да е успял да се яви на повишителен изпит дори в рамките на годината, в която го е държал. Ако има такъв, да сподели опита си.
Така че... дам. Принципно бих ти пожелала успех в начинанието, но не възлагай големи надежди на положителен резултат.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Unnamed
- В началото бе словото
Ами при условие , че имам съгласието и подписа на преподавателя се надявам да стане 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Пробвай се. За да успее, човек трябва да опита.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.