Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Дам,ситуацията си е кофти!Но последните,които са били с устен изпит,трябва в момента да са 3 курс.
Ако някой има познати,да споделя!
Иначе притеснение си има и то доста,а като се има предвид,че и бала никак няма да е нисък....
Хора, последното нещо, което ви трябва преди изпит, е да изпадате в паника, особено при устния, където ще трябва да се държите максимално освободено. Повярвайте си (но не прекалено много), мобилизирайте се и просто дайте всичко от себе си. Успех !!!
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Иначе разпитах един познат за устния изпит.Каза, че всички се събират в една голяма зала, оставят си там телефоните и личните карти и след това започват да теглят на случаен принцип хора.Когато те изтеглят, чакаш тези преди теб да свършат.Дават ти на листче 3те теми и мисля, че има и малко време за размисъл.След това говориш по тях и ти задават и допълнителни въпроси.Каза, че самото чакане, докато те изтеглят може да продължи доста дълго.Общо взето е това.. нищо, което да не сме знаели и преди.
Е и аз съм в 45. Много се притеснявам, защото видях колко са местата за прием тази година и колко хора ще ходят на писмения...Много разочаровани ще има (дано да не съм от тях ). Иначе успех на всички
Хайде някой да ми пише на ЛС как са местата тази година за ФЖМК - съответно редовно и задочно Иначе успех в неделя, ще се справите. Не е страшно, само е горещо
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Редовно:
Ж и ВО - 65 места - 45 на 20(момичета и момчета)
Книгоиздаване- 45 - 33 на 12
Задочно:
45 места - 10 на 35 (момчета-момичета) - ЗА ВО И Ж
30 места - 10 на 20 (момчета-момичета) - За Книгоиздаване