Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Здравейте !
Може ли да ми кажете,как е най-удачна да подредя желаните специалности с матура по история.
Оценки от матурата:
БЕЛ-4.64
История-4.26
Оценки в дипломата:
Бел-4.25
История-5.00
2.5x.4.26+5+4.25=19.9 (ако го смятам правилно)
Въобще ще ми стигне ли този бал за нещо ?
Може ли да ми кажете,как е най-удачна да подредя желаните специалности с матура по история.
Оценки от матурата:
БЕЛ-4.64
История-4.26
Оценки в дипломата:
Бел-4.25
История-5.00
2.5x.4.26+5+4.25=19.9 (ако го смятам правилно)
Въобще ще ми стигне ли този бал за нещо ?
- smile_giirl
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско Управление с Английски език
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: smile.giirl
Колко е таксата, която трябва да внесем сега при заявяване на желанията? Пак ли е 30?
Just smile back ! =)
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Да, 30 лв. е. Вече я има и в сайта на СУ.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Няма кой да ти каже, подреди ги така, както искаш, като започнеш от най-желаната, ще те приемат в тази, за която имаш достатъчно бал.Laxus написа:Здравейте !
...
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Току що се регистрирах онлайн.Беше по-лесно отколкото очаквах.
И не купуваме документи, когато попълваме онлайн, така ли?
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
За всеки случай си купи от бланките,не са скъпи.snow_w написа:И не купуваме документи, когато попълваме онлайн, така ли?
А аз да питам-една приятелка се опитва вече час да се регистрира,но ми казва,че не излиза списъкът с училищата.. някой да знае какъв може да е проблемът ?
- MonySim
- В началото бе словото
- Специалност: Геология
Важен въпрос
Съжалявам, но просто вече всичко е толкова объркано..
Относно онлайн регистрирането, пише, че започва от 21ви, тоест днес. Първото, което ме интересува е дали това попълване е задължително. Второ до кога е срокът за попълването на онлайн формата, защото в нея се изисква номер на диплома, която на нас още не са ни дали. Изобщо, моля някой малко да ми разясни, че в главата ми стана каша.
Относно онлайн регистрирането, пише, че започва от 21ви, тоест днес. Първото, което ме интересува е дали това попълване е задължително. Второ до кога е срокът за попълването на онлайн формата, защото в нея се изисква номер на диплома, която на нас още не са ни дали. Изобщо, моля някой малко да ми разясни, че в главата ми стана каша.
Puhu äänellä, jonka kuulen,
sanoilla jotka ymmärrän,
runoilla jotka käsitän...
sanoilla jotka ymmärrän,
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Re: Важен въпрос
1) онлайн записването не е задължително, а по-скоро препоръчително. Така ще спестиш 6 лв за купуването на бланки и няма да се редиш 2ч. на опашка. Може да прочетеш още за това ТУК
2)в горния линк пише,че онлайн записването е от 21-7 юли.
3)за дипломите - тия дни би трябвало да ти я дадат от училището...и на нас още не са ги раздали(казаха в петък), така че ще чакаме
2)в горния линк пише,че онлайн записването е от 21-7 юли.
3)за дипломите - тия дни би трябвало да ти я дадат от училището...и на нас още не са ги раздали(казаха в петък), така че ще чакаме
ДС - 
-
aerosol
- В началото бе словото
Здравейте колеги,имам няколко въпроса,който мисля че тук е най-удачно да задам. Значи искам да кандидатствам психология с оценката от матура по български език (5,49),обаче се чудя дали въобще има смисъл,да подавам документи и дали ще стигне бала,тъй като смятам 5,49х2,5 = 13,72 и тук идва другият ми въпрос,сега към този бал добавям оценката от матурата или оценката ми от училище по български? Както и да е след като го смятам се получава около 24,а виждам че предходните години минималните са около 25,та какво мислите? Също така,какво друго бихте препоръчали да кандидатстване с матурата?
Видях, че си попълнил онлайн документите, кое е регистрационния номер, това с тирето, или големите червени букви?Denislav написа:За всеки случай си купи от бланките,не са скъпи.snow_w написа:И не купуваме документи, когато попълваме онлайн, така ли?
А аз да питам-една приятелка се опитва вече час да се регистрира,но ми казва,че не излиза списъкът с училищата.. някой да знае какъв може да е проблемът ?
-
Yakarova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
За филологическите специалности педагогическата практика къде се провежда, по - точно, да ясно е,че те пращат в някое училище, но ти имаш ли право да избереш кое - по роден град, например или както те разпределят от университета ..? 
- MonySim
- В началото бе словото
- Специалност: Геология
Re: Важен въпрос
Мда. Мерси.

Puhu äänellä, jonka kuulen,
sanoilla jotka ymmärrän,
sanoilla jotka ymmärrän,
-
anesthesia
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Здравейте!
Имам проблем с подаването на документи за кандидатстване онлайн. Не ми излиза списъкът с училищата в София. По-горе прочетох за същия проблем. Някой ще сподели ли решение?
Имам проблем с подаването на документи за кандидатстване онлайн. Не ми излиза списъкът с училищата в София. По-горе прочетох за същия проблем. Някой ще сподели ли решение?
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
регистрирах се на адреса от електронното подаване , но после разбрах , че ако подам онлайн трябва да ходя до су да си покажа дипломата а аз ще подавам документи чрез бюрата по градовете та някой може ли да ми каже дали е някакъв проблем при положение че съм се регистрирала в онлайн сайта , но само регистрация нито съм попалвала желания ,нито съм писала ЕГН и др. просто имам профил или мога пре спокойно да си подам желанията , чрез бюрото в моя град ?