Журналистика - свободата "колеги"... свободата на словото.
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: Журналистика - свободата "колеги"... свободата на словот
^ Моя позната е там, евентуално може да се запознаете преди да влезем, ако с нея се чакаме 
И аз съм в стая 65 !
Предполагам,че този път темата няма да я теглят в моята зала,защото не е най-голямата...Все тая,само дано темата да е по-хубава,защото тези кликания много ме прецакаха!
Предполагам,че този път темата няма да я теглят в моята зала,защото не е най-голямата...Все тая,само дано темата да е по-хубава,защото тези кликания много ме прецакаха!
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Някой в 255-та да иам случайно? 
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- Salander
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Аз. И още 58ColdHardBitch написа:Някой в 255-та да иам случайно?
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
-
Nemalp
- Да живей словото
Та, аз говорих с моята позната, която ще е в 65-та стая. С нея се разбрахме да се видим там, където говорих с вас ; ). 8 без 15 на левия паметник на главния вход (левия паметник, ако си застанал с лице към сградата).
Който ще се присъединява може да драсне тук едно съобщение : ) !
Който ще се присъединява може да драсне тук едно съобщение : ) !
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Окей значи 8 без нещо на левия паметник ако сме с лице към сградата..... така аз имам отличителни белези-руса съм и се забелязвам отдалече ако ме видите да се лутам из тълпата, нека някой ме придърпа
:D
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
И аз съм в играта, плюс още 2 кандидат-колежки! - Левият паметник - 8 без 15
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Здравейте, милички. Аз отново се завръщам на сцената- интервю ще дам и аз на уговореното място, а концерта си ще изнеса в стая 240

Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне!
- ColdHardBitch
- Драскач
Кой паметник казвате? Ако може да се присъединя естесвено. 
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Паметниците на Евлоги и Христо Георгиви - пред централния вход на Ректората...И къде си видяла сбирка-без теб :*ColdHardBitch написа:Кой паметник казвате? Ако може да се присъединя естесвено.
ORIGINAL FORUM PROFILE
- ColdHardBitch
- Драскач
Е кой от двамата братя да посетя тогава щом съм добре дошлаcalifornia написа:Паметниците на Евлоги и Христо Георгиви - пред централния вход на Ректората...И къде си видяла сбирка-без теб :*ColdHardBitch написа:Кой паметник казвате? Ако може да се присъединя естесвено.
-
Nemalp
- Да живей словото
ColdHardBitch, заставаш с лице към сградата и отиваш на левия паметник, но не знам кой от двамата братя е : ).
Предният път пак имах уговорка с един познат, само че беше "на паметника". При което аз идвам откъм единия паметник, а той откъм другия. И двамата наивно предполагаме, че другият ще дойде от същата посока. Да не ти казвам какъв смях беше в тълпата с хората. (изпит по бълг.език) Едно въртене, едно размятане на листи, само сигналните ракети ни липсваха. И след 5 минутно търсене аз му викам "ти до кой паметник си бе" и той ми отговаря "еми, до тоя с мустака", при което аз вече се пукам от смях "абе, той и моя има мустак, ама аз те видях вече до другия". Та така, от тогава ги деля на "левия, когато си с лице към сградата" и "десния"
.
Btw, нека да се запознаем, за да намалим неловките погледи в деня на изпита. Усещам как ще се изсипят около 30 човека на паметника и ще се оглеждаме като гърмяни зайци кой е за уговорката и кой не е
! То не, че има голямо значение, ама все пак ще е странно. Ако не сте се досетили, Пламен се казвам, приятно ми е ; ) !
А и да уточним левият паметник, но от дясната му страна, тоест като изкачим стълбичките : ) !
ПП: Имам чувството, че планираме някаква правителствена мисия - моля като се явите на уговореното място застанете на нарисувания с тебешир хикс, а при отсъствието на такъв, застанете между 14 и 32° северна ширина и 88 и 112° западна дължина
Предният път пак имах уговорка с един познат, само че беше "на паметника". При което аз идвам откъм единия паметник, а той откъм другия. И двамата наивно предполагаме, че другият ще дойде от същата посока. Да не ти казвам какъв смях беше в тълпата с хората. (изпит по бълг.език) Едно въртене, едно размятане на листи, само сигналните ракети ни липсваха. И след 5 минутно търсене аз му викам "ти до кой паметник си бе" и той ми отговаря "еми, до тоя с мустака", при което аз вече се пукам от смях "абе, той и моя има мустак, ама аз те видях вече до другия". Та така, от тогава ги деля на "левия, когато си с лице към сградата" и "десния"
Btw, нека да се запознаем, за да намалим неловките погледи в деня на изпита. Усещам как ще се изсипят около 30 човека на паметника и ще се оглеждаме като гърмяни зайци кой е за уговорката и кой не е
А и да уточним левият паметник, но от дясната му страна, тоест като изкачим стълбичките : ) !
ПП: Имам чувството, че планираме някаква правителствена мисия - моля като се явите на уговореното място застанете на нарисувания с тебешир хикс, а при отсъствието на такъв, застанете между 14 и 32° северна ширина и 88 и 112° западна дължина
- ColdHardBitch
- Драскач
Ще се намерим значи! Има все още надежда за правилна ориентация.
Е ако се изсипят 30 човека - колкото повече, толкова по-весело! А и в 8 без 15 сутринта не мисля, че някой ще вдява къде се намира, още по-малко колко хора има около него! ;D
Щом желаеш да се запознаем - аз съм Марти, приятно ми е.
Е ако се изсипят 30 човека - колкото повече, толкова по-весело! А и в 8 без 15 сутринта не мисля, че някой ще вдява къде се намира, още по-малко колко хора има около него! ;D
Щом желаеш да се запознаем - аз съм Марти, приятно ми е.
- winttterrr
- В началото бе словото
Klaydiq ще става интересно в 240