Колко струва Гражданското право и как се процедира?
Модератор: MidwinterSun
Здр
от къде знаеш ,че за гражданското са необходими 600 лева?Можеш ли да ми кажеш каква е процедурата,защото аз маи съм се настроил да си го платя вече?
егаси късмета
аз съм от скъсаните и пак ще трябва да се явя.
Другият вариант е да ида до кв. Гео Милев и да платя колокото трябва. За парите не се притеснявам - лятото съм на хубава работа на морето и изкарвам 3 пъти повече за 1 месец.
Като се порових в гугъла и стигнах до тая тема
Някой ще ме светне ли как стоят нещата с плащането. хубаво ше е ако някой даде координати на човек който е минал по тоя път!
Благодаря ви предварително
Другият вариант е да ида до кв. Гео Милев и да платя колокото трябва. За парите не се притеснявам - лятото съм на хубава работа на морето и изкарвам 3 пъти повече за 1 месец.
Като се порових в гугъла и стигнах до тая тема
Някой ще ме светне ли как стоят нещата с плащането. хубаво ше е ако някой даде координати на човек който е минал по тоя път!
Благодаря ви предварително
Пак ме скъсаха! 
Плаща се на една секретарка до колкото знам! Аз го взех от 3-я път и беше голям зор, но честно да си кажа го взех едва, когато започнах да работя в кантора и научих вещно и облигационно и наистина разбрах за какво става дума и започнах да правя връзките между клоновете на ГП (дори и минимално)Защото за тоя изпит Русчев изисква наистина много повече, от колкото е възможно да знаеш 2 курс или поне само прочетен учебник не помага. Наистина след като се проумеят всички тези неща можеш да се явиш и да знаеш защо са те скъсали или защо си го взел.
got написа:Ако се съди по някои изказвания по форума едни го вземат с учене, други с пари...Аз ще положа усилия за септември с учене да го взема, ама ще видим дали ще ми умре ентусиазмът...
Точно това е важното- да не ти умре ентусиазма- защото Русчев точно това цели колкото и кофти да звучи- по неговите думи 90% от нас за Педагогика или нещо подобно, защото не можело да има толкова много кадърни прависти. Така че горе главата- ако не "септевмри ще бъде май"! Стига да го искаш наистина!
И аз имам чувството, че има желание да ни накара да се чувстваме по-ниски от тревата, ама аз съм си инат от малка...
Няма да стане тая...
Е, ще поживеем, ще видим, то няма нищо сигурно,все някой път ще се преборим...Не ме е яд за това, ама като знам как от взелите изпита имаше колеги, чели няколко дни и се измъкнаха...
Е то не си човек ако не те е яд, като знам колко други колеги се изтрепаха да учат за тва нещо, и да имат 2-ки, не го заслужаваха, определено...Но да си пожелаем късмет.
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
пак за изпита по ГП
Та как се взема изпита ли?
Ами рецептата е следната:
Първо продуктите:
1 месец свободен,
1 стая празна,
тишина,
1 ЗЗД,
1 ТЗ,
лекциите на доц. Русчев,
учебник на проф. Павлова и
ЖЕЛАНИЕ!
Начин на приготвяне:
Смесвате всичко това, но на бааавен огън. По въпрос-2 на ден ги учите и ще сте готови. Естествено, трябва да мислите!!! Да правите аналогиите - това с онова, с третото, с петото, с десетото.
Хайде, успех!
Ами рецептата е следната:
Първо продуктите:
1 месец свободен,
1 стая празна,
тишина,
1 ЗЗД,
1 ТЗ,
лекциите на доц. Русчев,
учебник на проф. Павлова и
ЖЕЛАНИЕ!
Начин на приготвяне:
Смесвате всичко това, но на бааавен огън. По въпрос-2 на ден ги учите и ще сте готови. Естествено, трябва да мислите!!! Да правите аналогиите - това с онова, с третото, с петото, с десетото.
Хайде, успех!
Dictum meum pactum
hmmmmmmmmm
e aide nqma li nqkoi da si go e platil!Kolko e dal i na kogo?
Re: hmmmmmmmmm
Очакваш някой да си признае, че е извършил престъпление? Защото не само вземането на подкуп е престъпление, но и даването на подкуп също е престъпление.airmike написа:e aide nqma li nqkoi da si go e platil!Kolko e dal i na kogo?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър