дерзайте!
Любима форумна среща
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Любима форумна среща
ама за това трябва да се изкажат тия, които имат поне някаква база за сравнение..
дерзайте!
дерзайте!
la douleur exquise
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Re: Любима форумна среща
Форумните рождени и имени дни броят ли се? Щото онзи Митков ден където ни спряха съседите тока си беше епик....
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
На мен любимата ми е една в един мексикански ресторант, дето много често ходим, а не му знам името
беше още през 2010 и мисля, че беше първата на Дид. Бяхме се събрали страшно много хора и беше екстра
Ама от тия, на които аз съм присъствала, не мисля, че е имало слаба форумна.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мачу Пикчу! Там беше една от най-масовите и големите форумни, на които съм присъствала. 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Боже, толкова много ЕПИЧНИ форумни срещи сме правили... За толкова години не може да искате да си избера любима. Някои от вас ЗНАЯТ какви неща са се случвали по тези срещи
Не знам, всички са чутовни!
Благодаря ви за това, впрочем
Благодаря ви за това, впрочем
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И ние на теб, впрочем също : )
Аз нямам любима, но обикновено най-яко се получава, когато правим нещо спонтанно и непридвимо и о..... сега се сетих една от най-епик срещите.. Онази, на която НЯМАШЕ да идвам, само минах да кажа здрасти, щото след 2 дена ми предстоеше най-ужасният изпит за сесията. Онази, на която НЯМАШЕ да оставам защото.. тряяше да уча като побъркана. Онази, на която абсолютно ОТКАЗВАХ да ходя с форумците където и да било, защото.. да. Онази, на която не само отидох, не само останах, ми се и напих доволно (и не само аз) (да, Нора, да, за същатата форумна става дума
), че и после изкарах 3 на изпита
За която оценка разбрах на друг форумен купон, междувпрочем 
Аз нямам любима, но обикновено най-яко се получава, когато правим нещо спонтанно и непридвимо и о..... сега се сетих една от най-епик срещите.. Онази, на която НЯМАШЕ да идвам, само минах да кажа здрасти, щото след 2 дена ми предстоеше най-ужасният изпит за сесията. Онази, на която НЯМАШЕ да оставам защото.. тряяше да уча като побъркана. Онази, на която абсолютно ОТКАЗВАХ да ходя с форумците където и да било, защото.. да. Онази, на която не само отидох, не само останах, ми се и напих доволно (и не само аз) (да, Нора, да, за същатата форумна става дума
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ооо, онази във "Вещиците" (дето вече го няма) и дето после Киро търча по гащи около беседката в Докторската, а някакъв дядо нещо ни пустосваше. И дето аз се възстановявах от двустранна пневмония, а беше студено и влажно и хич нямаше да оставам, а се прибрах с последните форумци, които ме и изпратиха, струва ми се.
Толкова яка форумна (на която да съм присъствала) след това не е имало. Ама и последните две, на които бях, си ги биваше - в Борисовата, дето си плюх безалкохолното от смях и пак в Борисовата на ония 4 пейки (тогава май беше първата форумна на Слайтър). Силни бяха.
Толкова яка форумна (на която да съм присъствала) след това не е имало. Ама и последните две, на които бях, си ги биваше - в Борисовата, дето си плюх безалкохолното от смях и пак в Борисовата на ония 4 пейки (тогава май беше първата форумна на Слайтър). Силни бяха.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Спонтанта форумна у Нора, форумната във Вещиците, където бяха Боромир и fragile и една неточно форумна, където Митко и Иво пяха People are strange в тролея и после си пекохме банички
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
1. Форумната от миналия 29 октомври у нас. Приключи на следващия ден с гледане на Рапунцел и Принцесата и жабока плюс домашни спагети и палачинки
2. Имаше и друга февруарска от тази година, пак у нас. По някое време в малките часове се търкалях по земята в хола и около мен всички танцуваха на Горан Брегович...
3. Последният Хелоуин у Вяра и Биби
Тези ми изникнаха на първо време, но има и още доста.
2. Имаше и друга февруарска от тази година, пак у нас. По някое време в малките часове се търкалях по земята в хола и около мен всички танцуваха на Горан Брегович...
3. Последният Хелоуин у Вяра и Биби
Тези ми изникнаха на първо време, но има и още доста.
Strength and honor.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Eeeee, да! Кербала няма да бъде забравена никога!!!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Аз като се замисля... това са мноооого форумни
Форумната от Бара на 7 юни 2009-а, когато си поръчахме май всичките им мега коктейли. После ги изпихме. А после се замеряхме с леда от тях.
Пак Бара, първата форумна на Нора. Същата година, само че края на август месец и се разпростря в цели два дни. Поръчахме си цяла бутилка текила. Изпихме я. А Мартина пи текила без текила. Пък накрая даже и сладолед имаше...
Ако броим рождените дни за форумни - значи всички рождени дни в Бара също попадат в категорията любими
И разбира се, първия Джулай в Борисовата! На Покрива! Ееех... Той беше 2010.
И тоя от миналата година също си го биваше. Не можех да проумея как така се получи, че на Нора НЕ й беше студено.
Не бих могла и да пропусна форумната хижа. ..... му, бях болна, ама беше яко.
Празнувам последните два 8-и декември все във форумна компания. И те влизат в графата.
Ей, оная форумна в Мачу Пикчу, на която се събрахме не-знам-колко-души и това беше единственото заведение, което имаше място за всички нас. Беше голям купон, когато главата на Митко изникна изпод масата
Имам изключително топли спомени и за една първомайска форумна през 2009-а, когато Виктор още живееше нейде зад Орлов мост. Ама за нея детайли няма да давам, с изключение на това, че започнахме с посещение на борисовата следобяда и после приключихме на другия ден по това време.
За жалост и малко хора си спомнят форумните лодки - защото бяхме само 8 души там, но беше забавно човек да гледа как Фийби и Евтим правят опити да се координират в гребането
Беше... някъде около полунощ? Мисля, че доста издразнихме хората, които съблюдаваха езерото оная вечер.
Имаше и една доста луда форумна в психаделичната квартира на Митко. Тогава за единствен път сме играли Конференция. Имам и някакви спомени за някакви абсурдни демонстрации на акробатични секс пози. Май включваха Ангел.
Оф, тоя списък почна да става много дълъг нещо...
<едит> Човееек, ами оная у Валя? Неосъществената мечта се провали тогава... Ние с Митко седим на пода в кухнята и подслушваме екшъна, развиващ се в другата стая...
Форумната от Бара на 7 юни 2009-а, когато си поръчахме май всичките им мега коктейли. После ги изпихме. А после се замеряхме с леда от тях.
Пак Бара, първата форумна на Нора. Същата година, само че края на август месец и се разпростря в цели два дни. Поръчахме си цяла бутилка текила. Изпихме я. А Мартина пи текила без текила. Пък накрая даже и сладолед имаше...
Ако броим рождените дни за форумни - значи всички рождени дни в Бара също попадат в категорията любими
И разбира се, първия Джулай в Борисовата! На Покрива! Ееех... Той беше 2010.
И тоя от миналата година също си го биваше. Не можех да проумея как така се получи, че на Нора НЕ й беше студено.
Не бих могла и да пропусна форумната хижа. ..... му, бях болна, ама беше яко.
Празнувам последните два 8-и декември все във форумна компания. И те влизат в графата.
Ей, оная форумна в Мачу Пикчу, на която се събрахме не-знам-колко-души и това беше единственото заведение, което имаше място за всички нас. Беше голям купон, когато главата на Митко изникна изпод масата
Имам изключително топли спомени и за една първомайска форумна през 2009-а, когато Виктор още живееше нейде зад Орлов мост. Ама за нея детайли няма да давам, с изключение на това, че започнахме с посещение на борисовата следобяда и после приключихме на другия ден по това време.
За жалост и малко хора си спомнят форумните лодки - защото бяхме само 8 души там, но беше забавно човек да гледа как Фийби и Евтим правят опити да се координират в гребането
Имаше и една доста луда форумна в психаделичната квартира на Митко. Тогава за единствен път сме играли Конференция. Имам и някакви спомени за някакви абсурдни демонстрации на акробатични секс пози. Май включваха Ангел.
Оф, тоя списък почна да става много дълъг нещо...
<едит> Човееек, ами оная у Валя? Неосъществената мечта се провали тогава... Ние с Митко седим на пода в кухнята и подслушваме екшъна, развиващ се в другата стая...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Тихо, Силве, тихо, че почна да вадиш твърде много кирливи ризи.
Но, Боби, форумната-с-палачинките определено е една от най-най-най-яките форумни евър!
Но, Боби, форумната-с-палачинките определено е една от най-най-най-яките форумни евър!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Тази
@Мила, true that
Особено по рецептата на Попов с канелата 
и тазиMidwinterSun написа: Ей, оная форумна в Мачу Пикчу, на която се събрахме не-знам-колко-души и това беше единственото заведение, което имаше място за всички нас. Беше голям купон, когато главата на Митко изникна изпод масата![]()
са една и съща. Беше и първата форумна на ДианаИмаше и една доста луда форумна в психаделичната квартира на Митко. Тогава за единствен път сме играли Конференция. Имам и някакви спомени за някакви абсурдни демонстрации на акробатични секс пози. Май включваха Ангел.
@Мила, true that
Strength and honor.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Боби, точно щях да направя същото уточнение.
Еееее, ама се спукахте да повтаряте първата ми форумна
Явно е имало защо да правя годишнина - всички да запомнят (която годишнина, btw, също беше мегаяка, и БЕШЕ ПЪРВАТА ФОРУМНА НА ФАК!!!) И, освен това, тогава се събрахме повече хора. Честно казано по мои спомени само Ели не дойде от всичкото редовно форумство. Копелеееее, всички бяхме!!! Не мога да повярвам, това нивгаж не е било 
^^
Еееее, ама се спукахте да повтаряте първата ми форумна
^^
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ауу, а тези са толкова много!
1. Първата ми форумна, която Мидуинтър вече спомена. След нея пропих мартини, пропуших наргиле и се прибирах боса...
2. Двойният Митковден!
3. Масовата форумна + психеделичното афтърпарти. Помня как броихме кутиите от цигари на съквартирантите с Ники и Ефо.
4. Онази (полу-)форумна у Валя, на която Сис се ужаси от Игра на тронове.
5. Форумната хижа!!!! Тя отказа някои хора със слаби сърца от нашата задушевна компания, затвърди познанията ни по фолклор и остави едно счупено легло.
6. Рождените дни - 2010: на Димо, на Сис, на Търговеца, на Ангел, след което бях на изпит и после се тръшнах с пневмония
. 2011 - на Поли, РД Попови и ... каквото още се сетя. И един РД на Виктор, който не съм сигурна дали беше миналата година или предната.
7. Женското парти у Вяра и Биби.
8. Онази форумна на покрива, когато заваля и изгубихме рома, който аз по грешка отнесох и Иво после ме гони.
9. Едно ходене във Вчера (дали не беше за именния ден на Дарко), след което си спретнахме чудно не-съвсем-форумно афтърпарти.
10. Някоя скоро предстояща форумна...
1. Първата ми форумна, която Мидуинтър вече спомена. След нея пропих мартини, пропуших наргиле и се прибирах боса...
2. Двойният Митковден!
3. Масовата форумна + психеделичното афтърпарти. Помня как броихме кутиите от цигари на съквартирантите с Ники и Ефо.
4. Онази (полу-)форумна у Валя, на която Сис се ужаси от Игра на тронове.
5. Форумната хижа!!!! Тя отказа някои хора със слаби сърца от нашата задушевна компания, затвърди познанията ни по фолклор и остави едно счупено легло.
6. Рождените дни - 2010: на Димо, на Сис, на Търговеца, на Ангел, след което бях на изпит и после се тръшнах с пневмония
7. Женското парти у Вяра и Биби.
8. Онази форумна на покрива, когато заваля и изгубихме рома, който аз по грешка отнесох и Иво после ме гони.
9. Едно ходене във Вчера (дали не беше за именния ден на Дарко), след което си спретнахме чудно не-съвсем-форумно афтърпарти.
10. Някоя скоро предстояща форумна...
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.