Няколко въпроса относно философия

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Няколко въпроса относно философия

Мнение от Bestcho »

От питане тук там , разбрах , че втората година на философия , се избира една от трите специалности по желание , която продължава да се изучава : Социология , Политология или Публична администрация . Имам няколко въпроса свързани точно с това :

1.Как точно се определя кой студент коя втора специалност ще учи ?

2.Ако е по бал , коя специалност е с най-висок такъв , коя със среден и коя с най-нисък ?

3.Коя от трите специалности е свързана с математика (било то изпити или предмети в учебния план) ?

Благодаря предварително . Ако не съм разбрал правилно , моля някой да ме поправи .
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Re: Няколко въпроса относно философия

Мнение от inaccessibility »

Не знам за такова нещо. Ако сте се записали философия и не желаете да се прехвърлите в друга специалност, доколкото знам, учебният план просто следва логиката си.
Първи семестър: философска антропология, въведение в етиката, източна философия, въведение във философията, антична философия.
Втори семестър: последните три дисциплини + философска антропология (екзистенциални аспекти и тенденции), формална логика.

Трети семестър: формална логика, предметна онтология, философия на средновековието и ренесанса, психология.
Четвърти семестър: субектна онтология, ф-фия на средновековието и ренесанса, психология, естетика.

и т.н. :)
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”