[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от brasence »

Nojka написа:Не се плашете хора с изпита... Той се взима, влизате и се кефите, че сте попаднали на мечтаното място и сте сбъднали едва ли не 1 мечта... НО...
...Програмирането в някой специалности като СИ не е на ниво заради преподавателите ...
Ъ, имаш предвид КН и Магдалина Тодорова, нали... :D
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Мнение от asdasd »

По-скоро имаме предвид всички :р
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
Nojka
В началото бе словото

Мнение от Nojka »

Нашия доц. Димитров е по зле от доц. М. Тодорова, защото той :
- не си знае материала
- мънка
- говори тихо
- не обеснява
- чете 1 към 1 от презентации, които са всъщност цялата книга на Магдалина с всички подробности...
На лекциите му ходят от 3 до 5 човека, които просто остават, защото няма какво да правят :compress: Ако такова трябва да е преподаването на предмет, заради които предимни сме влезли и в тази насока искаме да се развиваме - на къде отива света...
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

е стига де, сигурен съм, че положението не е чак толкова зле, колкото го представяте... влияте лошо на кандидатстващите :lol: .

НЕ МОА НИ УБИЕТЕ ЕНТУСИАЗМА! :rr: (северозападен диалект )
ДС - :pukeright:
Аватар
Nojka
В началото бе словото

Мнение от Nojka »

И на мен тези неща ми ги казваха и не вярвах много, но бързо ще разбереш каква е истината и към края на 1вата година ще мислиш по подобен начин :) Тука за да знаеш, трябва САМОподготовка... Надявам се през останалите ми години във ФМИ да се променят нещата :)
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Не е тук мястото да "оплюваме нашите любими преподаватели", но.... по ли ще ти е кеф преподавател да ти каже следното нещо "има разлика между УП и състезателно програмиране, затова ти пиша 5"....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

За тези, които ще ходят на кандидат-студентски курс:
http://www.fmi.uni-sofia.bg/news_html/KSK_11_otlaga
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Nojka
В началото бе словото

Мнение от Nojka »

Всичките са един дол дренки - не преподават както трябва...
ZEEP
В началото бе словото

Мнение от ZEEP »

driplio написа:е стига де, сигурен съм, че положението не е чак толкова зле, колкото го представяте... влияте лошо на кандидатстващите :lol: .

НЕ МОА НИ УБИЕТЕ ЕНТУСИАЗМА! :rr: (северозападен диалект )
Точна така бъдещ колега!! Малко сме ентусиазираните но ще бъдем глътка свеж въздух!
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

аааа и аз, и аз съм ентусиаст, само чакай първо да влезнем :)
Аватар
ivchetoxx
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от ivchetoxx »

Абе какви са тея дразги между КН и СИ... Сега се чудя кое да пиша като първо желание :D Не, че е мисля че ще вляза по първо желание, но все пак трябва да избера едното. А като стана въпрос, мислите ли, че 18.52 ще ми стигне за една от двете? :(
Софтуерно инженерство, първи курс :)
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

От всички "форумни войни" (а и от учебните планове) разбрах основно,че в СИ - не наблягат толкова на програмирането, а повече на "мениджърските" работи...докато в КН е обратното. Другата основна разлика била, че в "КН ги гърчат повече от математика, докато в СИ положението е по-айляк". Така че си преценявай :wink:

А за това дали ще ти стигне - според минималния бал миналата година(КН - 18,40 и СИ-18,21) си вътре, но тази година все си мисля,че ще се дигне най-малко с 1 ед. , заради по-лесната тема... не знам...това са само предположения и на теб нищо не ти пречи да запишеш желаната специалност на 1-во място, па каквото стане :roll:
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

driplio написа:От всички "форумни войни" (а и от учебните планове) разбрах основно,че в СИ - не наблягат толкова на програмирането, а повече на "мениджърските" работи...докато в КН е обратното. Другата основна разлика била, че в "КН ги гърчат повече от математика, докато в СИ положението е по-айляк". Така че си преценявай :wink:

А за това дали ще ти стигне - според минималния бал миналата година(КН - 18,40 и СИ-18,21) си вътре, но тази година все си мисля,че ще се дигне най-малко с 1 ед. , заради по-лесната тема... не знам...това са само предположения и на теб нищо не ти пречи да запишеш желаната специалност на 1-во място, па каквото стане :roll:
Хахахахахахахахахахахахах мениджърски работи? Хахахахахахаххахаха
Изображение
В нито едното не наблягат на програмирането, или по-точно на това програмиране дето ще ползваш в ежедневието си, като опасен програмист.
По освновните предмети ще учиш крап, който можеш сам да си научиш за 10 пъти по-малко време и в двете специалности.
Иначе за гърча, първи курс е все едно, после ние нямаме толкова безмислена, тотално зле и мършава математика (афектиран съм от решаването на задаи по геометрия), който може да са много полезно, ама не и на нас.
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
ZEEP
В началото бе словото

Мнение от ZEEP »

Излезнаха матурите - дори и да е претоварен сайта.За мен 5.83 по математика и 4.05 БЕЛ, хайде асдасд да ти дойде малко сърце на място :D :) .
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

Не съм искал да обидя никой, просто исках да помогна...при сравняването на двете специалности използвах цитати, а и смятам, че употребеният "термин" си е съвсем на място (СИ имат Икономика на софтуерното инженерство, Комуникативни умения) :?

За матурите - Математика-5,95 и БЕЛ-5,21 :cheers:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”