[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Математика
Имам въпрос, ако на предварителния съм изкарал дадена оценка, а на редовния изкарам 2 или ми анулират работата, ще ме допуснат ли до кандидатстване?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
За състезателния бал, взимат най-високата оценка със съответния коефициент , стига да нямаш анулирана работа...EHChris написа:Имам въпрос, ако на предварителния съм изкарал дадена оценка, а на редовния изкарам 2 или ми анулират работата, ще ме допуснат ли до кандидатстване?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Чл.16, (9) Кандидати с анулирани работи по алинеи (6), (7) и (8) се лишават изцяло от по-нататъшно участие в конкурса.
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... itni_sesii
Внимавай да не ти я анулират, по-добре се постарай сам и дори да имаш 2 ще се зачита оценката от 1вата сесия.
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... itni_sesii
Внимавай да не ти я анулират, по-добре се постарай сам и дори да имаш 2 ще се зачита оценката от 1вата сесия.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Аха, ясно, добре е да се знае.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Добре е изобщо да не мислиш да преписваш. Надали ще ти е весело във ФМИ ако не знаеш математика...EHChris написа:Аха, ясно, добре е да се знае.
КН правеж
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Пхахахаха, това не се учи чоек.ZEEP написа: Кво още ще има от математиката - силен съм на екстремални задачи и съм слаб на сечения при многостени.
Що се занимаваш от сега?
Живей си лятото... не че ще правищ друго като дойдеш.
Дори да не знаеш математика - нема се косиш, все ще ги земеш с 3 изпитите. Ще преписваш, мазеш, драскаш, ше те късат - ма боли те...

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Абе, какви преписвания, питам просто, за да знам какво мога да загубя ако се явя пак, защото не сам решавал от предварителния, и май се обезсмисля да се явявам на редовен
-
ZEEP
- В началото бе словото
Мхм чувствам се много глупаво защото съм с нагласа за учене и развитие за бъдещата професия.asdasd написа:Пхахахаха, това не се учи чоек.ZEEP написа: Кво още ще има от математиката - силен съм на екстремални задачи и съм слаб на сечения при многостени.
Що се занимаваш от сега?
Дори да не знаеш математика - нема се косиш, все ще ги земеш с 3 изпитите. Ще преписваш, мазеш, драскаш, ше те късат - ма боли те...
Глупавото е че съм само аз.
Има време, и ти ще усетиш тръпката и ще разбереш какво се крие под думите "бОли те", както се изрази колегата. 
- asdasd
- От дъжд на вятър
Мда, има защо да се чувстваш глупаво.ZEEP написа:Мхм чувствам се много глупаво защото съм с нагласа за учене и развитие за бъдещата професия.asdasd написа:Пхахахаха, това не се учи чоек.ZEEP написа: Кво още ще има от математиката - силен съм на екстремални задачи и съм слаб на сечения при многостени.
Що се занимаваш от сега?
Глупавото е че съм само аз.
По-добре кандидатствай нещо друго, щом си мислиш, че с това ще се развиеш в бъдещата ти професия?
СИ не е ПМ/М, нали знаеш.
Абе и ти си си вкарал някой филм, че тука всичко дето ще учиш, ще те развива така професионално.
Споко, ще ти го избият още първия месец

Защо да не почне по рано да се занимава с математика,поне ще му е по лесно първи курс, и това не е малко
- asdasd
- От дъжд на вятър
Щото топлата вода, дето ще откриеш за 1 седмица занимания, ще ти я преподадат за 1 час.EHChris написа:Защо да не почне по рано да се занимава с математика,поне ще му е по лесно първи курс, и това не е малко

-
ZEEP
- В началото бе словото
Ужаст!Направо да не кандидатствам.Няма , аз съм наясно че не всичко което трябва се учи в университета но ако казваш че е нищо и не си заслужава е това е добър повод.
Ми не е така. Излишно според мен е единствено това, че много държат на теорията. Вземи слагай някакви запетаи, че така трудно се разбира.ZEEP написа:Ужаст!Направо да не кандидатствам.Няма , аз съм наясно че не всичко което трябва се учи в университета но ако казваш че е нищо и не си заслужава е това е добър повод.
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Не се плашете хора с изпита... Той се взима, влизате и се кефите, че сте попаднали на мечтаното място и сте сбъднали едва ли не 1 мечта... НО...
Те първа си мислете, че като дойдете тука, ще видите какво е това нещо Математика... Имайте нагласата, че тука във ФМИ, мъките почват след като влезете и ще е много "хард". Програмирането в някой специалности като СИ не е на ниво заради преподавателите и всичко, от което ще имате нужда - ще го учите много малко, и ще ви пълнят главата с доста неизползваеми неща (гадните теории и доказателства) . Най-важното е да разберете, че тука се влиза, за да създадете връзки и направите запознанства с хора, които след време ще заемат различни длъжности във IT сектора, току научите нещо от математиките и ви остане в главата после за да го използвате и доброто е, че има стабилна конкуренци и човек се мотивира
Успех на изпита и на всички колеги 1-ви курс СИ утре на Анализа
Те първа си мислете, че като дойдете тука, ще видите какво е това нещо Математика... Имайте нагласата, че тука във ФМИ, мъките почват след като влезете и ще е много "хард". Програмирането в някой специалности като СИ не е на ниво заради преподавателите и всичко, от което ще имате нужда - ще го учите много малко, и ще ви пълнят главата с доста неизползваеми неща (гадните теории и доказателства) . Най-важното е да разберете, че тука се влиза, за да създадете връзки и направите запознанства с хора, които след време ще заемат различни длъжности във IT сектора, току научите нещо от математиките и ви остане в главата после за да го използвате и доброто е, че има стабилна конкуренци и човек се мотивира
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!