Съществува ли friend zone-ата

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Re: Съществува ли friend zone-ата

Мнение от Bragi »

Изображение
The more you want, the easier you are to exploit
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Ако ти харесва представлението, оставаш до края и изразяваш пристрастията си с аплодисменти, ако не – просто си тръгваш.
:wink:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Както казах, изхождаме от различен личен опит и конкретни ситуации. Въобще не съм имала предвид теб, описвах друг начин на поведение, believe me. И той Е мазохистичен.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Ангел »

Изображение
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Начи, от няколко дни си го мисля и е крайно време да го кажа (не го четете, ако сте нежни чувствителни души. Ако сте нежни и чувствителни души, които обичат да се правят на кучки (полът няма значение), пак не го четете):
Friendzone-ата съществува и във нея са всички откачалници, които се държат сякаш са най-добрата ти приятелКА, лайкват, коментират, изпращат въздушни целувчици, сърчица и общо взето излъчват аура на отчаяние до такава степен, че НЕПОЗНАТИ хора коментират колко са потресени от поведението им, но това няма значение, защото те са на един лайк разстояние от това някоя мадама да си зареже гаджето и да се метне в обятията им за остатъка от живота и да отплават щастливо към залеза...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Гхъ... по-точен портрет и да бе искала, нямаше да можеш да опишеш. Асоциацията просто те дрънва по главата, не може да я избегнеш. Но има и такива хора, факт. Мъничко ми е жал за тях (не в лошия смисъл), защото всеки Божи път си мислят, че ей сега, точно тоя път ще стане. И то не става. И от всяка мъничка буря става корабокрушение след корабокрушение. Но пък и тия хора never learn, бееее...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

човек да не лайкне две три снимки.. пък.. Пфу! завиждачки!
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Аз затва лайквам само снимки на животни, на тях няма как да съм им у френдзоната...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

френдзоната няма нищо общо със социалните мрежи...
даже като цяло отношенията между хората не трябва да имат нищо общо с виртуалното пространство. Ние сме живи същества бе, мамkа му, не някакви интернет зомбита... :/ Това, че сме в 21-ви век не значи че трябва да си изразяваме чувствата с натискането на някакъв шибан "Like" бутон... ми нелепо е!

и стига с тоя фейсбук, егати и умрелия сайт е това, препълнен с някакви сексуално неориентирани тинейджърчета и дърти клюкари/ки... айде нема нужда.
Идеята на тия сайтове е да служат като допълнителен начин за комуникация между хората и споделяне на информация/идеи... не за почва на някакви виртуални драми и загорели столкъри/ки.
Цялата идея за "социална мрежа" е толкова изкривена от помията, която се излива там, че въобще не си заслучава за 10% близки хора, да си тровите нервите с останалите.
Точно пък ме бòли ФАРА за това кой какво бил лайкнал и какво бил коментирал... (ало, детската градина)... ако искам да кажа на някой, че му харесвам снимката ще му звънна да се видим на кафе... пък ако ще и в Източен Тимoр да живее :/
한류
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Ваййй.. Слайт, колко рейдж! Приятно ме изненадваш, да ти кажа : ) Не смея те лайкна :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

slighter написа:френдзоната няма нищо общо със социалните мрежи...
даже като цяло отношенията между хората не трябва да имат нищо общо с виртуалното пространство. Ние сме живи същества бе, мамkа му, не някакви интернет зомбита... :/ Това, че сме в 21-ви век не значи че трябва да си изразяваме чувствата с натискането на някакъв шибан "Like" бутон... ми нелепо е!

и стига с тоя фейсбук, егати и умрелия сайт е това, препълнен с някакви сексуално неориентирани тинейджърчета и дърти клюкари/ки... айде нема нужда.
Идеята на тия сайтове е да служат като допълнителен начин за комуникация между хората и споделяне на информация/идеи... не за почва на някакви виртуални драми и загорели столкъри/ки.
Цялата идея за "социална мрежа" е толкова изкривена от помията, която се излива там, че въобще не си заслучава за 10% близки хора, да си тровите нервите с останалите.
Точно пък ме бòли ФАРА за това кой какво бил лайкнал и какво бил коментирал... (ало, детската градина)... ако искам да кажа на някой, че му харесвам снимката ще му звънна да се видим на кафе... пък ако ще и в Източен Тимур да живее :/
Click here, please.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти

Мнение от Ангел »

Някой май спомена ФАРА... My lighthouse sense tingled... :megreen:
А зоната съществува точно толкова, колкото всяка друга абстракция...
Кой се озовава в нея е въпрос на вкусове ;-)
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Не знам какво съществува и какво не, но аз лично не мога да си наложа да съм нещо повече от приятелка с човек, когото възприемам само като приятел - дори да е свестен, добър, хубав - просто няма как да стане нещо между нас щом го чувствам като приятел.
И дори този мъж/момче/ да се чувства прецакан, пренебрегнат, френд-зоунат и т.н., то аз с нищо не съм му виновна и с нищо не мога да му помогна.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

The_Viper написа:Не знам какво съществува и какво не, но аз лично не мога да си наложа да съм нещо повече от приятелка с човек, когото възприемам само като приятел - дори да е свестен, добър, хубав - просто няма как да стане нещо между нас щом го чувствам като приятел.
И дори този мъж/момче/ да се чувства прецакан, пренебрегнат, френд-зоунат и т.н., то аз с нищо не съм му виновна и с нищо не мога да му помогна.
Аз така си прецаках едно приятелство веднъж.

А изобщо не си представям с някоой бивш да си останен приятели. Или някой още е влюбен - зле, или никога не е имало любов - още по-зле. Искам приятели, пред които да мога да кажа или направя, каквото си поискам, а бившите никога не предразполагат към отпускане или разкриване - никога не знаеш какво ще си помислят.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Ей, ама много знаете всичките :lol: Слайтър, във форума си "благодарил" 162 пъти. Предполагам, без да съм си направил труда да проверя, че са на поне 10 различни човека. Наистина ли си ги поканил на кафе, при все че дори не са в Източен Тимур? А Мила явно е до безкрай потресена от това, че някой се е опитал да й привлече вниманието по съответния начин като се опитва да й направи впечатление по фейсбук. Може пък момчето да е пробвало и иначе, ама да не е станало. Полага усилия да те впечатли -> откачалник. Не че това е правилният начин де, ама все пак малко уважение.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”