[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от EHChris »

Имам въпрос, ако на предварителния съм изкарал дадена оценка, а на редовния изкарам 2 или ми анулират работата, ще ме допуснат ли до кандидатстване?
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

EHChris написа:Имам въпрос, ако на предварителния съм изкарал дадена оценка, а на редовния изкарам 2 или ми анулират работата, ще ме допуснат ли до кандидатстване?
За състезателния бал, взимат най-високата оценка със съответния коефициент , стига да нямаш анулирана работа...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Чл.16, (9) Кандидати с анулирани работи по алинеи (6), (7) и (8) се лишават изцяло от по-нататъшно участие в конкурса.

http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... itni_sesii

Внимавай да не ти я анулират, по-добре се постарай сам и дори да имаш 2 ще се зачита оценката от 1вата сесия.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

Аха, ясно, добре е да се знае.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

EHChris написа:Аха, ясно, добре е да се знае.
Добре е изобщо да не мислиш да преписваш. Надали ще ти е весело във ФМИ ако не знаеш математика... :|
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Мнение от asdasd »

ZEEP написа: Кво още ще има от математиката - силен съм на екстремални задачи и съм слаб на сечения при многостени.
Пхахахаха, това не се учи чоек.
Що се занимаваш от сега?
Живей си лятото... не че ще правищ друго като дойдеш.

Дори да не знаеш математика - нема се косиш, все ще ги земеш с 3 изпитите. Ще преписваш, мазеш, драскаш, ше те късат - ма боли те...
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

Абе, какви преписвания, питам просто, за да знам какво мога да загубя ако се явя пак, защото не сам решавал от предварителния, и май се обезсмисля да се явявам на редовен
ZEEP
В началото бе словото

Мнение от ZEEP »

asdasd написа:
ZEEP написа: Кво още ще има от математиката - силен съм на екстремални задачи и съм слаб на сечения при многостени.
Що се занимаваш от сега?

Дори да не знаеш математика - нема се косиш, все ще ги земеш с 3 изпитите. Ще преписваш, мазеш, драскаш, ше те късат - ма боли те...
Мхм чувствам се много глупаво защото съм с нагласа за учене и развитие за бъдещата професия.
Глупавото е че съм само аз.
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Има време, и ти ще усетиш тръпката и ще разбереш какво се крие под думите "бОли те", както се изрази колегата. :)
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър

Мнение от asdasd »

ZEEP написа:
asdasd написа:
Що се занимаваш от сега?

Мхм чувствам се много глупаво защото съм с нагласа за учене и развитие за бъдещата професия.
Глупавото е че съм само аз.
Мда, има защо да се чувстваш глупаво.
По-добре кандидатствай нещо друго, щом си мислиш, че с това ще се развиеш в бъдещата ти професия?
СИ не е ПМ/М, нали знаеш. :lol: :lol: :lol:
Абе и ти си си вкарал някой филм, че тука всичко дето ще учиш, ще те развива така професионално.
Споко, ще ти го избият още първия месец ;)
ИзображениеИзображение
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

Защо да не почне по рано да се занимава с математика,поне ще му е по лесно първи курс, и това не е малко
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър

Мнение от asdasd »

EHChris написа:Защо да не почне по рано да се занимава с математика,поне ще му е по лесно първи курс, и това не е малко
Щото топлата вода, дето ще откриеш за 1 седмица занимания, ще ти я преподадат за 1 час.
ИзображениеИзображение
ZEEP
В началото бе словото

Мнение от ZEEP »

Ужаст!Направо да не кандидатствам.Няма , аз съм наясно че не всичко което трябва се учи в университета но ако казваш че е нищо и не си заслужава е това е добър повод.
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

ZEEP написа:Ужаст!Направо да не кандидатствам.Няма , аз съм наясно че не всичко което трябва се учи в университета но ако казваш че е нищо и не си заслужава е това е добър повод.
Ми не е така. Излишно според мен е единствено това, че много държат на теорията. Вземи слагай някакви запетаи, че така трудно се разбира. :wink:
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Аватар
Nojka
В началото бе словото

Мнение от Nojka »

Не се плашете хора с изпита... Той се взима, влизате и се кефите, че сте попаднали на мечтаното място и сте сбъднали едва ли не 1 мечта... НО...
Те първа си мислете, че като дойдете тука, ще видите какво е това нещо Математика... Имайте нагласата, че тука във ФМИ, мъките почват след като влезете и ще е много "хард". Програмирането в някой специалности като СИ не е на ниво заради преподавателите и всичко, от което ще имате нужда - ще го учите много малко, и ще ви пълнят главата с доста неизползваеми неща (гадните теории и доказателства) . Най-важното е да разберете, че тука се влиза, за да създадете връзки и направите запознанства с хора, които след време ще заемат различни длъжности във IT сектора, току научите нещо от математиките и ви остане в главата после за да го използвате и доброто е, че има стабилна конкуренци и човек се мотивира :) Успех на изпита и на всички колеги 1-ви курс СИ утре на Анализа
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”