[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от Yoana.T »

ZEEP написа:Да изобщо не е за завиждане аз след като изкарах хубава оценка сега ще се побъркам от скука 3 месеца
почвай да решаваш задачи по анализ :lol:
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Мнение от asdasd »

ZEEP написа:Да изобщо не е за завиждане аз след като изкарах хубава оценка сега ще се побъркам от скука 3 месеца пак и не искам да ходя "само да се пробвам" че ако ми анулират работата поради драсканици или прегъвания студент няма.
Пък и нема страшно ние 93 сме малко дяца , може да има високи оценки но кандидатите са малко - кво едва 1000 човека на изпита по разписание на залите а пък пише 13 човека са 2.0% изобщо... незнам какво е било 2006 като са били 3600
Ама не можа да не се изфукаш дейба! :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Yoana.T написа:
ZEEP написа:Да изобщо не е за завиждане аз след като изкарах хубава оценка сега ще се побъркам от скука 3 месеца
почвай да решаваш задачи по анализ :lol:
Ако е първи поток, по-добре да сяда "учи" темите. Задачите се вземат от раз при Сашо.... :cheers:
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

brasence написа:Ако е първи поток, по-добре да сяда "учи" темите. Задачите се вземат от раз при Сашо.... :cheers:
Ми при Рибарска и Боил не е точно така. На Анализ 1 повечето хора отпаднаха точно заради задачите. А за Анализ 2 направо не ми се мисли.. :lol:
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Yoana.T написа:
brasence написа:Ако е първи поток, по-добре да сяда "учи" темите. Задачите се вземат от раз при Сашо.... :cheers:
Ми при Рибарска и Боил не е точно така. На Анализ 1 повечето хора отпаднаха точно заради задачите. А за Анализ 2 направо не ми се мисли.. :lol:
При Галекса... масово се освободихме със 5 и 6 от писмен, ама на теорията ... хъхъхъ :evil:
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
ZEEP
В началото бе словото

Мнение от ZEEP »

От каде да ги уча тези анализи?Аз тука изтеглих нещо за С++ стигнал съм до структури ама направих грешка - част от материала го четох седмици преди бала... та вие направете сметките.
Кво още ще има от математиката - силен съм на екстремални задачи и съм слаб на сечения при многостени.
Дали ще има 2ри поток защото гледам само един дават от предищни години http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/b ... /razpis_si
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

ZEEP написа:От каде да ги уча тези анализи?Аз тука изтеглих нещо за С++ стигнал съм до структури ама направих грешка - част от материала го четох седмици преди бала... та вие направете сметките.
Кво още ще има от математиката - силен съм на екстремални задачи и съм слаб на сечения при многостени.
Дали ще има 2ри поток защото гледам само един дават от предищни години http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/b ... /razpis_si
КН е с два потока. СИ е с един поток.
Относно матИриалите... зависи от преподавателя. Едно нещо може да бъде предадено по много начини,а някой преподаватели ги мързи да мислят (няма да коментирам за кои става дума).

А за изпита - "БОЖА РАБОТА" готви се за всичко и успех...
КН правеж

Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

Аз също ще съм благодарен ако някой ни насочи към информация/материали, свързани с математиката първи курс.
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

EHChris написа:Аз също ще съм благодарен ако някой ни насочи към информация/материали, свързани с математиката първи курс.
http://bit.ly/LnDV5l
한류
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

За какво са ви материали за математика 1 курс. :shock:
1. Зависи от специалността какви математики ще учите.
2. Ще си имате достатъчно време, при желание, да ги учите през годината.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

Ами, надявам се КН да ме приемат
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

има време, бе хора... не се занимавайте с глупости :mrgreen:
ДС - :pukeright:
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

driplio написа:има време, бе хора... не се занимавайте с глупости :mrgreen:
Хах... има и февуари, и юни... и септември... и пак февуари... :joker:
КН правеж

ZEEP
В началото бе словото

Мнение от ZEEP »

Аз съм за СИ и до колкото четох разбирам че 1ви курс ще има зор по математиките с преподавател наречен Рибарска и по-горните курсове ще се освободи малко напрежението.
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

ZEEP написа:Аз съм за СИ и до колкото четох разбирам че 1ви курс ще има зор по математиките с преподавател наречен Рибарска и по-горните курсове ще се освободи малко напрежението.
Рибарска от 2 години преподава на КН, на СИ по Анализ е Бабев
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”