Крадецът вика "Дръжте крадеца"...invisible написа:напъните им да се правят на оригинални
не е много оригинално, но в случая е вярно...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Крадецът вика "Дръжте крадеца"...invisible написа:напъните им да се правят на оригинални
The Stig написа:Колената
Аз пиша и действам и това не е изведнъж,а от години.Кой ти е казал,че нищо не правя,в случай,че имаше в предвид мен,което може би е така,защото написа това след моят пост.Не е тъпо,животните също имат право на дом,семейство,обич и един хубав живот.Хора като теб дразнят.kRiss написа:хаха дразни ме ей тва, че изведнъж всички се засилиха да са супер загрижени за по-малки, по-големи и най-големи животинки... ама само на приказки) дразните, спрете се... тъпо е :]] Ако наистина ти пука - действаш. Не пишеш.
Дразни ме неграмотността... и това също е от години : ) Но е нещо, което (за съжаление) рядко се наваксва с годините.kissoff написа:Аз пиша и действам и това не е изведнъж,а от години.Кой ти е казал,че нищо не правя,в случай,че имаше в предвид мен,което може би е така,защото написа това след моят пост.Не е тъпо,животните също имат право на дом,семейство,обич и един хубав живот.Хора като теб дразнят.