Задължителен ли е спорта за студентите в СУ?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

mushroomhead
Легендарен флуудър

Задължителен ли е спорта за студентите в СУ?

Мнение от mushroomhead »

Та да попитам(сериозно) задължителен ли е спорта за нас и ако е колко часа трябва да наберем за 4те години...Едни викат да задължително трябва да запишете нещо,други не не е :?
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Да, тук и аз ставам за малко сериозен... ама само за малко :)
Има ли някаква наредба или нещо такова за този спорт, к'ъв ни е кяра от него и т.н.?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Зависи от специалността.Ако в учебния план пише,че е задължителен,значи е така.Ако пише"факултативен-не си задължен да го записваш.Но вървят някакви слухове,че ако нямаш достатъчно кредити ОТ СПОРТ ,не може да запишеш магистратура(ако си по кредитната система).Ако някой има повече информация-нека сподели. :roll:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

got написа:Зависи от специалността.Ако в учебния план пише,че е задължителен,значи е така.Ако пише"факултативен-не си задължен да го записваш.Но вървят някакви слухове,че ако нямаш достатъчно кредити ОТ СПОРТ ,не може да запишеш магистратура(ако си по кредитната система).Ако някой има повече информация-нека сподели. :roll:
Ами... мерси! :) Но на мен все още не ми е много ясно какво ще се прави с тоя спорт... Абе ние да не сме от НСА-то все пак?! :x
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Да,не сме от НСА,но със спорта наистина гледат да ти отровят живота.От повечето колеги чувам,че страхотно ги тормозят и им искат сметка за всяко отсъствие.Накрая броят колко имаш и ти правят проблем с подписа...Загубена работа... :evil:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Което ме подсеща ,че не съм ходил на спорт(не ,че моя държи много на присъствие) от мамата си джаса...
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Аз утре (я да погледна часовника... да, утре-то още не е днес) отивам... мързи ме, ама пак е няква разходка из планината
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Абе, на вас кой ви е треньорът по туризъм? Щото аз съм на катерене и просто ми е любопитно... :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

^PrincessA^ написа:Абе, на вас кой ви е треньорът по туризъм? Щото аз съм на катерене и просто ми е любопитно... :roll:
Нашият е един такъв... странен :glasses4:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Идея си нямам как се казва... :?
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Виж, колега - вече има такава тема. И разбира се пак не ми става ясно задължителен ли е спорта или не :x

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=450
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

got написа:Да,не сме от НСА,но със спорта наистина гледат да ти отровят живота.От повечето колеги чувам,че страхотно ги тормозят и им искат сметка за всяко отсъствие.Накрая броят колко имаш и ти правят проблем с подписа...Загубена работа... :evil:

Ама вие сте много интересни хора. Заради подписа ли отивате или да се наиграете, както трябва? То като си там повече от предвиденото, няма да има проблем с никакъв подпис.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Е,ако имаш афинитет към спорта,значи за теб е идеално.Въпросът е,че не всички ги влече,а и на някои програмата е доста натоварена,работят,не могат да смогнат с тежките изпити и не им е до допълнителни ангажименти...А и е тъпо да ти броят присъствията като в училище. :oops:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Вярно, така е. Слава Богу, че аз случих на тренъор в това отношение! :notworthy:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

got написа:Е,ако имаш афинитет към спорта,значи за теб е идеално.Въпросът е,че не всички ги влече,а и на някои програмата е доста натоварена,работят,не могат да смогнат с тежките изпити и не им е до допълнителни ангажименти...А и е тъпо да ти броят присъствията като в училище. :oops:

Имам афинитет към спорта. И е идеално за мен? Супер!
А пък с присъствията така съм свикнал - за всяко упражнение и едва ли не всяка лекция, че просто в СУ ще се чуваствам като...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”