За жмудите

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Re: За жмудите

Мнение от FightForFreedom »

Днес бях на сафари в Африка и ненадейно видях кентавър да прави секс с еднорог. Естествено едни японци до мен снимаха зарибено, тъй че сигурно после са пробвали каквото са научили.
Както и да е, щях да забравя тази случка, ако не беше се появил Айнщайн. Попитах го "Ти не си ли мъртъв?", а той ми отговори, че бил открил начин да копира светия граал. Викам му "Аааа, граала, колко го търсих... къде го намери?" Оня ми разказа как всъщност умрял и отишъл в рая, където всъщност Христос си държал граала, т.е. изобщо не бил на земята и хората затова не го намирали. Ок, рекох му, ти как дойде на земята след това? А Айнщайн ми каза, че всеки можел да дойде до земята, напускайки рая, само дето умирал, а той щото имал граала, не умирал, та затова само той си позволявал да идва. Зарадвах му се, питах го какво прави да гледа секс между еднорог и кентавър, а той ми обясни, че за това си говорели ангелите и критикували еднорога, който се омърсил, докосвайки се до кентавъра. Питах го що кентавърът е мръсен, а той ми каза, че това било заради човешката му част. Продължих да разпитвам, питах го откъде знае какво си говорят ангелите, а той ми каза, че сложил подслушвателни устройства навсякъде из рая.
Накрая Айнщайн ми каза, че всъщност бил жмуда. Ама все тая.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Имало едно време един Жмудист. Жмудист - това е жмуда джудист, пъргав кат' глист. Вървял си жмудистът и срещнал един ГРАМАТИЧЕСКИ НАЦИСТ.
- Е*и са в г.... - казал Жмудистът и ГРАМАТИЧЕСКИЯТ НАЦИСТ, нали е ГРАМАТИЧЕСКИ НАЦИСТ, кво да прави, е*л се.

След тва Жмудистът продължил и срещнал един Тъпист. Тъпистът се казвал Цецо.
- Цецо, тъп си - казал Жмудистът.
- Ъ, ъ, ъъъ.... - казал Цецо и Жмудистът много се отчаял, разбрал че с тоя нищо няма да стане. И продължил по пътя си.

После срещнал един ГРАМАТИЧЕСКИ ТЪПИСТ. ГРАМАТИЧЕСКИЯТ ТЪПИСТ бил дете на ГРАМАТИЧЕСКИЯ НАЦИСТ и на Тъписта, той, като видял Жмудиста, и направо тръгнал да бяга.

Жмудистът си казал - ей, много скучно с тия Тъписти. И тамън да се откаже, и видял Иваница Динев. Иваница Динев бил на пет бутилки вино, четиридневна брада и бил извадил един мегафон.
- България обяви война на Турцияяяяяяяяяя! - крещял Иваница Динев. Обаче дошли милиционерите и го арестували.

Накрая Жмудистът срещнал един Комунист. Много дебел и мазен. Жмудистът понечил да го прецака нещо, че досега успял да прецака само ГРАМАТИЧЕСКИЯ НАЦИСТ, обаче, не щеш ли, видял отзад да идва един Шубидубист. Шубидубистът - това е един такъв, дето върви и си вика "Шуби-дуби", и си носи едно криво пиронче. Той отишъл зад Комуниста и му го заврял, а Комунистът викнал "ЪЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!". После Жмудистът и Шубидубистът си дали по едно high five.

И така. Тва е една малко тъжна история, щото Жмудистът не успял да прецака много хора, но кво да се прави.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Усещам някакво външно влияние върху този ожмуден сюжет... :scratch: Ифрупейски, така да се каже, по-скоро натовски отколкото ЕЮ...
:albino:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Една жмуда решила да се побъзика с хората и почнала да скача по земята, така че тя се пораздрусала. Жмудата като видяла какъв купон настава и от тогава като й доскучее подскача и гледа сеир.

Миналата година жмудата била ядосана на японците, защото отказали да направят аниме за Жмудата...Знаете какво се случило след това... скок-подскок...
След това вече нямало кой да направи анимето...та жмудата си останала ядосана и тъжна.

Ако някой ден някой жмуд
поиска нещо от цъфналата жмуда
помислете кво иска този жмуд
от така цъфналата жмуда.

Жмудите могат и да цъфтят, когато им е кеф. Цъфтят от кеф. Могат и да не цъфтят. Като цяло могат каквото си искат.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

:cheers: :cheers: :cheers:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

alter ego написа:Усещам някакво външно влияние върху този ожмуден сюжет... :scratch: Ифрупейски, така да се каже, по-скоро натовски отколкото ЕЮ...
:albino:
Е тва само дърт националист като тебе ше го забележи толкова бързо. ^.^

А на Писобела - евала, великолепна творба! :cheers:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Дамм, навикът е втора природа, пък продължителната практика... може да превърне и най-пеканата жмуда в полски футболен треньор... :)
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

нещо по-романтично

- Кой жмуди в този късен час?
- Аз жмудя - каза Жмуди.

- Върви си. Ний си жмудим в нас.
- Жмудете - каза Жмуди.

- Да дойда с теб да жмудим вън?
- Да жмудим - каза Жмуди.

- Ще жмудим там на оня пън.
- Ще жмудим - каза Жмуди.

- А вътре ти 'ко се навреш...
- ... ще жмудя - каза Жмуди.

- Ще жмудиш без въобще да спреш.
- Ще жмудя - каза Жмуди.

И после тя му отворила, и той я нажмудил и отвлякъл - и двамата заживели дълго и щастливо, и имали две деца. Поуката е, че ако ви се жмуди, не трябва да се отказвате, дори и това да ви коства да станете герой на пост в темата "За жмудите".
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

ОМГ, тази тема още ли я има? :shock:

Любимото ми е за теглото на жмудата... някой ако може да ми опресни.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

ако иска, ше може, ако не иска, няма да може
ти няма да казваш дали да може
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Жмудата може да тежи колкото си иска. Може и да не тежи. Може и да се измери в килограми, лешници, обелки от картофи, метри и др, както и в ...жмуди. Една жмуда може да тежи три жмуди примерно.

Като цяло това е един много сериозен въпрос, на който жмудофилите още не са открили отговора. Жмудата е едно от нещата, които се опитват да изследват в ЦЕРН (какво ще стане, ако засилим две жмуди със светлинна скорост и ги блъснем една в друга), но за сега експериментите не са се увенчали с особен успех. (Освен, че след успешен сблъсък едната жмуда повърнала предполагаемия бозон на Хигс, но това е съвсем друго нещо....)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Ох, вие :roll:
la douleur exquise
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Ако нажмудя, жмудя цял народ.
Ко ма нажмудят, жмудят само мене си.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Или съм яко нажмуден,или тая тема наистина е адски смешна.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

ЖмуДАТА Е Ж Нас и ние сме жъж жмудата
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”